Лесни, вкусни и икономични кексчета в чашки

• 63 779
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
geleva, мерси   bouquet
sisi86, Кампари правилно ти е казала  Peace
petq, браво, изглеждат супер  Peace
gabkata, колкото и да дразня майка ми и мъжа ми с това, аз никога не използвам миксер и тенджера под налягане за каквото и да било и винаги всичко става добре   chef

# 196
Ей, невероятни са тези кексчета. Вчера ги правих за 4-ти път!  ooooh!
Ще напълнея, но как да спра?   Embarassed
Лесни, бързи и супер вкусни.  Peace
Блонди,   bouquet

# 197
Ще взема и аз да пробвам соления вариант, с добавка от някакво колбасче например...  Wink
Всякакви сладки и месени неща правя без проблем, ноооо соленият кекс е загадка за мен - никога не ми се е получавал хубаво бухнал. Ако стане по тази рецепта мъжа ми ще е много доволен - няколко пъти вече съм правила от сладките и много бързо изчезват, но той е голям фен на солените кексове  Simple Smile

# 198
Сега ги пека и вече им се  точа smile3508
Мисля си,че ако се сложи мед вместо сладко ще станат Меденки а детето ми ги обожава,но захарта трябва да се намали на половина.

# 199
Ще напълнея, но как да спра?   Embarassed

Недей да спираш, прави ги като мен - с кафява захар и повече какао - добави и есенции ром и ванилия, а за пълнеж - черен шоколад  - на нас така много ни харесват.

# 200
Малееее,голяма вкусотийка!
Направих ги точно по рецептата.Отиде ми лунуването...не случайно 10 стр. са изписани.
Браво Блонди,браво!На баща ти Браво!

# 201
  • София
Благодаря Блонди!
Вече два пъти ги правя. Стават много хубави, но нещо не се надуват като вашите.
http://images23.snimka.bg/005166956.jpg

# 202
Мойте са почти готови, така вкусно мирише че нямам тарпение smile3508

# 203
Още утре ще ги направя!Аз от същата смес правя фъч,но не съм се сещала да ги изпека в чашки,като кексчета...  bouquet

# 204
amrianka, мерси, няма чак за какво да се каже браво  Simple Smile
kreo, не знам за надувката, но глазурата е просто невероятна, от какво я направи? На мен ми изглеждат съвсем добре. Ако си сложила шоколад например, стават по-тежички, а твоите доста кафяви изглеждат. Важното е отвътре да не са сурови.
viki81, да се отчетеш после  Simple Smile
Mirkata, доколкото знам във фъча няма сладко, а и се води от онези аристократични лепкави, т.нар. мокри сладкиши, те много мъничко бухват и са ми любими.
Имам страхотна рецепта на подобен на Кралицата Майка любимият, правих го веднъж, страшно разорение е с продуктите, но е супер  Peace

# 205
Аз не знам ,дали точно фъч му е името на моя сладкиш или "Пияната калугерка"(по едно време беше много модерен... Laughing),но пак е с подобни продукти.А за сладкото........не съм го видяла........ EmbarassedАма аз като видях тия снимки и направо лигите ми потекоха,а аз попринцип не съм много фен на сладкото. Peace

# 206
Е на това му се вика Бързо, лесно, вкусно! Няма да ви казвам колко изядох  Embarassed

# 207
Ето ги и моите кексчета!Блонди,тенкю,душа!  bouquet
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/487/121694_271.JPG

# 208
  • Here, There and Everywhere
Блонди, миналата седмица видях рецептата и вече два пъти правих кексчета. Най - много съм доволна, че е с продукти, които винаги има вкъщи. Както обикновено,   Embarassed не спазих съвсем рецептата - не сложих сладко, какаото беше съвсем малко и около 1/5 от брашното беше пълнозърнесто, но пак станаха много хубави на вкус. Втория път сложих айсинг и бонбонки отгоре, и направо се представих като кулинарка.
Пак мерси от нас   bouquet

# 209
А може ли да ми кажете с какво да заменя сладкото и захарта и дали ще има проблем,ако не ги сложа??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт