Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 377
  • 546
  •   1
Отговори
# 180
Млечко,малкия е голям сладур,на мен рамката ми харесва,доста е изчистена за теб. Peace

# 181
mimoza липсваше ми! Честит фотоапарат! Много хубави рамки и хубав календар Simple Smile
MadGirl  много идейно Simple Smile
Чочка още една хубава от твоите Simple Smile
Катя хубава романтика внасяш в темата, искам и аз ама нещо нямам време Simple Smile
Млечко пиленцето е толкова сладко колкото твоят син -подходящ избор Simple Smile
Радвам се, че има толкова цветни и приятни рамки на последната страница - ще мога само тях да коментирам, че сядам да направя една и аз   bouquet

# 182
Днес съм много производителна  Laughing

И втората в два варианта:

# 183
  • Бургас
mle4ko не е ли много голямо пилето Thinking иначе е хубава - изчистена Hug
Пилето го направих толкова голямо, колкото мисля че е най-добре / пробвах с различни варианти/.  Между огромния мечок в ляво и  бележката горе в дясно, ми се струва, че е някъде по средата като размер.  Wink

# 184
млечко както на теб ти харесва Wink

# 185
Ето какво измъндрих   Laughing

# 186
  • Бургас
сложи едноцветен фон под надписа, че хубавия стих не се чете.  Peace

# 187
  • София
mle4ko, Много ми харесва последната ти рамка . Нежна  , оригинална   bouquet

# 188
  • In the jungle out there..
Хайде и аз да се отчета за днес Mr. Green Нямам нови снимки за рамкиране, затова подкарах старите:

# 189
сложи едноцветен фон под надписа, че хубавия стих не се чете.  Peace
ми ще си помисля че ми харесва фона Simple Smile
калаза браво! Simple Smile сладко е Simple Smile

# 190
Кате-рамката ти е страхотна.И вие ли си викате "бебе".Ние с мъжа ма така си казваме. Heart Eyes

Млечко-невероятно чудесна и прекрасна рамка.На мен пилето добре ми стои. Hug

Дяволинче-голяма продуктивност.  bouquet

Игуанче-и аз мисля като Млечко.Можеш да вмъкнеш някаква едноцветна хартия за да се чете стихчето.

Калаза-твоите винаги са ми харесвали.

А сега и нещо от мен.В последно време гледам да са по-различни, но не се получава. Rolling Eyes

# 191
Lati и аз забелязах че има промяна в рамките ти. Харесва ми!
mle4ko и аз да кажа за последната ти рамка - мисля че врабчето е добре, харесва ми и фона.
kalaza много е сладка рамката, само надписа ми тежи, защо не пробваш да го направиш с тънък шрифт.

# 192
  • София
Честит празник (на патерици) на Карменчето!   bouquet
Lati, страхотна е! Браво! Дай ги тез букви, дънковите  Praynig
iguanka, фонът е хубав, но наистина не се чете. Може да сложиш сянка на буквите, по- ще се виждат. Кой ти ги прави тия хубави снимки?
Дяволике, първия вариант, стихчето е по-хубаво. На втория вариант ми се вижда мрачен надписът, пък и със стихче е по-оригинално.
mle4ko, ако мръднеш пиленцето с 1 см наляво, ще е перфектно.
MadGirl, много готино  Hug
Кате, много сте хубави, и рамката е хубава  Grinning
Не мога да ви изкоментирам всички, то много страници....
Тази снимка откога се каня да рамкирам, но не можех дълго време да намеря това колело от цветя, а бях решила задължително да го сложа на рамката.
Нося на критики, коментари, майтапи ....  Grinning

# 193
Аз си ги правих снимките - но за да стане 1 сполучлива (тази напр.) ми трябваха 40 не сполучливи  hahaha Joy
Ще я оправя и ще я пусна скоро наново  Peace а буквите имат сянка  Peace
твоята е чудна само това мога да кажа   bouquet   bouquet искам и аз детенце за рамкиране  Crossing Arms  Embarassed  hahaha
лати интересна е   bouquet

# 194
  • София
Пробвай с по-голяма сянка.
Не бързай толкова с децата, ранко ти е още   Wink . Пък тука в темата - бол дечица за рамкиране  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт