Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 386
  • 310
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте, мами, аз в събота се завърнах от едноседмичната ми командировка, но ходихме до Чирпан при Румчо, днес на работа и чак сега сядам на компа. Много ми липсвахте, а гледам че и доста сте изписали, след малко започвам да чета, за да съм в час със събитията, а след това ще разказвам.  Simple Smile Simple Smile

# 16
Миме,много оригинална идея с тетрадката за пакости.  Peace

# 17
Хайде и аз в новата тема,както винаги много хубава..Олче   bouquet
Дени-голям си образ,много забавно пишеш!
Смайли-колата е супер,дълго и безаварийно  Peace Пуйката също,ти си била голям кулинар,браво!

Миме-дано Дарито се кротне и по-малко да пишеш в тетрадката  Praynig

Сиске,Ани-пътешествието е в Азия за Коледа и Нова Година,няколко държави.За две седмици и ми е притеснено за Жули,ще ми липсва.Тя ще има много гледачи,ноо въпреки всичко много я мисля от сега. ..Предложението не беше за изпускане и много ни изкуши.Сега дооформяме програмата и като е готова ще дам подробности  Grinning А снимки и разказ-естествено!!

# 18
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен Grinning
Олче,благодаря ти отново за прекрасната тема Hug
Аз,да се поФаля излизах по женски в "Щастливеца" мацките,които го знаят се сещат за какво става въпрос,а преди това бях на фризьор,абе с две думи глътнах въздух Mr. GreenКато се прибрах сварих Чемширов да мие дъщеря си Mr. Green

Смайли,бавареца е убиец!Желая ви да си го карате с много здраве!

Имарче,аз,такава коса не подстригвам CrazyНацелувай го Иван от нас!И да знаеш твоето творение краси 3 къщи и един кабинет Hug

Младежите на Таня и Дени са страхотни чаровници,ама те на майките си приличат!Ама,Танче да знаеш,че Никола има по-вече коса от Божа:mrgreen:

Кабранска,така те искам да пишеш,ама по-вече само аккот ит си знаеш Hug
Идеята на Мимето е интересна,но за нас на този етап неприложима/пу-пу/ все така да е!

Недче,радвам се,че Стоян се адаптира и лелите са "кандисали",че децата ще са с едно по-вече.Аз,вече се изпокарах с моята приятелка,която е мед.сестра в яслата Crazy

Ох,стига толкова,че следа изневярата ,която направих спрямо Дюкан нещо ми се спи и ми едно никакво Crazy
Хубава вечер на всички Hug

# 19
 Благодаря на всички ви за честитките, явно всички мъже си падат по марката BMW, както Дидо. Ами радвам се, че мечтат му се ичпълни (е, една от мечтите му Laughing), макар и колата да е от най-ниския клас, 3-ка или каквато е там, хич не ги разбирам Blush  И аз я покарах вчера и не мога да си кривя душата, хареса ми. Де ни и ние имахме един опел в Бг, е здравичка кола си беше, макар че си полопваше здравата и все имаше нужда от ремонти. Спомням си как слагахме бенз само за 5 лв. и все се молехме да ни стигне до вкъщи ooooh! Весело беше като свърши на баира, тикайййй Mr. Green
 Пуката още я ядем ooooh!, бая голям, макар че раздадох на гостите в кутийки, още има. Рецептата мисля да я постна в готварски като ме остави Йонката на спокойствие и непременно ще ви дам линка към темата. Коледа идва и май доста хора я приготвят за този празник newsm78
 Таня Арк, разби ме как спи твоя синковец, страшна поза hahaha   
 Танчето 79 ме разби с израза "кунки в гъзунки", за първи път го чувам Joy, развесели ме.
  Айде, че Йонсън иска внимание и мрънкоти, до скоро. Благодаря на Олчето за отделеното време и старанието за нашата зимна темичка  bouquet

# 20
Добро утро!

Слагам кафенцето и си взимам двойна доза, защото не съм спала цяла нощ. Георги е болен и повръщаше  Sick Tired. Днес няма да го пускам на училище.

Олче това е за теб

Смайли, честита ви нова кола! Страхотна е! Много е хубаво когато мечтите се осъществяват. Моята свекърва има също БМВ, но е 5-ица комби. Много хубаво вози и е голям комфорт вътре, много тихо работи и скоростта не се усеща.

Таня_Арк, заспиващата поза на Никола е един път  Joy

В неделя бяхме в музея на Paul Klee. Там има детски музей и заведохме децата там. Първо имаше един кът, където можеш сам да се нагримираш и после да си облечеш костюм и да си сложиш перука. После отидоха да рисуват на статив и измайсториха страхотни рисунки, а ние през това време разгледахме едната изложба. След малко ще пусна и снимки от мацането.

Това е за сега от мен!

# 21
Ето и снимчиците, има и още от мен, но са в на приятелката фотоапарата. Започват от тук http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/?action=view& … rent=P1070663.jpg

Парола mallorca

# 22
Добро утро и от мен!
Кате, не мога да разбера къде да я сложа тая парола. само една снимка ми се отваря. А тоя музей ми звучи много арт! И на мен много ми се иска да открия тук курсове по рисуване за малки дечица, че да си изразходваме рисувателната енергия там. Тази сутрин открих вече картина и на чаршафите си!  Laughing
Дано Георги да е по добре днес!  Hug

П.П. Оправих се с паролата и вече гледам снимки!  Peace

# 23
  • Бургас
Кате, и мен много ме впечатли музея с рисуването, виждам, че децата много добре са се забавлявали там. Жасмина и тя от градината все нарисувана се прибира - вече няма чисти дрехи  Cry
Стискам палци Георги да се оправи по-бързо  Praynig
Аз да ви се оплача съм леееко бясна  #Cussing out Поръчахме си блиндирана врата преди повече от 2 месеца, трябваше да я монтират на 16.11, обаче вратата не дойде. 2 седмици подред ми обещаваха, че ще дойде " другата седмица". Днес пак ходих и се оказа, че пак я няма и даже не знаят кога въобще ще пристигне в България. Обадих се в централния офис на фирмата в Габрово, обясних за какво става въпрос и поисках да говоря с управителя на фирмата, свързаха ме най-накрая и му обясних каква е ситуацията. Той започна да се оправдава, че имало клауза в договора, според която те си дължали там някаква неустойка и за тях проблема е решен. Поисках все пак да ми кажат някаква дата, не можело. Той не знаел аз дали съм чула,но границата била затворена и камиона не можел да мине - ей тука вече побеснях. Обясних му, че съпругът ми работи точно там, границата беше затворена 2 работни дни миналата седмица и трафика беше пренасочен и това въобще не е извинение. Усети той, че така няма да мине и ми каза, че трябвало да чакам, защото докато вратата не пристигнела, дата не можели да ми кажат. Тогава го уведомих, че това е официално оплакване от моя страна и ще подам жалба в Комисията за защита на потребителите. А той с цялата си наглост ми каза " Ми подавайте, нас всеки ден ни проверяват и ни се обаждат такива хора недоволни от живота"  Crazy. Вярвайте ми така не съм се вбесявала много отдавна, направо място не мога да си намеря. На всичкото отгоре и на тая глупава комисия сайта не ще да се отвори  #2gunfire  В момента ми иде да убия някой. И добре, че сте вие, че изпуснах малко пара ...

# 24
Добър ден,

Танче_79, какво "леееко", изглеждаш направо ТЕЖКО бясна, както всеки на твое място би бил. Има ли начин да ги отрежеш? Вероятно е платено капаро... Непременно да си искаш неустойките!

Смайли, да се радвате на новата кола! 3-ка си е супер! Ми то министър - председателите ползват 7-ца! Да стигне Дидо статута, пък ще си купи.  Wink И не само мъжете ви си падат по БМВ, пак да повторя. Ей ме и мен Grinning

Олчеее, то поздравленията за темата добре ги приемаш, така скромно и мълчаливо, ама какво стана, изпълнителен директор ли те направиха, че не влизаш да кажеш как е Вели, танцува ли, пее ли, ти как си и пр.

Кате, вярно супер занимания намираш за децата си. Аз, за разлика от Ани не можах да намеря къде да въведа паролата, че да видя нещо друго. След малко пак отивам на разследване.

# 25
Дени как върви разследването. Да ударя ли едно рамо!?  Wink  Кликни върху gogigo36 и въвеждай смело паролата.

# 26
АААА, Танчето_арк веднага ми разреши случая. Simple Smile Мерси, Ани.
Сега гледам, въздишам и заключвам, че определено е по-добре да отгледаш детето си в Швейцария, отколкото в България...  smile3506

Кате, тия коси там, чуждите, чудно ти стоят!  smile3521

# 27
Добър ден  Party

Днес в София е един прекрасен слънчев ден!
За първи път изведох дребния без количка на разходка в парка. Беше много послушен. Хвана ме за ръчичка и си ходехме бавно и спокойно. Беше му много интересно и се оглеждаше, все едно за първи път го вижда този маршрут.
За съжаление в парка беше доста хлъзгаво и не можа много да си играе, то и нямаше с кого... Другите дечица ги нямаше  Sad
Като се прибирахме имах неблагоразумието да купя пред него кроасан за следобедна закуска и познайте какво обядва синът ми  Crazy
Вече се чудя какво да му давам да яде, защото пак е в период на растеж на зъби и хич не му се яде... Храни се съвсем символично. Вчера на обяд яде сух хляб - първо му предложих зелен фасул с телешко - кусна точно три пъти и отказа, след това му нарязах шунка, кашкавал, хляб и той само хляб яде... Радвам се, че поне вечер си яде киселото мляко!

Танче, представям си колко ти е изнервено! Действай с жалбата! Да не им се разминава на такива кретени!!!
Кате, страхотни забавления за деца си имате там... Стискам палци Георги бързо да оздравява  Praynig

Радвам се, че спящият ми син ви е развеселил... Снощи, пък, се побуди няколко пъти и искаше: "детЦко"....май ще става телеман. По цял ден ми надува главата да му пускам телевизия  Tired

Хайде аз да заминавам в кухнята, че чинии за миене ме чакат  Whistling

Чиниите ще почакат малко! Не мога да не споделя с вас: http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4633

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 13:07 от tania_ark

# 28
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки дърдорани!

Ние вече от миналата седмица сме си в къщи, но още не мога да се възстановя и да стигна до компа. Мерси за подкрепата!  Hug на всички и много коледно настроение!
Сега за нашето преживяване - след като Никол вдигна температура през нощта, аз я водих в петък при педи - прегледа ни - червено гърло, и предписа Калпол и Проспан. В събота след обяд вече беше добре, нямаша Т, но късно вечерта почна едно повръщане изведнъж. Нищо не можеше да приеме - веднага го повръщаше. Направо беше кошмарна нощ! В неделя сутринта вече беше доста отпаднала и спеше постоянно, като се събудеше искаше да пие нещо, но пак всички повръщаше ...... Така спешно в дежурния ни център, от там ни казаха, че сме направо за болница, че има опасност от обезводняване. Веднага тръгнахме за Токуда, там я прегледаха обстояно, Никол продължаваше да плаче (вече без сълзи от обезводняването) и искаше ам, но като видеше шишето с вода и обръщаше глава настрани. Веднага я сложиха на системи и за 2 часа вече беше много по-добре. На другия ден пак отказваше да пие от шишето вода - пак на системи, на третия - пак на системи. Чак на 4-тия ден сутринта каза ам, ам. Аз я питам искаш ли мляко - и тя ми отговори - да! Така аз бях най-щастлив човек в този момент, защото имах чувството, че този кошмар със системите няма да свърши никога. На следващя ден вече ни изписаха. Никол пиеше само мляко първите 3 дни, след това започна да си хапва помалко и сега вече мога да кажа, че напълно си възстанови апетита. И тази седмица ще сме в къщи, живот и здраве да възстанови малко силите и килограмите си, и ще тръгнем отново на ясла. Вече ми казаха, при такива състояния, когато нищо не иска да прима детето, за да не се обезводни - по 1 лъжичка на всеки половин час физиологичен разтвор и глюкоза (този разтвор го продават в аптеките, всъшност това е същия разтвор, който го вливат чрез системите).
Не съм чела темичката, че и аз още се възстановявам, че с тези безсънни нощи в болницата и цялото напрежение, притеснения и т.н. просто съм скапана, но пък щастлива, че всичко отмина и вече сме добре. Никол като се прибрахме в къщи и намери едни слушалки за компютър и си ги сложи на главата и започна да ни преслушва гърдите  Grinning, а в болницата само като видеше докторите и почваше да плаче.
Много  Hug на всички палавници! Много здраве, коледно настроение и хубави дни!

# 29
  • София
Боби радвам се,че сте вече здрави и сте си у дома HugМного целувки на Никол и дано бързо да се въстанови.Ще се видим живот и здраве на Коледното парти.

Общи условия

Активация на акаунт