Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Избрах си подарък и там избрах да чакам на опашка.Не схванах къде се потвърждава, но утре като отворя сайта ще гледам внимателно какво пише.Това ли е правилното място за редене ?

# 91
nnaadeto , трябва да си се справила. Всеки ден не забравяй да натискш see the present Peace

_baby, на опашка се редш от GIFTS, после QUEUE , избираш си подарък (зависи колко бъбса имаш) и после всеки ден потвърждаваш на опашката както е написано по-горе

# 92
Аз не питам за мен си, защото имам осем акаунта и на шест съм на опашките за по два подаръка. Аз питам надето да каже къде се реди, защото аз някога се редех не където трябва и за да и помогна затова попитах.

# 93
nnaadeto , щом си избрала подарък, значи утре като отвориш сайта и най-горе ще ти излезе едно съобщение, където пише Dont forget to confirm your Queue, и после вече see the present . Ами това е Hug. Повтаряш това всеки ден докато ти дойде реда Peace

# 94
Ха сега на мен кой ще помогне newsm78

Tu as bien validé ta ou tes file(s) d'attente pour aujourd'hui !

Tes Files d'Attente
Tu n'as aucune File en attente.

А на английски така:
No action registered

Your Queues
You have no Queues pending.

Какво означава това newsm78. Появи ми се като отидох да потвърждавам опашката си.

# 95
Мерси момичета!  bouquet

# 96
Ха сега на мен кой ще помогне newsm78

Tu as bien validé ta ou tes file(s) d'attente pour aujourd'hui !

Tes Files d'Attente
Tu n'as aucune File en attente.

А на английски така:
No action registered

Your Queues
You have no Queues pending.

Какво означава това newsm78. Появи ми се като отидох да потвърждавам опашката си.
Пуснах го това в едиа онлайн преводач и преведе следното:
"Никакво действие не се регистрира

Вашите опашки

Вие нямате никакви опашки, висящи,."

Ако някой може да ти го преведе по точно  Praynig

# 97
  • София
Според мен значи, че не се редиш в момента на никаква опашка - знам ли, да ти е дошъл реда, или да си забравила да потвърдиш или нещо такова....или да са те "изритали" от опашката....

# 98
Да се похваля, че най-после спечелих макс пак от le8gagnant.com Laughing

Получихме си моливчетата и чадърчето. Дребен много им се радва. Дории когато не валииска да ходи на ясла с чадъра. А раничката, която получихме направо ще я скъсаме от употреба, много съм доволна, дори мисля да се наредя за още една Grinning

# 99
Според мен значи, че не се редиш в момента на никаква опашка - знам ли, да ти е дошъл реда, или да си забравила да потвърдиш или нещо такова....или да са те "изритали" от опашката....

На опашката бях за мюзик метъра, бях вече на почти 50 място и днес отварям... Не съм пропускала да потвърждавам нито ден. Сега обаче гледам, няма вече мюзик метър, явно се изчерпали Rolling Eyes. Е как може като ми остана съвсем малко до финала #Cussing out.
Хубавка, те за това не са ти пращали, да знаеш. Сигурно нямали какво...

# 100

На опашката бях за мюзик метъра, бях вече на почти 50 място и днес отварям... Не съм пропускала да потвърждавам нито ден. Сега обаче гледам, няма вече мюзик метър, явно се изчерпали Rolling Eyes. Е как може като ми остана съвсем малко до финала #Cussing out.
Хубавка, те за това не са ти пращали, да знаеш. Сигурно нямали какво...
И аз висях за мюзик метъра с единия профил... като прочетох и влезнах да видя... Махнали са подаръка... Не са ни обезщетили по случая... Баси... Толко време да потвърждавам...  #Cussing out

# 101
Да се успокоя звначи че не съм сама Mr. Green

# 102
  • София
На самолета продължава да ме връща от 1во ниво... защо???
Някой има ли обяснение...

# 103
а аз го спе4елих преди около 2 месеца    newsm78 2,5 месеца и даже ми пише датата на която са го пратили  #Cussing out, но мисля че някой от пощите го е помислил за МР3 , защото следващите 2 подаръка бяха отваряни   Naughty

# 104
  • София
Момичета днес ми пристигна чадърчето Laughing Страхотно е  Peace само , където дойде за 1 месец и 1 седмица Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт