Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои книги бяха обсъдени в предишната тема?
Къде мога да намеря онлайн книги на български и чужди езици?
Какви са впечатленията от книгата „Мисия Лондон“ на Алеко Попов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои книги бяха обсъдени в предишната тема?
В предишната тема бяха споменати няколко книги, като "Мисия Лондон" от Алек Попов, "Пяната на дните" от Борис Виан, "Хрониките на птицата с пружина" от Харуки Мураками, "Прозорци към света" от Фредерик Бегбеде , „Сломнена жена“ и „Спомените на едно добро момиче“ от Симон дьо Бовоар, „Холивуд“ и „Всичко на масата“ от Чарлз Буковски, „Затворникът“ и „Безотечественик“ от Кърт Вонегът, "Името на розата" от Умберто Еко и "Властелинът на пръстените" от J.R.R. Толкин, наред с други.
-
Къде мога да намеря онлайн книги на български и чужди езици?
-
Какви са впечатленията от книгата „Мисия Лондон“ на Алеко Попов?
-
Какви са впечатленията от книгата „Пълна програма за напреднали“ на Алеко Попов?
-
Какви са впечатленията от книгата „Денят на Чакала“?

, по ваши препоръки, също и "Раздавачът на щастие" на Л.Ескивел, "Океан море" на Барико и въобще да не ви казвам че от половин година насам си купувам предимно книги по ваши препоръки
/,но на мен книга за разтуха ми звучи-малко пренебрежително.
Другата причина поради която рядко споделям своите впечатления е, че си купувам книги препоръчани от вас, т.е. те са обсъдени вече преди аз да ги прочета 
При мен благоволиха да дойдат много късно вечерта.)