Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 38

• 41 313
  • 995
  •   1
Отговори
# 615
Във laredoute  случва ли се това , за първи път правя заявка ,и.................., да не би да е практика

# 616
  • Пловдив
Valeria   chocha мног благодаря за инфото

# 617
  • Sofia
erita този сайт не доставя до БГ

# 618
На никой ли не му се е случвало нещо подобно

# 619
  • Sofia
на мен не

# 620
Здравейте,

за провинцията къде се получават доставките, в пощата или в някоя митница?

# 621
Здравейте!

Дали има код, който може да намали това http://www.laredoute.fr/vente-mobile-jungle-telecommande-fisher- … &pagesize=12? Пробвах доста, но никой не ми намали цената. Мерси предварително!

Здравейте,

за провинцията къде се получават доставките, в пощата или в някоя митница?

Ако пратката е до 2 кг - в пощата, над 2 кг в митница.

# 622
Момичета , нормално ли е при поръчка в чужд сайт , да ми поискат факс копие на кредитната ми карта , малко ме смутиха с това изискване! Моля ви , споделете , ако ви се е случвало нещо подобно

Единственото логично обяснение, за което мога да се сетя, е billing адресът от картата и този, който си посочила в профила си в ЛеРедут да не съвпадат newsm78

Просто се сетих, че май в Ягодка правеха подобни проверки...
Провери да не е това Wink

# 623
  • Варна
Моля дайте кода за елена, моля!!! Praynig Praynig Praynig

# 624
# 625
Дуци, ти ли имаше тази чанта?
Дръжката достатъчно дълга ли е, за да се носи през рамо и много ли е млака чантичката?

Аз имам тази чанта, да , доста е малка, само телефон, ключове, документи и портфейл влизат. Гледам дръжката й се е закъсала от едната страна Tired Много си я харесвам иначе.
извинявай за коя чанта става въпрос

Хубаво е да се четат всички мнения по дадена тема Wink

# 626
Ако пратката е до 2 кг - в пощата, над 2 кг в митница

Това е валидно за София със сигурност. В "провинцията" има населени места, в които всички пратки се получават в пощата, например в Плевен Peace
За други градове - трябва да се провери на място, ако няма някоя ларедутка, коята да отговори тук, в темата Peace

Кодът за елена не е ли 41718?

# 627
Дуци, ти ли имаше тази чанта?
Дръжката достатъчно дълга ли е, за да се носи през рамо и много ли е млака чантичката?

Аз имам тази чанта, да , доста е малка, само телефон, ключове, документи и портфейл влизат. Гледам дръжката й се е закъсала от едната страна Tired Много си я харесвам иначе.
извинявай за коя чанта става въпрос

Хубаво е да се четат всички мнения по дадена тема Wink
Дуци чета ги всичките дори и ред не пропускам. Само, че аз пуснах запитване за една друга чанта пак на тия страници и за това не разбрах за коя точно става въпрос.

# 628
Момичета , нормално ли е при поръчка в чужд сайт , да ми поискат факс копие на кредитната ми карта , малко ме смутиха с това изискване! Моля ви , споделете , ако ви се е случвало нещо подобно

Единственото логично обяснение, за което мога да се сетя, е billing адресът от картата и този, който си посочила в профила си в ЛеРедут да не съвпадат newsm78

Просто се сетих, че май в Ягодка правеха подобни проверки...
Провери да не е това Wink

да в Ягодка го искат при първа поръчка

# 629
  • София
Добро утро на всички!
Питанка - някой поръчвал ли е тези обувки
   http://www.laredoute.fr/vente-mocassins-la-redoute-creation.aspx?productid=324125751&documentid=201207&categoryid=22907132&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
 newsm78

Аз ги получих - не са лоши, но можеха да бъдат и по-добри.
Задължително трябва да се поръчват един номер по-голям.
Zarinka,що не са толкова добри,аз отдавна им се точа,но чакам да намалят и този цвят verni marine newsm78.Удобни ли са поне?

На външен вид са симпатични.
Удобни са, височината на тока не се усеща.
Това, което не ми харесва е, че като се обуят в частта, където свършва езика някак странно се разширяват, щръкват настрани и крака изглежда доста широк.
Мисля, че не стават за тесен крак, защото са доста широчки.
Аз съм с широк крак и ми стават добре, но това щръкване ме притеснява и не съм сигурна, че ми стоят добре.
Затова си мисля, че при широк крак положението ще е още по-зле.
Еее,Zarinka,ти съвсем ме разубеди.Кракът ми е тесен,ама що не дадеш една реална снимка,а newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт