МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 529
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Джони, много ти благодаря! Писала съм ти на лични! Hug

# 241
  • София
Момичета, дайте да се напънем да я довършим тая тема, че идват рождените ни дни. Може следващата да е нещо такова:

Веселите МАРТЕНИЧКИ духат четири свещички

или пък

Мартенската ни дружина чукна четири години

Mr. Green

# 242
Ще я довършим спор няма .Това второто като че ли повече ми допада
Цитат
Мартенската ни дружина чукна четири години
Днес на обяд ми се обадиха от градината да си прибера душиците и двете с температура Ох,дано се оправим през почивните дни

# 243
  • Пловдив
И аз съм ЗА новата темичка  Peace и двете заглавия ми харесват.
Леле Зузи и двамата болнички наведнъж представям си колко ще ти е тежко, дано бързо преборите вируса, че ти се очертава черен уикенд...  ooooh! Да не би да имат епидемия в градината? Нали са в различни групи пък по едно и също време да вдигнат температура?
Другите как сте? Здрави ли са дечковците?
Моят мартенски заяк е на градинка, но баткото го спрях днес от у-ще. Цяла седмица имат болни учителки, класната им също е болна и няма кой да ги погледне. Карат час учебен после 2 свободни и после пак учебен. Малък ужас - и познайте 11 год. хлапета в свободните часове какво правят - вилнеят, играят мач, изпотяват се, крещят...та моят е от вчера без глас. То си му е слабо място от край време като при мен.Та днес смуче таблетки и се възстановява... а мама си губи времето  Mr. Green

# 244
  • В светлината на слънцето
Веселите МАРТЕНИЧКИ духат четири свещички

Ей това заглавие е супер!  Peace Не че другото е лошо, ама вече сме имали с мартенската дружина. Пък и това е много весело. Peace Много настроение има в него. Клер, браво!   bouquet
Иначе ние сме здрави. Каката ходи на градина, после вилнее като за световно вкъщи. Понякога я тресе люта ревност, друг път е супер любвеобвилна към Сашко. Както дойде. На него пък най-сетне направихме и третия Пентаксим, така че с тази ваксина засега приключваме. Вече е дълъг 71 см и тежи 8,270 кг. На дължина е над средния ръст, а на килца вече е под средната норма. Лекарката като го съблече и ахна - коремът го няма, хлътнал даже. Та вече не сме кюфте, а строен момък. Grinning Иначе относно ръста е ясно, че в тийнейджърска възраст с кака си ще спорят за обувките 46 номер на татко си. Mr. Green

# 245
Наистина за Мартенска дружина сме имали, та другото добре ще се върже. Ползвайки идеята на Клер сега ми хрумва и :
МАРТенските ни душички духат четири свещички.

Зузи, наистина черен уикенд ти се очертава, с две болни дечица, дано да не е нещо сериозно Praynig
Марти също ходи на градина, вече 3 седмици направи след голямата пауза и така ми се е свило сърцето, кога ли ще се разболее. Дадоха ми и стихотворение, което да учи за 8-ми март, но моята мартеничка хич не си я представям как ще се изправи пред толкова погледи и казва стихотворение.. Оказа се, че и едната от госпожите на Марти е бременна и също ще ражда през май месец.
Деси, честити ви манекенски размери Hug
Джони добре си направила, че си го спряла баткото от училище. При това положение наистина е по- добре да си е вкъщи.

# 246
Ох, и ние учим - песничка за кокиченцето. Но не за изпълнение пред родители, а за вътрегрупово тържество. Явно ще е за първи март, но нищо още не са ни казали. Теди обаче е доста въодушевена и от няколко дни я пее с цяло гърло като се разхождаме навън. Grinning

# 247
Здравейте и от нас.

На Борис му се пише ДГ от утре. Sad
Не ще и да чуе.
Да видим колко ще издържи. Дано изтрае седмица, че тази ще ми е толкова напрегната в работата...
А след 2 имам пътуване извън страната от 25 до 28 вкл. и ... Сигурно за това време ще го спра от ДГ, ако издържи до тогава де...
Не искам казва на ДГ, искам с баба да седя и ще си изям обяда... Laughing   food002

Вчера бях в Сф да видя сестричката си и да погаля през тумбака на мама preggo племеницата.
Вече и натежава. Боже, как се забрравя!

Води ме по магазини да гледаме колички. То в София е направо ЗАЛЯТО от какви ли не марки. В Пловдив нямаме поне проблем, нама толкова избор, на скъпи, най-вече. Наиситна си е голямо изкушение, но съм учудена, че все повече т.нар. летни вариянти не позволяват детето да ляга. както е седнало, просто поляга самия кош и дечко остава в седнала поза. Определено не са за спане навън.

Е, хайде ще ви пиша като почнем пак учебния процес...

# 248
Мариета, това с летните колички ми е болна тема. Поне от месец се оглеждам за такава, която да има и легнало положение. Независимо от цената. Е, няма и няма.  Crossing Arms То, вярно, че на пазара летните модели са още кът, ама чак пък толкоз да няма... просто не очаквах. ooooh! До нас е Хиполенд, където по принцип има богат избор и момичетата казаха, че някъде към март очакват голямо зареждане на летни колички. Да видим дали ще си харесам. Защото аз искам и да се сгъва много, заради багажника на колата, в който трябва да влязат куп неща, както и да е лека. Плюс легналото положение. Ако не намеря такава, сигурно ще взема някаква с полулегнало положение и това е. Но никак не ми се иска.  Thinking
Стискам палци Бори да се сприятели този път с градината и седмицата да мине леко. Peace

# 249
Лулумба,
сестра ми ме води по доста магазини, тя иска май триколка. А и има вероятност скоро да живеят в по-пресечен терен...
Но от това, което видяхме, най-ми хареса Jane. Сестрами е харесала Slalom Pro, защото е 3колка, но и Nomad eхубава.  Но ми е невъзможно да ти кажа къде беше магазинът. Мога да я питам.
Ето линка в интернет
http://www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=fitxa&tipo … ia=&id_intro=
или тези на Cosatto.. В магазин 9+ ги има (срещу Sofia land. . В Пловдив гледах лятната, не тази комбинираната, и много ми хареса. Детето може да легне спокойно.
http://www.adria2001bg.com/index.php?m=320&category=126& … %20Pro&lang=1

Ето и още линкове, ако не си ги изровила до сега.
 http://concord-bg.eu/index.php?cPath=24&osCsid=922ccc73ce9ab … 68169cbe174d9e628

И тези:

http://www.kasidabg.com/index.php?manufacturers_id=120&sort=1a&page=1

И тези:

http://www.mutsy.nl/products/3rider/options

приятно гледане!

Тя ми спомена, че в Продавалник има също изгодни предложения

# 250
МариетаHug Hug Hug

# 251
Добро утро  Hug
Уикенда небеше въобще черен ,а напротив супер.Явно е било някакво временно неразположение .Чукам на дърво оправихме се още в петък до вечерта ,останаха ни малко сополки на кака.Марти е по-печен нищо му няма и днес е първа писта на градина ,а кака сама вкъщи .Но ако и няма нищо до довечера мисля да я пращам и нея утре.Миналата седмица имахме проблеми с колата и я бяхме оставили на майстор.В петък си я взехме ,та решихме да я пробваме и в събота рано рано заминахме за Белоградчик.Момичета не бях ходила на там от 10 години ,но вярвайте ми гледката не е за изпускане и си струва да я видите .С децата гадаехме повече от половин час коя скала на какво ни прилича.Марти разбира се оприличи почти всичко на великани и извънземни,а пък Миранда на принцеси и замъци Joy
Успех на Бори с детската на другите здравословна и усмихната седмица!!!
И ние учим стихчета за мама Simple Smile

# 252
  • Пловдив
Зузи наистина сте изкарали чудесен уикенд, радвам се, че децата са се стабилизирали бързо  Peace
Ах, как ми се приходи и на мен на Белоградчик, от дете не съм ходила. Замечтах се Mr. Green
Лулумба , а количката от Теди не ти ли върши работа? Наистина сега има много избор на колички...дано си изберете подходяща Wink
Мариета - стискам палци Бори да издържи повечко на градинката Praynig
При нас в градината тържество ще има чак на 26 март. За всичко на куп. Така са решили госпожите. Peace подкрепям ги, явно в първа група хич не е лесно да организираш тържество  ooooh!
Аз пък вече готвя РД на Алекс, в смисъл организацията за в градината...нямам търпение  Mr. Green

# 253
Зузи, чудесна разходка сте си направили. И на мен ми се приходи към Белоградчик. Не съм стъпвала там сигурно от дете. Като поотрасне малкият ще отидем непременно. Може още следващото лято.  Grinning Браво на децата, че са се преборили с неразположението.  Peace
Джони, от каката имаме количка - в момента сме с нея. Тя още се държи, макар че не беше от скъпите. Просто да не повярваш. Но искам да взема чисто летен вариант, който е супер сгъваем, за да може да побираме повече неща в багажника на колата. Че като дойде топлото време смятам да попътуваме - до селската ни къща, евентуално на моренце. Сегашната количка се сгъва с падане надолу и заема доста място - на практика почти целия багажник. Аз търся такава, която се сгъва на чадър, защото са по-компактни. Харесах си един модел от тези линкове, които ми беше пуснала Мариета. Да видим на живо как е.

# 254
Лулумба,

Тогава тази Cosatto,  която аз харесах в Пло на магазин 9+  ще те устрои. Много ми хареса и като количка.
Аз имах такава на Чиполино, от серията VIP, и все още я имаме. леля ми отгледа и малкия с нея, сега и сестра ми може да я ползва в Добрич.
Също видях в Събота, че на 9+ в София има намаление 30%...
УСПЕХ

Общи условия

Активация на акаунт