Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Докато имаш бъбзчета може. Когато кандидатстваш за подарък намаляват бубзите. Ако имаш толкова че да ти стигат може.
  bouquet

# 496
Съкровище днес май няма, и аз не можах да го открия. Аз да ви питам какво става след 23, като свърши тази седмична игра. Какво ще ги правим тези съкровища. Нещо не мога да схвана newsm78.

# 497
  • Ботевград

Като свърши играта - според класирането или ще получим награда, или не Mr. Green
По-сигурно е второто, съкровището днес е при ранговете Hug
На самата игра са показани наградите - за този, който е събрал най-много съкровища - чек от 2 000 евро Party

# 498
Мерси Златна   bouquet
Ако знаеш пък колко пъти пъти влизах в ранговете, ама кьорава Shocked Mr. Green, гледам горе, а то било по надолу:crazy:
Значи само дето ги събираме тези съкровища, а newsm78

# 499
Този праз ще ми скъса нервите с тези крясъци... Че и засилен иде....

# 500
Този праз ще ми скъса нервите с тези крясъци... Че и засилен иде....

И на мен ми е много смешен Joy Joy Joy. Как крещиии hahaha hahaha hahaha

# 501
  • София
Оооо аз я превъртях вчера новата игра...последното ниво направо разбива....Wink Замалко и втори път да я превъртя, ама точно накрая ме уби катерицата му с катерица....

# 502
  • Ботевград
Даааааааааа Rolling Eyesсамо дето се хабим да ги събираме - накрая я дало 0,30 бубсчета, я не Crossing Arms
Праза е много смешен, новата игра е лесна, аз също я превъртях, даже писах напред Grinning
Тя засега ми е най-лесна от всички Peace
Дано да има повече такива смешни и лесни Peace

# 503
  • София
Да, хубава е...в смисъл забавничка Wink

А за седмичната аз за сега в единия акаунт се крепя за 0,50 бъбс....тъй де....и без това ще са си чист бонус...Wink

# 504
Аз се залавям да чета темите, за да влезна в час, но защо трябва да пишем името на някоя от вас? ние получаваме повече игри, а вие... Simple Smile Надявам се да не са ви неудобни въпросите ми.

А какъв е този МАХ Паск?

Не получаваш повече игри, а като избереш някой за спонсор, той печели първия спечелен от теб подарък или равностойността му в точки. По-добре си направи 2 акаунта и първия да ти е спонсор на втория, така можеш да спечелиш и подарък, и точките му Simple Smile

# 505
Имах спечелено електронно зарче, което чакам от 16.11.2007 и още не е дошло. Thinking

Пратките пристигат обикновено за около 1 месец. В пощата няма да ти съдействат по никакъв начин, защото пратките не са препоръчани, малки пакети са и не ги описват, нямат номер и няма как да се проследи дали са доставени. Поне на мене ми казаха така. Първата ми спечелена награда от месец юли още не е пристигнала - няма и да дойде. Остава да разчиташ на коректността на пощальона. По-добре се свържи с него и го уведоми, че чакаш пратка от Франция, за да знае и той и да ти се обади като пристигне.

# 506
Силве,ето този часовник .

п.п.Само да кажа,че часовника на живо е много готин,с прозрачен екран,показва дата,година има и будилник.Препоръчвам го като подарък. Peace

И аз го чакам - спечелих го преди седмица

# 507
Аз да питам - някой нареждал ли се е за чековете ,примерно този с 10 Евро ?
Изпращат ли го и тук осребява ли се ?  newsm78

# 508
  • E-CLM & CH-VD
Най-хубавото е с домата, дето се търкаля. Оставяш го да се приближи максимално до каручката  Laughing и като го убиеш, той убива всичко, което е на екрана.

# 509
  • София
Аз да питам - някой нареждал ли се е за чековете ,примерно този с 10 Евро ?
Изпращат ли го и тук осребява ли се ?  newsm78

те толкова са големи опашките за чековете, че сигурно ще чакаш година да се доредиш.....

Общи условия

Активация на акаунт