Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 504
  • 546
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Малена плаката е страхотен, весел и подсказващ веселие.  Grinning

От раз ме зариби да ида!!!! Peace

Ани честито ти пораснало момче!!!   bouquet

# 346
хайдеее, идвайте всички!!!!

# 347
Малена плаката е страхотен!Човечетата са много симпатични.

# 348
# 349
Карменче,страхотна рамка  newsm10
Аз мъча нещо великденско пък да видим какво ще излезне.

# 350
Карменсита  Heart Eyes, много ми харесва последната!
Чочка, и фотографа е важен   Joy  Ако искаш ще ти пратя рамката в пнг формат   Grinning , разбира се, ако Чучу няма против, защото съм й я подарила.
Момичета, искам да ушия коледни шапки за цялото ни семейство, червен и бял полар намерих, обаче исках нещо пухено за бялото, имате ли представа къде мога да намеря такова?

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 09:30 от Ted_cat

# 351
до тези от вас, които смятат, че сама съм измислила сценария и съм изиграла филма със сайта на Малена, искам само да им кажа, че това е поредното доказателство за тяхното тесногръдие, злоба и нисък интелект.

имам официалните признания а потребителката, от няколко дни тя е с тотален бан, подала съм жалба в полиция и прокуратура
разполагам с всичките й лични данни

акъла ми не го побира, как може да сте майки и да сте толкова злобни. Ако се беше случило на някой друг, мисля, че веднага щяхте да повярвате
Но понеже се случва на Малена - не, тя сама си го е съчинила.
Нито една, която ме обвиняваше в параноя, и на тези на които им бях смешна, не си върна думите назад.
Ама само едно ще ви кажа - дано никога не изпитате ужаса и не ви се тресе тялото от безсилие, след това което преживях.

останете си със здраве

# 352
Малена, разбирам те напълно. Дори понякога отстрани да изглежда като параноя. Онзи ден нали и аз се ошашках от това, че не ми приемаше мултито паролата и потребителското име. А малко преди това ти бях писала тук да издириш въпросната жена по данните на компа й. Та това си е много неприятно преживяване .... веднага си смених паролата в  yahoo, понеже навсякъде ползвах една парола и то доста лесна за налучкване. Отвратително е някой да се гаври с личното ти пространство.
Ако искаш пиши как се развиват нещата. Аз ако бях на твое място определено нямаше да спра само с бан от форума, а бих я съдила. Да  си помисли другия път като реши да се развлича по такъв начин.  #Cussing out

# 353
Ейй тея хора, Биляна какво пак искат от вас?! Shocked  Как не мирясаха, то не е злоба, не в завист, не е чудо! #Cussing out #2gunfire Ако мога с нещо да помогна, казвай!

Теди за бялото можеш да използваш обикновена вата, която я има по шивашките магазини, тъничка е и мисля, че ще ти свърши работа.Много евтина, мисля метъра не повече от 5 лв.

# 354

Чочка, и фотографа е важен   Joy  Ако искаш ще ти пратя рамката в пнг формат   Grinning , разбира се, ако Чучу няма против, защото съм й я подарила.

абе цялата рамка не я искам,все пак е подарък за чучу,но виж дънковите елементи ако ми ги качиш някъде много щта обичам Hug

# 355
Е това е положението ,хем мразя шарении,а то какво се получи.Тия животни с тия цветя въобще не знам дали се връзват hahaha Sick-казвайте newsm78.

# 356
placholina, много е хубава
ти провери ли дали през април се пада Велик ден следващата година /не знам , просто питам/
и мисля, че белите цифри няма да се виждат много добре на календара
пробвай с друг, по интензивен цвят, знам ли  newsm78 newsm78 newsm78

# 357
placholina, много е хубава
ти провери ли дали през април се пада Велик ден следващата година /не знам , просто питам/
и мисля, че белите цифри няма да се виждат много добре на календара
пробвай с друг, по интензивен цвят, знам ли  newsm78 newsm78 newsm78
Ами да ти кажа не съм ,но и нямам нерви да я променям тая рамка-въпреки че може само надписа на месеца да сменя евентуално и май да ми отпадне като ангажимент,а тогава какво ще измислям за април оффф. ooooh! ooooh! ooooh!

# 358
  • Czech Republic
Биляна, радвам се, че нещата са се изяснили и се надявам, че не познаваме виртуално тази която го е направила!

placholina много сладки календари! И се  радвай - Великден 2008 е на 27 април!

# 359

placholina много сладки календари! И се  радвай - Великден 2008 е на 27 април!
Ура, ура   newsm18

Общи условия

Активация на акаунт