Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 471
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
  • София
а те нь живо много по-рьзлични ли са?

# 301
Не знам. Някой беше пускал снимка на чадъра и е много сладък но не бил с добро качество. И плюшено зайче имаше но на мен лично не ми харесва. И плюшена рибка, но тя беше сладка. Аз най-си харесвам дяволчето. Hug

# 302
  • София
Въх, тъкмо се наредих за чадъра, сега ще ме откажеш Wink

# 303
Извинете за тъпия въпрос, ама как да си направя 2-ри акаунт. Имам един и като си отворя сайта на Призи директно ми се зарежда страницата с моето име на нея. И ако се регистрирам и с друго име после кое от двете ще ми се зарежда?

# 304
Аз също кандидатствам за чадъра. Прави си регистрацията без проблеми. После когато си в акаунта си натискаш лог оф и излизаш при което си въвеждаш другия акаунт. И си влизаш с него. Само запомни, че имената, адресите и пощите не трябва да съвпадат. Май адресите може но с друго име.

# 305
# 306
това още миналата година го спечелих,но го подарих на брата на мъжа ми да си го слага на лаптопа.Пък и нещо не ме кефи,ама нали е на аванта. Laughing

# 307
А добре ли разхлажда този вентилатор.

# 308
  • Ботевград
Ето ги моите подаръци  Grinning

Peace

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 18:07 от ZLATNA

# 309
аз имам само плюшената рибка-хубава е,сега спечелих още 3 подарька-плюшеното зайче и жабка и зарчето,като дойдат ще снимам  Peace

# 310
А добре ли разхлажда този вентилатор.
Незнам, защото нямам лаптоп, а за компютъра е мнооооого къс. Трябва да го сложа зад него, да охлажда него Mr. Green. Ще изчакам да си си купим лаптоп (ако стане изобщо)и тогава ще го пробвам Wink

# 311
И аз го исках това вентилаторче, но нямам лаптоп. Иначе е много добра причина да си купиш лаптоп  hahaha
Леле тя жабката е много сладка. А това дето  прилича на лепенка на втората снимка до жабока какво е?

# 312
  • София
ZLATNA - хубаво ли е чадърчето или е мн кекаво??? Simple Smile

Аз се редях по едно време за юсб подгревателчетоза чаши, но мъж ми ме разубеди, каза, че то с това освен да си изгоря дъното, др няма да стане...Wink Да знаете ако някой си го е заплюл....

# 313
# 314
  • Ботевград
Чадърчето е кекаво   Mr. GreenConfused с къса дръжка и прозрачно ...
На мен лично не ми хареса много Rolling Eyes Детско си е отвсякъде Crazy
Това до жабката е лепенка някаква Whistling пратиха ми я с ключодържателя, както и една коледна картичка, но моето бебе веднага и видя сметката на  картичката  Crossing Arms
Ето още

Общи условия

Активация на акаунт