Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 471
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
  • София
е то за дръжката ясно...все пак май си е детско....ама малкия ще му види сметката веднага, ако не е много здраво...май ще се преместя на моливчетата.... Simple Smile

# 316
  • София
Въпросче  - какво значи като имам звездичка върху ранга????

# 317
На мен пък много ми харесва чадърчето. Не ми се вижда "кекаво" Wink Дребен направо се влюби внего и вече усилено си го ползваме. А синята раничка е чудесна, ако някой се е наредил за нея да не се отказва. Плажната чанта е прекалено голяма Crazy Неоновата химикалка е супер. Судокуто си стои неизползвано. Едно въженце за скачане, отмерващо калориите - също. Електронното зарче е много тачено от малчо Laughing Моливчетата - също са хит. Май още нещо имахме спечелено.... newsm78 Ще снимам като се сетя. Чакаме тефтерче, дъската и ароматизаторчетата. Имам 100 и няколко бусчета.

Нали видяхте, че днес за всеки активиран макс пак получавате двойно повече игри. Аз имах 2 макс пака, активирах ги на играта с дяволчето, като си викам, че от 60 игри все ще събера 10-те парчета и ще спечеля джакпота...ама, не. От 60 игри ми даде само 6 парчета....Е, не е честно  Crossing Arms

# 318
Привет и от мен! Simple SmileИграя от около 1 година и имам доста спечелени подаръци , но днес направо съм бясна Mr. Green . Отивам да си взема спечеленият калкулатор и какво да видя в плика имаше само два стикера .Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?

# 319
И аз получих някаква звезда на силвър ранг /пише на звездичката -2 silver rang premium/  newsm78  нямам идея кво са дали щото нямам и съобщение  Rolling Eyes
Някой получил ли е още и знае ли какво значи .А и да попитам за динамо радиото имате ли информация /дали става/ че да се редя за него  newsm78

# 320
  • София
аз на всички акаунти имам тази звезда и на силвър и на бронз...

# 321
Аз ше ви кажа, че може да играете по два пъти на игрите с тази звезда. То мина денят за кога да играя. Не пише до кога ше ги държат тези звезди.

# 322
  • София
Мне, сега играх, по веднъж си ми дава...да не би това  да е обвързано с активирането на макс пак-а...

# 323
Аз нямам макс пак и ми дава да ги играя по два пъти.

# 324
  • София
 правиш ли нещо, за да се "задейства" това...защото аз като си ги изиграя нормално играта и ми дава червена точка..и край...

# 325
Не. Прочетох че има звезда и влезнах в единия си акаунт и изиграх заека със стрелките цъкнах си на сомари и на индекс пак си ми беше зелена точката и изиграх още една.

# 326
  • София
еми на мен не ми дава да играя на никоя игра по 2 пъти.... Sad....

# 327
  • Бургас
И на мен не ми дава Cry

# 328
Може би аз съм специална  Blush Joy

# 329
Направих си нов акаунт и ми даде възможност да играя на всяка игра по 100 пъти. Така ли прави по принцип, щото нямам спомен при първия да съм играла толкоз. И още да питам знаете ли дали важат само за днес или може и утре да си ги доизиграя?

Общи условия

Активация на акаунт