Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Играта вече я няма, смениха я с новата седмична....

# 556
  • гр. Козлодуй
значи - да има предимства има и недостатъци хаковете.
Мен вече са ме почти отказали от сайта. Отделно ме отказва и самия факт, че един от 3-4 подаръка пристигат Sad
Покрай Коледа и н.г. спечелиха акаунтите ми 12 подаръчета - 3 имам до сега ... + 2 от опашки и един дето замина за собственичката на ника във форума ви{ИРИ} /просто не обърнах внимание, че се е логнало с нейния, когато писах дали има хакове  Rolling Eyes.../

Не поемам отговорност, ако нещо объркате и блокирате и-нета си (само да си кажа)

Ползва се специална кешираща програма за сайта.
Повечето от вас може и да не са чували за прокси сървър сигурно, но не е фатално.
Доста полезно приложение, което спестява трафика ви за и-нет на често ползваните страници и значително ускорява, защото ги зарежда от вашия компютър.

Програмата се казва HandyCasch и може да е намерите, като щракнете на името и. Настроена е, само трябва да си щракнат две опции в браузъра ви.
Има изискване - да сте с  mozila Firefox или Интернет експлорер не по-голяма версия от 6та. Тези със седма, трябва да ползват мозилата, щото е по-умна от IE7.

За Firefox(препоръчвам):
Следвайте следните менюта!:

Инструменти(Tools)
Настройки(Settings)
За напреднали(зъбното колелце)
Мрежа(Networks)

Имате там едно число - 50, Поправете го на 5.
След това в бутонче Настройки/над числото бутончето/
Изберете Ръчни настройки на проксито.
Ще станат достъпни поленцата под надписа.
Въвеждате:

Прокси HTTP: 127.0.0.1  порт: 8080

Давате ОК и затваряте прозореца.

Запомнете!  - деактивирането на програмата става чрез отбелязване на. Пряко свързване с и-нет и затварянето и от иконката до часовника. Не отбележите ли - няма да има и-нет на настроения браузър.

Пускате след саморазархивирането (c:\HandyCache - ако не сте го променили)програмата (това е едно зелено глобусче и се зарежда до часовника ви долу в дясно) и влизате в прайз, НО В АНГЛИЙСКАТА ВЕРСИЯ.
Наслаждавате се на игричките, за които има в момента съкратени програми Simple Smile
Така, Пайнт балл, Онази лисица със скутера и новата игра, смениха кодовете си преди около седмица и... няма решение за момента Simple Smile
Много внимавайте на ниските нива на Градинката с цветните топчета, да не изпукате всичките, а да ви останат ходове! Губите нивото.

Ия, много изкусително да пратя лично на вс в темата , но после ще трябва да си сменям ИДа  Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 21:26 от Ири

# 557
Ири,май само ни кандардисваш тука и нищо не казваш.Айде издай най-накрая за какво става въпрос Grinning

# 558
Получих съобщение на кое място съм и колко точки ще получа ,но нищо не влезнало в ковчежето ми  Rolling Eyes ,след като получих съобщението какво друго трябваше да направя  newsm78 Blush  ,четох тук за това да се отиде на правилата ,но те бяха сменили играта вече  Rolling Eyes  /аз ли съм сгрешила някъде/  newsm78

# 559
sisa g , за да разбереш дали ти ги е сложило бъбзчетата в ковчежето можеш да разбереш от TON COMPTE >>> Historique de tes Gains / Dépenses (на френската версия). Там ти показва на коя игра, на коя дата, по колко бъбзчета ти е дало Peace

# 560
чудя се... дали някой модератор няма да ме резне, като постна тук информация за хаковете Simple Smile
Айде до утре, като се върна от Сф ако това мнение ми го има още, ще го модифицирам с инфо за хаковете -
една страница а4 заема... не е лесно на първи поглед.

Пусни ги на ЛС Mr. Green Wink

# 561
чудя се... дали някой модератор няма да ме резне, като постна тук информация за хаковете Simple Smile
Айде до утре, като се върна от Сф ако това мнение ми го има още, ще го модифицирам с инфо за хаковете -
една страница а4 заема... не е лесно на първи поглед.

Пусни ги на ЛС Mr. Green Wink

Joy Joy Joy И на мен Mr. Green Joy Joy Joy

# 562
И на мен  Flutter

# 563
И аз на опашката   bouquet

# 564
# 565
и аз искам

# 566
Ми то интереса е голям. Как ще пращаш на всеки по отделно  ooooh! Я пробвай да го пуснеш  Crazy

# 567
Имам въпрос, защо на всички други акуанти мога да играя на всичките игри, а на единия акуант не ми дава да играя на играта дето освобождаваш рибките, редиш ги като влакче отзад на опашката. Колко пъти става се връщам, но не ми дава и това си е Crossing Arms. Изписва ми Vous n'avez plus d'autres jeux disponibles pour aujourd'hui. . Може ли да ми каже някой какво означава това newsm78

# 568
Ето превод от един он-лайн преводач: Вие нямате актив на други налични игри Pour Днес

# 569
Ето превод от един он-лайн преводач: Вие нямате актив на други налични игри Pour Днес
И какво ще рече newsm78. Нищо не разбрах Shocked #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт