Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Ако спечелиш при изтриване на билетче - отнема ти 5.00, независимо от стойността на спечеленото.

А някой печелил ли е от триенето на билетче? Не че играя отдавна, ама до сега не печеля на нито един от акаунтите си.

Аз спечелих веднъж - Неонов химикал. Но преди това съм изтрила мнооооооого Simple Smile

# 76
а кога се отварят и как тези скрити игри???
Виж тук: http://prizee.editboard.com/forum-f1/
Има ги всичките обяснени, а и разни други хитринки Simple Smile

# 77
Това е за bubu_to   Hug

Silver Vip
Тази игра се отключва автоматично, когато придобиеш ранг Silver.

Golden Vip
Тази игра се отключва автоматично, когато придобиеш ранг Gold.

Stack 'em HighПри наличие на 10 Bubz в сандъчето с парички, автоматично се отключва играта Stack 'em High I

При наличие на 20 Bubz в сандъчето с парички, автоматично се отключва играта Stack 'em High II.

При наличие на 50 Bubz в сандъчето с парички, автоматично се отключва играта Stack 'em High III.

# 78
  • София
aynur, estrela Много ви благодаря  newsm51 Hug Hug Hug

# 79
  • София
да ви питам това нормално ли е?

не играх вчера на самолета (и на трите акаунта) и ме е върнало на 1в ниво...така ли се процедира с всички игри?

тоест ако пропусна ден... наново...

# 80
аз имам над 20 бубс,но не ми е отворена stack`em high 2 newsm78
да не би да е защото сьм се наредила за 2 играчки?

# 81
аз имам над 20 бубс,но не ми е отворена stack`em high 2 newsm78
да не би да е защото сьм се наредила за 2 играчки?
Тя се отваря на мястото на І... Вместо карти има зарчета... И задължително се активира на 20,00 буби, независимо дали чакаш на опашки...  Peace

# 82
да,права си  Peace сега проверих.......а аз очаквах да ми отвори още една игра  Embarassed

# 83
да,права си  Peace сега проверих.......а аз очаквах да ми отвори още една игра  Embarassed
То и аз така си мислех ама накрая нъц.Много тъпо Tired

# 84
Много се се радвам Hug, а мюзик метъра Thinking?
не го получих , а скоро ще станат 3 месеца откакто е пратен, ама незнам френски и немога да се разправям с тях, и англииския ми не е много добър   Rolling Eyes

# 85
  • Ботевград
имам питане  Rolling Eyes
Тези дни трябва да спечеля ключодържателя на жабката на един от подакаунтите ми  Grinning bowuu
Как да избера на основният да ми се прехвърлят точките, че последните 2 пъти се омотах и избрах 1 и същ подарък  Outta Joint

# 86
Извинете ме за тъпия въпрос, ама като се наредя на опашка веднага ли ми взема бъбсчетата или продължават да си стоят там?Ако е така кога ги вземат и мога ли да чакам примерно на две опашки,  а да имам бъбс само за един подарък?И как да разбера дали въобще чакам на тази опашка или само си мисля че е така newsm78
Благодаря ви за търпението!

# 87
Не ти ги взимат веднага, а когато спечелиш подаръка.
Но не можеш да ги използваш, защото тези бубс си стоят в кошницата ти, нищо че не ги махат от ковчежето.
И не можеш да се наредиш за два подаръка, ако нямаш достатъчно бубс и за двата.
Всеки ден ще си потвърждаваш реда на опашката - като влезеш в сайта и ти излиза отгоре едно съобщение, което като го натиснеш по този начин си потвърждаваш реда Peace

# 88
Ия, благодаря ти за изчерпателния отговор.  bouquet
Пише ми , че съм на позиция 1299 от 1344, каквото и да значи това.Надявам се да съм се справила успешно, но това ще стане ясно по-късно.

# 89
Извинете ме за тъпия въпрос, ама като се наредя на опашка веднага ли ми взема бъбсчетата или продължават да си стоят там?Ако е така кога ги вземат и мога ли да чакам примерно на две опашки,  а да имам бъбс само за един подарък?И как да разбера дали въобще чакам на тази опашка или само си мисля че е така newsm78
Благодаря ви за търпението!
А къде се редиш на опашка?

Общи условия

Активация на акаунт