Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 387
  • 546
  •   1
Отговори
# 210
gabby, не, линка беше шуснат даже в тема, всички да го видят, не само аз

Shocked  #Crazy
Да, за сега му харесва. Днес даже остана да спи там и ме е търсил само като се е събудил.

# 211
  • Czech Republic

ох, миличкия Вики, тръгва на ясла, и ак маха с ръчичка, милия. Харесва ли му там?

Биляна - апелирай в Мултиплай да и спрат акаунта! МНого гадно - най-вероятно е грозна шега, защото иначе трябва да е болна тази.  Sick Между другото може да я блокираш, но вече е късно... Hug Heart Eyes

Благодаря на всички коментирали рамката ми - оставих я така!  bouquet

Много хубави рамки видях - браво - има завръщане на цветовете при всички! Hug

placholina, добре напредваш с календарите! Харесват ми! Hug
 Аз в крайна сметка се отказах да правя календар в кутия от компакт диск, защото намерих добра печатница, където за много добра цена ще ми направят календар с размер А4 на луксозна хартия и със спирала. Сятам да ползвам готовите си рамки и само ще прибавя календара! Вече пуснах за проба един лист - става перфектно, а и ми харесва повече от снимка.

Mimoza-Plovdiv рамката за сестра ти много ми харесва, само намали сянката на Валентине, защото така е неясен надписа. Календара е много сладък!  Heart Eyes
MadGirl, в последно време рамките ти са една от друга по-хубави! Браво и двете ми харесват много!   bouquet
Чочка, много сладка рамка!
katyadjin, много  романтична и изчистена - много ми харесва! Засили малко надписа, че трудно се чете!
mle4ko - чудесна рамка както винаги! bouquet
SheDevil на първата рамка фона не ми се вързва с елементите някак си. Иначе ми харесва разположението на снимките! от другите две също гласувам за първата! Много сладка! Hug
iguanka на първата надписа не се чете добре, но иначе много ми харесва!Срахотни цветове!
kalaza, семпла и много ефектна - напредваш много бързо! Heart Eyes
Lati много готина, особено ме кефят буквите. Аз бих сменила обаче посоката на разкопчаване на ципа - така е малко неестествено!  bouquet
Vesika много весела и хубава рамка! Колелото е верно супер! Hug
gabby много сладък сина ти и как примерно изглежда Mr. Green Дано нямате проблеми!

Ох, озорих се, но съм доволна, че изкоментирах всичко! Лека нощ мацки! Hug

# 212
  • София
natalyna    Hug

# 213
  • Варна
Ужас каква наглост #CrazyНе видях пояснение че тези снимки не са нейни newsm78Какъв и е случая на тази  ThinkingДали не е някоя твоя позната newsm78
това ми напомня на една потребителка-мама Фаби.Тя така си крадеше снимки от потребителите и представяше децата за свои #Crazy
Малена,ти не успя ли да се свържеш с нея как така публикува твои снимки???
Боже тея хора тотално се сдухаха  Shocked що за простотия Shocked
Malenna пробвай там с ония бутон Report Abuse, дали ще стане?  Thinking

# 214
Биляна егати наглостта Sick Не мога да повярвам, че има такива хора #Cussing out

# 215
 Здравейте момичета!
 Много отдавна не съм се включвала, а и доста от темите не съм ги и преглеждала  Embarassed , но нямам време. Днес реших да се включа, но multiply-шo не ще да ми излезе  Sad .
 Имам и една молба ако може някои да ме даде линкче с готов калиндар за 2008  Praynig

# 216
  • Бургас
Млечко, много ми харесва  Peace, но и на мен ми е голямо пилето, но важното за теб да е добре!!!!Много ми се спеше следобед като я видях и в първия момент ми се привидя вместо пиле, сякаш е духовинструмент.. и викам, я какава играчка му купили hahaha
Joy Joy :35:Eeeee, Кате, разсмя ме рано,рано  hahaha
Малена, никакви снимки не се показват на сайта  Thinking дали са изтрити  Thinking

Между другото, отдавна се каня, но вече и аз си заключих албумите. Който иска да го ад-на да каже.

Веси,отново страхотна рамка!
Плачо, Маджи - не виждам рамките ви в тази страничка  Thinking

# 217
Ами Малена може и да не пише в Мултиплай, обаче аз подадох оплакване.
Първо - защото съм искрено възмутена,
второ - може да се случи на абсолютно всеки
трето - няма гаранция, че някои от нашите /вашите/ снимки не висят в нечии сайт и се представят че са техни!?!
Да видим сега какво ще стане.  Grinning
Обесних че даденият потребител е откраднал снимките от друг техен потребител и ги представя за свои. Обесних, че пуска линкове във форуми и представя детето за свое. Да видим дали ще вземат някакви мерки.

# 218
  • София
Браво Дяволице  Hug
И аз съм заключила албумите си - ако някой не е включен, да се обади, ще го аддна  Hug

Аз мъча един каледар и нещо зациклих  Cry Ще търся готови датите написани.
Малена, преди време ти беше правила нещо такова за Наталина - пазиш ли го още  Thinking

# 219
с каква цел това??? Shocked

....аз пък си бях правила акаунт в мултито...сега исках да си местя там нещата, но не мога да се логна  Sad
казва ми, че паролата не е верна.... #Cussing out...НЯМА НАЧИН ДА НЕ Е!!!!!
пробвах наново да се регистрирам, но пощата била използвана вече и не става...
ужас!!!  Cry
исках и аз да съм в приятелските ви листи ....
голяма каръщина!!!!!

# 220
  • Czech Republic
Браво Дяволице  Hug
И аз съм заключила албумите си - ако някой не е включен, да се обади, ще го аддна  Hug

Аз мъча един каледар и нещо зациклих  Cry Ще търся готови датите написани.
Малена, преди време ти беше правила нещо такова за Наталина - пазиш ли го още  Thinking

Дамаянти. погледни тук има няколко варианта, но ще си смениш надписите. Маленна ми беше пратила само надписите, че нямах кирилица!

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=22

Дяволинка и аз си мислех дали да не се оплача, но Мултиплай не работи. Браво на теб!  bouquet

# 221
  • София
Фън, направи си нова регистрация и дай мейла на мъж ти - да го пълни него  Mr. Green Аз така направих преди време  Blush , ама то , защото моя вече беше ползван  Joy Blush

Абе Мултиплая при мен си работи - как така при вас не ще  Thinking От сутринта качвах снимки и обяснения  newsm78
Наталина - МЕРСИИИИ!!!

# 222
  • София

Ужас!!! ShockedНе мога да проумея що за ненормален човек е това!!!

И при мен не работеше до преди малко Мултито.

# 223
Фън, направи си нова регистрация и дай мейла на мъж ти - да го пълни него  Mr. Green
Joy
направих си вече нова поща за целта....
то неговия и без това доста се пълни  Mr. Green

# 224
Биляна, според мен това със снимките на Малена го е направил някой , който цели да те психяса, да ти отрови нервите и за заключиш албума. Не е никаква шега, това е извратено и умишлено. Но това е риска за си публикуваш снимки в нета. Това може да се случи на всички нас.
Ако има начин помоли тези от Мултиплай да ти дадат ай пи адреса на компа, от който са пуснати снимките. Можеш  да намериш компютъра, сигурно е в Бг и от там нататък ти си решаваш как ще действаш с тоз човек.

Общи условия

Активация на акаунт