МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 535
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз съм се замислила за РД на Ивета. Клубът е ясен - едни приятели отварят детски клуб и ще е там, но се чудя за тортата. Мисля си за "Лагуна", но предпочитам да е квадратна, с рисунка, а не фигура, че ми се вижда зловещо да ядем части от някакъв приказен герой. Joy

За подаръците - имам поръчка за кукла Стела ( Сега сме на вълна "Уинкс"), но не знам точно откъде да я купя. Може би има в "Джъмбо"? newsm78

# 226
Нашата торта миналата година беше от Лагуна и беше много вкусна!
И аз не знам как ще е с празнуването. Ще ангажираме клуб, но на мен по това време ми се пада да раждам  newsm78  Joy
Та...както дойде  Grinning

Калоян пак се разболява. Кашля като магаре. Писна ми вече. Повече от 2 седмици на градина не издържа  ooooh!

# 227
Яяяя...гледам, че вече не може да се съобщават марки  Shocked Слагат по 3 звездички  Mr. Green

# 228
  • В светлината на слънцето
Яяяя...гледам, че вече не може да се съобщават марки  Shocked Слагат по 3 звездички  Mr. Green

Аз пък тъкмо се чудих каква ще да е тая фирма ***. Mr. Green
Клер, утре ще мина през Хиполенд и ще видя дали я има тази кукла, както и каква й е цената. По принцип имат кукли от тая серия. А Хиполенд ми е под носа, така че не ми е проблем.

# 229
А пък аз се зачудих коя ли е тази сладкарница, която толкова се е подценила и си е сложила само 3 звездички Mr. Green
Кали и аз очаквам вече включване Confused, тази е 3 седмица на Марти на ДГ. Какъв сироп даваш на Кало за кашлицата?

# 230
Кали и аз очаквам вече включване Confused, тази е 3 седмица на Марти на ДГ. Какъв сироп даваш на Кало за кашлицата?
Обикновено АЦЦ най-много помага. След малко сме при д-рката да каже какво да давам.
Засега само давам лук с мед и малко облекчава  Peace
Нарязваш лук на шайби, заливаш с 2-3 лъж. мед и киснеш. Лукът си пуска и той сок. И после даваш от сока по 1 ч.л. 3-4 пъти на ден.

# 231
А това пробвали ли сте:КАШЛИЦА (детска) - 100 г мед и 100 г прясно масло се смесват с 1 пакетче ванилия. Взема се три пъти по 1 чаена лъжичка.Взех го от тук http://myshop.bg/vanga/prescriptions.html може да си харесате и други рецепти

# 232
  • В светлината на слънцето
Аз пък за кашлица забърквам половин бурканче от бебешка храна - от големите обаче, с мед и една чаена лъжичка сода за хляб. Медът побелява и се "разпенва" леко, но е приятно на вкус. Хапва се по 4-5 пъти на ден по една лъжичка.
Клер, проверих - вече не продават тази серия и нямат техни кукли. Проверих и в "Бонжур",  пак в Скай сити, но и там няма.

# 233
Точно се зачудих и аз каква е тази сладкарница"Три звезди ли се казва, звезда ли" ooooh!

а то какво било...

за кашлицата съм много доволна от това с меда, маслото ( прясно няма от къде да взема, слагам Домлян, ние това ползваме) и ванилията.
Също Кали,
[Нарязваш лук на шайби, заливаш с 2-3 лъж. мед и киснеш. Лукът си пуска и той сок. И после даваш от сока по 1 ч.л. 3-4 пъти на ден.
аз просто настъргвам лука и смесвам с мед.

Първото е повече за суха кашлица, а Лукът е с отхрачващо действие ( по себе си съдя).
И двете съм пробвала и на Борис.

# 234
Не съм го пробвала това с меда и маслото. Ще опитам
А лука го нарязвам на шайби, че Калоян като усети някое лукче да му попадне и ела да гледаш-едвам го удържам да не повърне  Shocked

# 235
ГРЕШКА!!!
СЛЕД КАТО ГИ НАСТЪРЖА, ИЗЦЕЖДАМ СОКА И НЕГО СМЕСВАМ С МЕД
#2gunfire

# 236
  • София
Лулумба, благодаря за проверката! Брех, закъсахме го с тая кукла! newsm78

# 237
  • Пловдив
Клер, я абясни каква е куклата и как изглежда, че ме няма хич по куклите да погледна в Пловдив за нея Peace

# 238
  • София
Джони, не знам как точно изглежда. Има едно филмче "Уинкс", по което момиченцата са луди. Та Стела е една от героините там, а те са направили цяла индустрия - списание, чанти, чадъри, чаши, кукли и какво ли още не. Даже във форумите има цяла тема на майките на момичета, полудели по Уинксите. Та там пишеше, че май нямало внос на кукли, пък после, че имало. Виждала съм анимационната героиня, но не знам доколко куклата е докарана на прилика. Но ако попиташ и в Пловдив, ще съм ти благодарна цял живот! Hug

# 239
  • Пловдив
Клер - намерих ти куклата Стела  Laughing
След малко ще кача снимки, за да видиш. Аз не разбирам много от кукли, но много мъничка ми се вижда и не е съвсем като на анимационното филмче. В Хипото бяха свършини, но в нашия квартален магазин има избор.
Само кукла Стела е 10.90лв.
Три кукли комплект са 30лв.
А всичките 5кукли са 38.90лв.
На височина са към 15тина сантиметра - не са много големи  newsm78 Не зная това добре ли е като цена...

Ето и снимките, малко са кофти, защото са от GSM-а ми.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5107074
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5107077
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5107078

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 13:54 от Джони

Общи условия

Активация на акаунт