Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 417
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
[
Дени, ти какво точно пушиш???  Mr. GreenКой каза "Наздраве"?!

Мръсница Mr. Green

Казвам ви наздраве и отивам да пална една пура и няма да кажа де ще ду Mr. Greenхам

# 76
  • София
Добре, че преди да хоризонтирам реших да ви понагледам... Че така както Кабранска строго ме порица, че внасям смут в семейните идилични картини, нямаше да спя спокойно...  Mr. Green
Ама то покрай "оплюването" и хвалбите, голям купон се е заформил...
Ха наздраве!

Аз пък съм на червено винце и си търся къмпани за разтуха...  Embarassed

Лека и мека, аз отивам да положа морно мрънкащо присъствие до оплютата половинка... Mr. Green

# 77
[
Дени, ти какво точно пушиш???  Mr. GreenКой каза "Наздраве"?!

Мръсница Mr. Green

Казвам ви наздраве и отивам да пална една пура и няма да кажа де ще ду Mr. Greenхам

Сискееее, ни най-малко нямах предвид тая пура дето ти си я засмукала...  Mr. Green Мисълта ми по-скоро беше за марихуанка  Joy

Ани се изплаши и си плю на петите....

# 78
Вижте кво ще ви кажа.. еретична мисъл ми се прокрадва... разбирам аз, че е форум за обсъждане на бебета, воли и неволи, свързани с тях, ама си мисля, че баш добре ще ни дойде да си спретнем среща по женски. Да оставим децата с бащите, пък да заформим едно "сборище".
Ще си вземем Галчето, след като сготви на Стефо, мир да има в тяхното огнище, ще вземем и Олчето, да я утешим и разтушим с нашите семейни истории, Кабранска ще я вземем със децата, щото тя вече заяви, че без тях никъде не ходи, няма как, разбрахме я  Mr. Green, ще си вземем и Танчето_Арк, нищо, че не е оставяла Никола, трябва да има първи път, ще я оставим с телефона час по час, Сиска мисля, че е уредена, ако датата и часа съвпадат със събата и неделя, Ани като гледам е налице с тоя послушен Дидо, Имарчето и тя, както и Анна, Уна какво каза? все заедно ли? ЕЕЕ, айде един път ще стане, за женската кауза...

Та тогава, Танче, ще ти покажа аз какво пуша!  Mr. Green Mr. Green  Няма и да се сетиш Калин намерил ли си е чорапите, не е ли!

# 79
  • Велико Търново
Само чакам да има сбирка Peace
Аз,се напуших Mr. Green
Олче,туй вино добре ми изглежда Mr. Green

# 80
Айде, Ани! Ред ти е ти се пада!  Grinning

Какъв ред бе Дени! Аз като гледам хич не съм за тая компания дето се е заформила тука! Днес мъжа ми се прибра от работа да ми подари една роза и да ме повози с новия автомобил на баща си (тъкмо го взели) и ако го кажа това нещо ей сега може и да ме линчувате!  Mr. Green

Но пък як купон се е заформил..... аз преди малко изпих чаша вино, но не ми пречи и от Любините бутилки да си сипя. Големи терци сте всички!

Танче, много точно го каза ,ама Дени ме въвлече в купона. А като гледам и нейния мъж е от "послушните", значи и аз ще се намърдам в компанията,пък нека да е весело!

# 81
Вижте кво ще ви кажа.. еретична мисъл ми се прокрадва... разбирам аз, че е форум за обсъждане на бебета, воли и неволи, свързани с тях, ама си мисля, че баш добре ще ни дойде да си спретнем среща по женски. Да оставим децата с бащите, пък да заформим едно "сборище".
Ще си вземем Галчето, след като сготви на Стефо, мир да има в тяхното огнище, ще вземем и Олчето, да я утешим и разтушим с нашите семейни истории, Кабранска ще я вземем със децата, щото тя вече заяви, че без тях никъде не ходи, няма как, разбрахме я  Mr. Green, ще си вземем и Танчето_Арк, нищо, че не е оставяла Никола, трябва да има първи път, ще я оставим с телефона час по час, Сиска мисля, че е уредена, ако датата и часа съвпадат със събата и неделя, Ани като гледам е налице с тоя послушен Дидо, Имарчето и тя, както и Анна, Уна какво каза? все заедно ли? ЕЕЕ, айде един път ще стане, за женската кауза...

Та тогава, Танче, ще ти покажа аз какво пуша!  Mr. Green Mr. Green  Няма и да се сетиш Калин намерил ли си е чорапите, не е ли!
Е, не! Това просто ме свлече под масата от смях... Никола тъкмо се унесе да заспива и се разцепи блока от смеха ми...
Иначе предложението ти е блестящо за сбирка!!!

# 82
  • Велико Търново
Ани,да е честит автомобила на свекър ти!С много здраве да си го ползвате Hug
Най-благородно ти завиждаме за Дидо Hug

# 83
Какъв ред бе Дени! Аз като гледам хич не съм за тая компания дето се е заформила тука! Днес мъжа ми се прибра от работа да ми подари една роза и да ме повози с новия автомобил на баща си (тъкмо го взели) и ако го кажа това нещо ей сега може и да ме линчувате!  Mr. Green

Но пък як купон се е заформил..... аз преди малко изпих чаша вино, но не ми пречи и от Любините бутилки да си сипя. Големи терци сте всички!
Е ти вече го каза... С какво предпочиташ да те замеряме - с камъни, яйца или домати  Mr. Green

# 84
  • София
Аз съм за! Откога завиждам на Априлки, че се виждат така и могат на спокойствие да си обърнат подобаващо внимание и да се напият... Embarassed
И без това заявих на М, че в събота той баща, той майка на Вели аз ще ходя по магазините!!! Twisted Evil Ааа, можело да му се незнаЙ! Mr. Green
Оставям ви с нежелание, ама да знаете, че идеята не е за подценяване...  Peace Направо е един път!
Дени за това ти предложение ти харизвам едната бутилка от почерпушката... Mr. Green
Сисе, ако се надигнеш до Шоплъка, добре ще ти се види и наживо винцето...  Heart Eyes
Хайде, стига съм ръсила глупости ами да си усмирявам отрочето, че аз пия, него го хваща и денси в кревата си, като за последно... Shocked

# 85
ООО ако има купон по женски и до София ще скокна! Ама искам и танци-манци да има освен пиенето!

Танче ,ако ще ме замеряте дай от тез пури дето Сиската ги пуши!  Rolling Eyes

# 86

Немой така!!! Те Сискините пури са си лично нейни - т.е на мъжа й  Mr. Green
Предполагам, че и Дидо си има  Joy

# 87
  • Велико Търново

Ненаситнице Mr. Green
Не стига,че почти ти е перфектен мъжа,ами и малкото,което имам искаш Mr. Green

# 88
Брейййй,че интересно тука  Laughing Отивам да слагам Жули,че заспа докато ви чета,утре ще се изкажа по въпроса/за магданоза/  Sunglasses

# 89
На мен ми е кофти настроението и за моя хич няма и да почвам да се изказвам,че....
Ама гледам купонче се заформило(а даже не е петък???) и аз да не изпусна Mr. Green
Наздраве на всички(аз бях на мастичка до сега и си пих самичка ,а то трябвало да си взема чашката и да седна тук)
А и съм сигурна,че една женска вечер с вас ще оправи всичко-настроение,пиене,танци и много,много плюене и забава Heart Eyes
Мечти,мечти.....

Общи условия

Активация на акаунт