Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Лесна е поне първото ниво и ми даде 0,05 bubs

# 691
Е да, но аз днес като съм си изиграла игрите и не знам дали ще ми я даде newsm78
Ще се пробвам Wink

# 692
  • София
ще ти даде.

# 693
Изписа ми това Confused
Une erreur d'exécution vient de se produire. Veuillez renouveler votre tentative ultérieurement

# 694
  • София
и на мен това ми даде. излязох и пак се логнах и се оправи...може би защото я пуснаха минутка преди да пиша...че в момента играя и още нещо правят...
иначе на единия акаунт си бях изиграла игрите и все пак ми я смени и играх.
а като я изиграя и като ми изписва колко съм спечела има едно където пише ici и там може да си избираш различни национални кухни...ама е на френски мн не схванах смисъла....

# 695
Как се играе новата игра?

# 696
На мен новата игра ми взе 0,01 бъбз  ooooh!

# 697
  • София
??? Как така ти е взела ????

Smiley* - т оти казва какви зеленчуци и колко от кой вид трябват да събереш. т.е. трябва да са 3 еднакви. размесваш ги като кликсваш върху този, който ще местиш и после кликваш там където да отиде, което е някое от съседните квадратчета де....уффф не знам дали успях да го обясня....

# 698
и на мен ми взе на единият акаунт -0,02 бубс  Crossing Arms

# 699
Ми като я изиграх на единия ми акаунт вместо да ми даде ми изписа на съндъка -0,01 в червено. После в хисторито нямах печалба  Sick
Но затова пък всеки ден ми припадат по 0,01 бъбза като си вляза в акаунта, така че няма да им се сърдя. Но ако продължи няма и да я играя.

# 700
Аз не съм и инсталирала, но ми е странно.... Потребител, регистриран вчера идва, хвърля някаква програма и всички се мятаме като луди на нея... Наречете ме каквато искате, но в интернет подхождам с малко повечко недоверие... 
Мисля си, че след като програмата "влияе" върху игрите би трябвало от Прайзи да могат да "видят", че се ползва и да разкатаят де що профил има...

Sick Sick Sick Sick ooooh!
Какъв точно е проблема? Казах мнение... Ако имаш такова - сподели го....

# 701
  • Ботевград
Проблема е, че не се включва Иримил да обясни, аз сложих хака и сега май ще е хитрата сврака с двата крака ooooh!
Ако ми делнат акаунтите направо ще умра Crossing Armsо тяд Tired

# 702
Златна  doh не знаех, че си ти   bouquet Не знам какво може да стане там.. не съм специалист, просто си споделям притесненията... По принцип има ли други дето го ползват и не са му изтрили акаунта?

# 703
едит  by Irimil
(сорри за рязката реакция, но както написах, беше ми доста нагорно днес...  Blush)

ВерчИтУ, 14 поста имам след основната публикация и то всеки да помогне с нещо или разясни.

...
Трето, ВСЕКИ, които играе с повече акаунти е силно застрашен. Дори и динамично ИП да имаш, не може да избягаш и се прикриеш.

Пето, ако се разровите  в и-нет за името на програмката, щеше да получиш абс. подробна информация що за програма е. Имате и онлайн сканирания, ако си не вярвате на антивирусните:)
Модераторите е одобриха и оставиха мнението ми, след 24 часово изчакване.

Риск винаги има, при нечестна игра. Писах и преди - пускам е за да видите просто горните нива какви са и да усетите поне благинката до де може на 0.10 б в края на всяка игра...
ВИНАГИ може да ви засекат, ако искат и да, програмата може да помогне с това, ако например минете едно ниво за норматив!
Да вземеме например ТАКА. Като работи файла, може да се мине за една секунда пъзел на 5 ниво! Не може на 10 ниво на тетрис да се мине за 1 мин ... същото, но с обратен знак важи за новия тетрис с рибата... Изобщо се мисли малко, след като се види как действат програмките...

Който има недоверие или друго подобно, да разлисти малко тая щайга google, питайте на лично например и т.н.

Нямах регистрация в сайта, що не го посещавам - не ми е работата тук. Случайно питах и понеже имаше голям интерес, пуснах каквото знам.

Между другото, в повечето случаи, само за една програмка трябва да платите два макспака поне!)

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 08:19 от IRIMIL

# 704
  • София
Аз проверих малко в нета и видях, че и други имат тази програма, но повечто бяха писали на езици които не разбирам.
Въпреки това се доверих на Иримил и си ползвам хака.

Иначе без този хак никога нямаше да видя последното ниво на Диаблото... !

Иримил, не се сърди за недоверието на момичетата..
Ти си нов, и не знаеш, ама доста проблеми създава анонимността тук понякога и затова хората са предпазливи!вявьц

Общи условия

Активация на акаунт