Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
Иримил, странно ми стана, че потребител се регистрира и влиза само за да постне линк към програма... Споделих мнението си... Имам право на него... Просто питах веднъж и не ми беше отговорено, питах втори път и така... Можеше да ми бъде отговорено на лични например и да не се стига до такива крайни изказвания. Лека вечер и внимателно с хардуера

# 706
Аз не мисля да ползвам хака дълго време а само докато превъртя поне 2-3 от игрите които по-принцип немога да им видя краят  Mr. Green  .Не защото ме е страх да не ме гепят а просто ми е приятно да си ги играя аз самата /да се мъча  Party  / а относно притеснения за вируси май няма проблеми щото друг път и от обикновенни страници съм пипвала разни гадинки  #Cussing out  и вече имам опит  Mr. Green

Я някой който вече е играл на новата да даде акъл дали да я сменям и възможно ли е да я отхвърля и да не сменя игри  newsm78 
тенкс   bouquet

# 707
  • София
мисля, че няма опция да не я смениш...Simple Smile

# 708
 * в страни до името (където пише "Action") давате на "Acheter"
lemon4o,можеш ли да ми кажеш,защо не ми пише  "Acheter"?вьзможно ли е защото още нямам пари?май пуснах да се продават,има ли начин да проверя какво сьм публикувала?и знаеш ли как става купуването на код през пей пал?

# 709
* в страни до името (където пише "Action") давате на "Acheter"
lemon4o,можеш ли да ми кажеш,защо не ми пише  "Acheter"?вьзможно ли е защото още нямам пари?май пуснах да се продават,има ли начин да проверя какво сьм публикувала?и знаеш ли как става купуването на код през пей пал?

Значи за pay pal нe знам как става, но мисля, че трябва да преведеш пари от pay pal в слетката в сайта.

Относно другият ти въпрос - за да провериш кодовете, които си пуснала влизаш на "Mes ventes" (което се намира в менюто "Votre compte").Там ти пише всички кодове, които се пуснала и цената им.Също така можеш да промевяш цената от "Modifer".

Относно другото за "Acheter" трябва да имаш парите за кода и тогава ще ти изпише това нещо за да го купиш кода.

Успех!

# 710
мерси за разясненията,още има неща,които не са ми ясни  Thinking и пак ще питам.

# 711
  • Пловдив
едит  by Irimil
Между другото, в повечето случаи, само за една програмка трябва да платите два макспака поне!)
  :>

IRIMIL не разбрах мъж ли си или жена, ама ако си жена, то ме възхищаваш с доста над средните си компютърни познания. Пък, ако си мъж и го казваш това тук от добри чувства, то евала! И аз се усъмних в началото и затова даже и не четох какво се коментира за програмата. Ама вече играя над 3 месеца и доста ми писна от игрите, че то дори и да ми изтрият акаунтите, то поне съм си начесала крастата да видя последното ниво на The Dear of Diabolo i Blazing Flames :>. Напоследък влизам само, за да си изиграя двете игри :> Като ми остане време ще я дръпна  Peace

# 712
мисля, че няма опция да не я смениш...Simple Smile

има:)
Пишеш им на супорта с точните данни за ника и кординатите ти Simple Smile
На ENG или ФР

апропо, има ограничения за някои никове, в зависимост от датата на регистрацията. Например, такива регистирани сега, не мога да имат или сменят със самолетчетата.

# 713
Здравейте
Искам да ви попитам нещо. Днес влезнах в Prizee и ми дава нови игри. За първата ок, ама втората ми дава, че е Blazing Flames, която вече имам и съответно не ми дава да заменя никоя игра с тази. И....общо взето нищо не мога да направя по въпроса. Някой да има този проблем и ако го е решил, как? newsm78

# 714
  • София
да това го четох по форумите им. но всъщност я сменяш и после им пишеш да ти върнат един коя си игра. но играта която искаш да получиш трябва да си я имал доколкото разбрах....не миже някоя която никога си нямал....

# 715
Явно нещо някакъв бъг е било, защото тъкмо сега пробвах пак да влезна и все едно нищо не е било. Появила се е новата игричка, но вече нищо не ми изписва за Blazing Flames Simple Smile Само дето ме стреснаха рано рано сутринта, че ще си изгубя мястото на опашката

# 716
??? Как така ти е взела ????

Smiley* - т оти казва какви зеленчуци и колко от кой вид трябват да събереш. т.е. трябва да са 3 еднакви. размесваш ги като кликсваш върху този, който ще местиш и после кликваш там където да отиде, което е някое от съседните квадратчета де....уффф не знам дали успях да го обясня....

bubu_to, благодаря   bouquet

# 717
# 718
Искам и аз да изкажа благодарности на Иримил за хака, че без него нямаше да разбера че има 15 -то ниво на Заека самоубиец и да го мина.  Heart Eyes  Днес стигнах 9 ниво на новата игра дето стреляш зеленчуци и там излиза една голяма грахова шушулка и после се разпуква и се разлетяват грахчетата, те малко ми приличат на прилепчета, ама това са подробности.  Simple Smile  Та 3 пъти ми се разпука и чак тогава я утрепах.
А на новата игра още не ми е ясно как събираш повече буби, щото аз уж направих вс.  каквото се искаше и накрая - 0 буби. Туй не ми се нрави нещо. И тези националните кухни кво се правят, избираш ли си ги, то в тази игра всичко пише на френски, дето хич не му разбирам. Знам да кажа само "уи" и "бонжур"

# 719
kote dani за новата игра - Горе върху таблото са ти показани какви и колко зеленчука или плодове да събереш. Събирането става като подредиш най-малко три еднакви вертикално или хоризонтално. Можеш да разменяш местата на две съседни плодчета. Плодовете които си събрала изчезват от таблото и тогава ти дава бубсове.  Hug
За заека самоубиец имам една програмка (не е хак) която помага за подреждането. Ще потърся линка откъдето я свалих и ще ви я пусна.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт