МАРТенички на градина, срещат Новата Година!

• 22 524
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • В светлината на слънцето
Мариета,  Hug

# 256
  • Пловдив
Момичета къде се изгубихте?
Аз 2 дни задържах малкия вкъщи, че се опита да се разболее, но от днес е на градина. Дано е добре, че сутринта като го заведох бяха сборна група с доста кашлящи и сополиви деца. Трябваше да го оставя до петък в къщи май newsm78
Вие как сте?

# 257
Хей, къде се изпокрихте... Heart Eyes
Честит празник на влюбените

и на влюбените във виното

# 258
Ха, Джони, писали сме едновременно. Grinning Дано Алекс не хване нещо от сборната група. Аз така в началото на годината спрях Теди от градина, защото се оказа, че първите три дни щели да са сборни групите. И добре направих, не съжалявам. Naughty
Ние сме добре. Теди ходи на градина, беснее и като реши става много любвеобвилна към Сашко. Вчера правили някакви сърца в градината и всеки трябвало да го подари на някой. Та тя казала на госпожата, че нейното ще е за братчето й. Направо ни трогна. Е, после не пропусна да заяви дежурното, че той е "лошо бебе". Mr. Green
А Сашко всеки ден прави нещо ново. Сега се опитва да пълзи, но е много смешен, защото вдига дупето, а забива чело. И така се върти в кръг, само не и напред. Но и това ще стане някой ден, защото е доста упорит. Преди няколко дни пък падна от леглото. Но не фатално, тъй като леглото е ниско и отдолу е мокет. Той успява някак да се придвижва в пространството назад. И явно, придвижвайки се назад е стигнал ръба на леглото и точно като в анимационните филми се е свлякъл. Намерихме го на земята, по корем и горд с постижението. Вчера пък сам изяде цяло парче ябълка - за първи път яде такова нещо. Дъвка с венците (зъби още нямаме), плю, мляска, пръхтя, бори се геройски и на финала от ябълката останаха трохички. Mr. Green
Това е от нас. Хайде, бременните, похвалете се с нещо.  Grinning
Клер, какво прави бебчето?

# 259
Какво да се хвалим....
Калоян от 2 седмици е вкъщи-повтори гадния вирус с кашлицата, този път много по-зле.
Минахме и на Вентолин, след като изпи антибиотика, снимаха го на рентген, но е чист  Praynig
Кашля като магаре 2 седмици. А в неделя се надявам да го пратя с баба му и дядо му на Боровец, дано успеем  Praynig Praynig Praynig
Много съм изтощена вече, не че се оплаквам. Tired
Мъжът ми или пътува, или закъснява, Калоян вкъщи, корема тежи, като парцал съм, работя и 2 допълнителни неща (по стечение на обстоятелствата) и вече съм.... Shocked Rolling Eyes
С мъжа ми постоянно се караме, какъв ти празник на любовта  Tired
Абе, мани...  ooooh!

lulumba, знаеш ли дали Велев има надежда да се върне в Шейново  Thinking

# 260
kalli   малко по-спокойно го давай помисли за бебо.Всичко ще се оправи ще видиш има и такива моменти в живота .Почивай си повече работа има винаги!
Ние да чукна на дърво сме добре и чакаме с нетърпение хубавото време че направо тази зима ни дойде малко в повече.Весело изкарване на всички довечера .

# 261
Да кажа, 3ти ден вече сме на градина. Всяка вечер ни поднася нови стихчета и песни, даже и показва как танцувал. Тис кого танцува, питам аз, защот ме хваща за ръце и показва как се въртели.  Ами с каката, отговаря той. (госпожицата дето ги учи...) Взех да го тупвам по-раничко вечер в леглото. Сутрин му  е малко трудно да се събуди, но си имаме традиция, прехвърлям го на моето място на голямото легло и докато се разсъни пием кафе (аз по-точно...)

Предстоят ми пътувания идните седмици по 3-4 дена в чужбина и много ми е притеснено да не се разболее... Praynig
Давах му 20 тина дена Умкалор и Витамини.
Сега останаха витамините и почнах по 4 капки прополис да давам сутрин.

Поздрави на тези, които празнуват  bouquet

# 262
Кали, незнам какво да ти кажа, думите няма да помогнат кой знае колко. Confused  Ако можеш не обръщай внимание на натоварването - поне в мислите си. Физически няма как да го превъзмогнеш. Прави се, че не забелязваш неприятните неща и си мисли само хубави работи, за бебчето, за приятните емоции, които ти предстоят. Това, че Кало е с чисти дробчета е добре. Гадното е, че пак кара грипа. Но ще му мине рано и късно. Ако можеш го набухай с повечко витамини и дай някакъв имуностимулатор, защото след два грипа поред организмът му кой знае как се е изтощил. Пожелавам му бързо, бързо да се оправи, за да зарадва мама. Hug За Велев нищо незнам. Някой беше споменал, че може и да се върне в "Шейново", но според мен това е само слух. Аз трябва да ходя този месец на преглед при него и за цитонамазка и ще го подпитам. Стига да не е късно. По-скоро си мисля, че ако напусне Мазнейкова, ще отиде в "Токуда", защото знам, че оттам много се бориха, за да го привлекат в екипа. Но това само аз си го мисля. Може човекът никъде да не иска да ходи и да си му е добре така. Разбрах, че е сменил кабинета и сега е някъде близо до "Пирогов".
Мариета, браво на Бори! Peace Стискам палци пътуванията ти да минат приятно, а Бори да те посрещне здравичък и с още нови стихчета и танци. Grinning

# 263
Благодаря за моралната подрепа, момичета  Hug Периодът ми наистина е кофти, опитвам се да си почивам повече през деня, но Калоян е много често болен, освен всичко останало, и това не зависи от мен. А и раждането трябва да си го платя и то солидно, така че и с работа малко повече се напъвам.
Като бях бременна с Кало много се пазех, но сега просто няма как за някои неща Peace
Абе, като родя, ще си почина  Joy

lulumba, от тея имуностимулатори никога няма файда  Thinking Сега му давам едни витамини на Forever Living (една фирма, която прави продукти с алое), дано нещо му помогнат  Praynig

Мацки, кажете някой хубав клуб за РД в Слатина и района  newsm78 Мисля вече да се оринетираме към резервация  Grinning

# 264
Кали, аз съм много доволна от витамините Саностол. Давам на Теди по половин шише - тоест докато стигнем половината, не наведнъж. И много я закрепят. Есента като кара гадния вирус, беше страшно отпаднала и точно те я вдигнаха на крака. После дадох бронховаксом и досега - да чукна на дърво  Praynig, не е карала нещо сериозно. Догодина мисля да й го дам по-рано - още септември, че гадните вируси атакуват вече съвсем отрано. За него обаче ви е късно, но пробвай и тези витамини. Ако не си ги давала вече де.
За клубче - ние вече направихме резервация за "Слонбалон". Там бяхме миналата година и аз лично съм много доволна. Сега са разширили пространството за родителите, там са сложили и специален кът за хранене на малките, така че е хубаво. Но ако искаш да сте там трябва да побързаш, защото е пълно. Когато правих резервацията за Теди - май беше преди 3 седмици, не помня точно, си мислех, че сме подранили. Нищо подобно! Като видях колко е пълен тефтерът с резервета и направо ми настръхна косата. Добре, че нашата дата беше още свободна, та успяхме и час да си изберем.
Другият клуб, за който съм чувала добри неща е "Тинки-Уинки" до парк "Гео Милев". Но никога не съм ходила там, за да имам информация от първа ръка. Само добри думи. newsm78
В "Ариел" за нищо на света не ходете. Обстановката е гадна, а и не занимават децата никак. Пускат им музика и ги оставят на самотек. Дори нямат вътре нещо, с което малките евентуално биха се забавлявали. Там ни бе втория рожден ден и много съжалих после. Да не говорим, че са и обирджии. Thinking
Хубава е обстановката в "Приказка без край" Близо е до Румънското посолство. Имат много голям и добре оборудван детски салон, пък и този за възрастни е удобен.  Peace
Ето ти линкове към трите клуба
http://www.slonbalon.com/

http://www.tinki-winki.net/

http://prikazka.net/

# 265
Ох момичета може само да се радвате ,че имате избор ,ами какво да кажем ние при нас няма един детски клуб .Ако искате ми вярвайте .Имаме разни сладкарници и когато е за рожден ден се украсяват с балони и дотук.Искренно ви завиждам. Hug

# 266
Зузи, то клубове в София наистина има много, но не всички са добри. Аз често водех Теди (преди да тръгне на градина) за час-два в такива клубове, пък и на много рождени дни сме ходили, така че имам някакви впечатления. Честно казано почти навсякъде има нещо, което разваля добрите впечатления. Или няма място за родителите, или родителският кът е на открито и за студено време не става, или обслужването не е като хората, или аниматорите вместо да се грижат за децата си бъркат в носа, или..., или... В същото време даваш много повече пари за партито там, отколкото ако събереш децата в най-обикновена сладкарница например. Вярно, в сладкарница няма забавления - това пък е нейният минус. Thinking

# 267
lulumba много си права ,но да си имахме поне един  Praynigче в студеното време няма къде да празнуваме ,а през топлото събирам дечурлигата и в басейна ,а пък родителите под барбекюто и готово   http://images21.snimka.bg/004314665-big.jpg  но сега още мислим

# 268
Кали, кураж, знам ,че си силна Hug Във всяко семейство ги има тези моменти и при вас ще отминат. Просто сега обстановката е по- напечена, но в този напрегнат живот явно няма как Confused Много неприятно, че Кало пак е прекарал грипа, от ДГ ли го хваща? Ти мисля, че беше споменала, че ще раждаш със секцио, колко време преди термина ще е операцията?
Зузи и при нас положението е такова. Един детски кът няма и отсега съм се замислила къде и как да разнообразя малко този така чакан цяла година ден за Марти. Мисля да наема някой артист от кукленият театър да поразвесели малко децата, но другата седмица ще се заема с това, да мине рожденният ден на мъжа ми и тогава. Попитах и в детската градина за тортата, казаха, че не е нужно да нося сертификат от сладкарницата, убеждавам се, че за пореден път стандартите във Видин са много занижени Rolling Eyes И откъм торти няма голям избор, никой не се напъва да измисли нещо ново в тази насока.
Деси, представям си го малкият мъж как забива глава, мъчейки се да пълзи Grinning Тепърва ви предстоят весели моменти с Алекс Hug
Джони, как е Алекс, как се справя с детската градина?
Мариета, при толкова прекарани болести мисля, че спокойно можеш да си заминеш в командировка. Свръх ненормално ще е Бори пак да се разболее.

# 269
  • Пловдив
Ето ме и мен.
Днес от сутринта Алекс кашля и вече има жълти сополи. Този път ни пипна вирусчето гадно... На обед сме на лекар.
А така му се ходи на детска градина...вкъщи му е скучно вече  Mr. Green

Кали, и от мен кураж. В доста трудна ситуация си, но ще я преживееш. Дано бебчето е кротко и да успееш да починеш малко покрай него. Знам, че е химера, но при някои стават чудеса, дано при теб се получи Peace

Ще пиша пак като имам повечко време.

Общи условия

Активация на акаунт