Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 384
  • 546
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Весиииии, искам го това колело, плийс, много , много ми харесва!!!Не знам къде да го сложа, ама е страхотно!!!И рамката тоже.

Писах, писах и детето ме бутна и ...карай, та пак:
Мимозке, честит апарат!Да улавяш много и само щастливи мигове с него!И отдавна се каня да кажа колко много ми харесват плетивата ти!!!Чудесни са и аз искам да плета на 1 кука , ама няма кой да ме научи.
Игуанче, само надписа не се чете,може да опиташ да го преместоиш надолу, и под него  и цветето да сложиш дюс фон, така ще изпъкне.Снимката ти е чудесна!
Калаза, много сладко, чак ми се прияде бони-бон Laughing
Лати, имаш напредък , според мен!Много хубава рамка.

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 18:25 от EliG

# 196
Vesi колелцето е страшно, и рамката също. Откъде го изкопа това сладурско колело.  Grinning

# 197
Весиииии, искам го това колело, плийс, много , много ми харесва!!!Не знам къде да го сложа, ама е страхотно!!!И рамката тоже.
и аз, ама може ли и зиг - заг шевовете, че тези май съм ги затрила...

Наталина много ти е хубава последната!Може малко да омекотиш  фона.

Лати
много ти е хубава последната рамка, много хубави елементи, които добре си съчетала.Малко контраст на снимката и ще заспи!

kalaza Надписът можеш да го сложиш отгоре.

Мимозке календара е интересен, особено както си заградила датите на РД на бабите!

Като гледам първите ни рамки по нищо не се различаваме от начинаещите!  Embarassed

# 198
Пробвай с по-голяма сянка.
Не бързай толкова с децата, ранко ти е още   Wink . Пък тука в темата - бол дечица за рамкиране  Grinning
  Joy аз само мрънкам  Peace реално и аз си знам че има мноооого време  Peace
Ето още една рамчица:

Благодаря на Лати за елементите   bouquet  Hug

# 199
Весика-в подписа ми качих дънковите букви.Две от буквите си ги направих сама с дънкови лентички. Peace

# 200
Весинка, качи го това колело в Библиотеката, моля те, много е яко наистина.
А къде е Олга?

# 201
Ето го и февруарския ми опит за календар Thinking,трябваше да е повече насочен към св. Валентин ама на.Уж имах идея за март,но няма никъде мартеници. newsm78

# 202
# 203
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Поред на номерата в обратен ред:  Mr. Green

Мади, харесва ми, въпреки че е много права, подредена, опъната... а бе по-различна е изчистена, някак си, но и много въздействаща ми е!!!! Hug

placholina, не ми харесва календара - мрачен е някак си, панделата огромна, надписа е над главата на мъжа /ти/... Според мен, опитай на ново да подредиш нещата и защо не бежовото да е основния цвят?! newsm78 Надявам се не се сърдиш!!!
Игуанка, аз бих направила златно и розово в съчетание за рамката на Кучо Wink Чудесен подарък! Wink
Vesika , чудесен, топъл летен полъх!!!!Супер свежо!!! Heart Eyes
Лати, ципа ми идва в повече, леко излишен като че ли.. или може би по-малък някъде в страни...??! newsm78 ..а иначе, той е бебка, чочка, гуфче а аз съм зайче или пиле!!!!! smile3535 newsm57 Joy
kalaza , белия лист отдолу не ми харесва Rolling Eyes
Дяволице, най-харесвам средната от трите, но ми липсват някакви клонки за ръце на снежко.. така ми е като инвалид сякаш Embarassed
Млечко, много ми харесва  Peace, но и на мен ми е голямо пилето, но важното за теб да е добре!!!!Много ми се спеше следобед като я видях и в първия момент ми се привидя вместо пиле, сякаш е духовинструмент.. и викам, я какава играчка му купили hahaha
Петя, зорко око  НАМаШЕ сянка!!! Peace Оправих си я, изкарах я и довечера я подарявам в 12 ч.
Благодаря на всички, които ми казаха, че е хубава, това е един от макотот кадри, в които сме заедно и определено първата ни рамка !!!! Whistling Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 21:53 от katyadjin

# 204
# 205
Ужас каква наглост #CrazyНе видях пояснение че тези снимки не са нейни newsm78Какъв и е случая на тази  ThinkingДали не е някоя твоя позната newsm78

# 206

placholina, не ми харесва календара - мрачен е някак си, панделата огромна, надписа е над главата на мъжа /ти/... Според мен, опитай на ново да подредиш нещата и защо не бежовото да е основния цвят?! newsm78 Надявам се не се сърдиш!!!

Напротив,трябваше някой да ми го каже,та докато имам време да я оправя.Аз от критики Naughty не се плаша,а от мълчание. Whistling

# 207
Ужас каква наглост #CrazyНе видях пояснение че тези снимки не са нейни newsm78Какъв и е случая на тази  ThinkingДали не е някоя твоя позната newsm78
това ми напомня на една потребителка-мама Фаби.Тя така си крадеше снимки от потребителите и представяше децата за свои #Crazy
Малена,ти не успя ли да се свържеш с нея как така публикува твои снимки???

# 208
Малена, направо нямам думи! Дали наистина не е някой твой познат  newsm78 или някой си прави шега, въпреки че въобще не е смешно де. Как може да откраднеш 200 снимки и да си ги качиш в сайта и да си мислиш, че никой няма да ги види  Thinking

Нещо за критика от мен. Май не се получи каквото исках  newsm78.

http://images.gstaykova.multiply.com/image/3/photos/18/orig/85?e … MKwwA798b4Wyu%2CA

# 209
gabby, не, линка беше шуснат даже в тема, всички да го видят, не само аз

ох, миличкия Вики, тръгва на ясла, и ак маха с ръчичка, милия. Харесва ли му там?

Общи условия

Активация на акаунт