Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • София
да в граткаду и аз гледам, че няма,за това вече си направих 2 акаунта в якаду поне от там да си взимам....ама мн тъпо така...играеш сто години и накрая няма.... Crossing Arms

# 676
и аз сьм с два акаунта в якаду,а някой взимал ли е код от codes-discount,че не ми е много ясно как става,имам сметка в пей пал,но от тук на сетне какво се прави  newsm78

# 677
Здравейте всички!
Вземал съм 3 кода за макспак от http://www.codes-discount.com .Всичко си е наред.
Сега ще ви разясня нещата:

Значи играете в различните сайтове и събирате точки за по-евтините кодове.
Например играете в www.gratkado.com , събирате 21 000 точки за grat код (код, който е за сайта), взимате го и го продавате в http://www.codes-discount.com .Така правите във всички сайтове, в които играете.

А сега ето и схемата на покупко-продажба в http://www.codes-discount.com.

За продаване на код:
- отивате в "Vendre"
- след това ви се отваря форма :
   * Type de code - избирате какъв вид е кодът
   * Validité du code - това значи за колко време го пускате (съветвам ви да го пуснете за limitii quelques jours)
   * Prix du code (forme: n.xy) - това е цената на кода (например 21,06)
   * Prix net pour le vendeur - това е цевата, която трябва ще получите (сайтът ви удържа 2%)
   * Liste de Codes (1 code par ligne) - тук въвеждате самият код
   * След това давате на "Enregister"
       ........... и готово

За купуване на кодове:
  * давате на Acheter
  * след това си избирате какъв вид код искате
  * появява ви се страница с кхората и цената, на която продават
  * в страни до името (където пише "Action") давате на "Acheter"
  * избирате колко броя искате (1)
      ........... и готово
  * за да си видите кодът и да си ползвате влизате на "Mes achats"

Ето и няколко хитрости:

1. Кодовете, които бързо се купуват са следните:
- Findcode
- Byncode
- Gratkado
- Choco+
- Cliquopass
- MagiKode
- Wondypass

->>> Взимайте кодове за по-известните сайтове за да можете да ги продадете по-бързо

2. Когато имате код първо вижте цените на другите, които предлагат в момента и го пуснете с 1 цент по-евтин.Така се продава по-бързо.Това става като влезете в сайта.Давате на "Acheter" и избирате кода.Цените излизат сами.

3. Гледайте хората, от които купувате кода да са с повече звездички, защото това значи колко кода са продали.

Също така ще ви помоля ако някои се регистрира да ме пише за спонсор.
(това е линка - http://www.codes-discount.com/index.php?parrain=22858 ). Мерси предварително
Ако се сетя още нещо ще пиша
Успех на всички

Между другото нямам акаунт в pay pal.Не е условие за регистрация.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 22:14 от lemoncho

# 678
lemoncho    за това новото ти благодаря за информацията    bouquet
Направо ша са гръмна колко време чаках за код и накрая го пропилях напразно Sad
а относно код за призете играя и на още места но утре ще покажа Wink /че ще се спи вече/

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 03:05 от sisa g

# 679
регистрирах се,сега ще пробвам да видя ,дали ще се справя  Thinking

# 680
Аз за бинокъла се аредих и съм на 412-то място. Simple Smile

# 681
Едно ме притеснява с този хак - няма ли начин да ни изхващат всичките и да ни трийнат акаунтите, че съм се наредила за 6-7 неща и хич не ми се ще да се обяснявам  Rolling Eyes
Иримил - не отговори на този въпрос.

# 682
аз играя без настройките (хакове),нали сьм бивша блондинка и не се справих  Mr. Green

# 683
Аз не съм и инсталирала, но ми е странно.... Потребител, регистриран вчера идва, хвърля някаква програма и всички се мятаме като луди на нея... Наречете ме каквато искате, но в интернет подхождам с малко повечко недоверие... 
Мисля си, че след като програмата "влияе" върху игрите би трябвало от Прайзи да могат да "видят", че се ползва и да разкатаят де що профил има...

# 684
Покрай вас и аз се запалих по игрите посъбрах малко буби и искам да се наредя на опашка но не знам как моля ви помагайте

# 685
Цъкаш на GIFT, после на QUEUE и си избираш подарък. Като го харесаш и цъкаш на бутончето JOIN THE QUEUE. И всеки ден си потвърждаваш реда на опашката. Като си отвориш акаунта и най-отгоре където ти изписва, че имаш съобщение, ще пише нещо, ама забравих какво и като цъкнеш на него ще ти показва на кое място си на опашката.

# 686
благодаря ти baby

# 687
  • Ботевград
Аз не съм и инсталирала, но ми е странно.... Потребител, регистриран вчера идва, хвърля някаква програма и всички се мятаме като луди на нея... Наречете ме каквато искате, но в интернет подхождам с малко повечко недоверие... 
Мисля си, че след като програмата "влияе" върху игрите би трябвало от Прайзи да могат да "видят", че се ползва и да разкатаят де що профил има...

Sick Sick Sick Sick ooooh!

# 688
  • София
Има нова игра!!!!!!
Wink

# 689

Какво им става Shocked почти всяка седмица почнаха да пускат нови игри Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт