Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 472
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
Да ви попитам мога ли да имам два акаунта на един адрес, но с различни имена!

# 286
някой днес е спечелил светещата свирка, като мен  Wink но не помня кой  Embarassed ми е спонсор

# 287
Искам да ви питам - как точно се играе на тези аукциони , шанса да спечеля нещо по-голям ли е отколкото ако си седя на опашката?

# 288
ами аз печеля вече трета награда за седмица и нещо. обаче се плаща тройно, че и четворно, но а нямам нерви за тия опашки

# 289
Да ви попитам мога ли да имам два акаунта на един адрес, но с различни имена!

Моите са така - 6 акаунта по 2 на адрес, с различни имена Peace

# 290
И до сега си нямала проблем нали.Награди печелила ли си на акаунти с един адрес?

# 291
И до сега си нямала проблем нали.Награди печелила ли си на акаунти с един адрес?

Не съм имала проблеми, да печелила съм награди на един и същ адрес Peace дори и днес спечелих още една-калъфчето за телефон Wink

# 292
Имах 2 акаунта на един адрес с различни имена и ми изтриха единия, а тъкмо беше спечелил награда от изтриване. Не ми я изпратиха.

# 293
ако си правите акаунти на един адрес,всичко трябва да различно,имена,имейли,дати на раждане и така.Имам 3 акаунта 2 от които са на един адрес и не съм имала проблеми,да чукна на дърво.

# 294
  • Русе
Най-накрая да се похваля,спечелих прословутата лампа за която се бях наредила от юли месец, и офис кит-а за деца  newsm44 newsm68

# 295
  • Ботевград
Днес спечелих раничката  Hug

# 296
Вие новата година я почвате повечето с подаръчета а? Честито на всички и да ги снимате после.

# 297
Хайде да направим така, всеки да си снима и покаже получените подаръци Party. Аз имам само един вентилатор ама Mr. Green

# 298
А аз има две плюшки някъде по път към българия и тия дни и зарчето ше спечелим.
Та ако не ми изтрият акаунтите и си получа подаръците вие първи ще ги видите на снимка. Ще се похваля. Все пак ще ми е сефтето  Flutter

# 299
baby , става. Тъкмо като ги снимаме и покажем всички ще ги видят и решат дали си струва да се играе за тях.

Общи условия

Активация на акаунт