Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 429
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
ООО ако има купон по женски и до София ще скокна! Ама искам и танци-манци да има освен пиенето!

Танче ,ако ще ме замеряте дай от тез пури дето Сиската ги пуши!  Rolling Eyes

Танци - манци ще ти уредиме. Да покаже кой каквото може! Важното е бар да има! Joy Joy

Велиска, пишеме те, да не се отметнеш!

# 91
Руми, заповядай при нас  Hug
Обещавам теб да не те стресирам, както подплаших Ани...

# 92
  • Велико Търново
Вилисо,ма-я се стегни HugТи си от нашата партия и ще ти пусна едно прИдложение на ЛС като се доразбера със съфорОмката Аркова Peace

# 93
  • Варна
Аууууууууууууууууу изпуснах и пиенето, и пурите на Сиска, и купона .................... аааааааааааааа не може така  Naughty и аз искам....

# 94
  • Велико Търново
Аууууууууууууууууу изпуснах и пиенето, и пурите на Сиска, и купона .................... аааааааааааааа не може така  Naughty и аз искам....

Моме,де беше до сега Heart Eyes

Лони и Иночка да се яват в изповедалнята Mr. Green

# 95
Хайде, наздраве и от мен момичета!
Както ми беше тъпо и скучно, набързо ми оправихте настроението. Обаче и аз съм на мнение, че не трябва само виртуални купони да вдигаме.

По въпроса за мъжете - моя е средна хубост, помага вкъщи за всичко - пере /по-точно пуска пералнята/, готви, чисти и всичко останало, но трябва аз да му кажа, при нас с намеци не става. Право куме, та в очи. Е, някога се налага да си разгъна целия гласов потенциал, който не е никак малък, но поне има ефект.  Mr. Green Ама сега, като го няма от две седмици ми е толкова миличък, че лошо за него не мога и да си помисля. Виж, ако ме питате за него два дни след като се е прибрал може стабилно да го оплюя. Абе, жив и здрав да ми е, че и мен кой друг ще ме търпи, не знам.

А аз отивам да си сипя едно червено винце и се връщам да чета!

# 96

Чакайте сега! Тя Сиска си трае от благоприличие, ама НЕЙНИТЕ пури, са си НЕЙНИ.... Тя от тях не черпи, щото ще се амортизират!!!
Имайте милост, все пак  Mr. Green

# 97
  • Велико Търново
Видях те у мен една пура,айде всички я искате Mr. Green
Имайте милост,бре Crazy
Както викаше баба Бог да я прости "че и по-млади мъже водите"

# 98
Сиске, аз все пак си мисля, че не са пили достатъчно, та да се светнат за коя пура иде реч Simple Smile
Да им дадем малко време, а  Mr. Green Twisted Evil

# 99
  • Варна

Ами де бях, правя се на болна тука, че да ми обърнат малко внимание............

Аууууууууууу, аз от тез пури не пуша  Embarassed Сфинете ме  Blush почнах да чета отзад напред, и докат са усетя, са изложих......

# 100
  • Varna
 тук сме, тук сме, Ама аз докато стигна го похваля и се наложи да издавам заповеди и нареждания, та сега ще трябва и да се пооплача.  Но в обки линии как да се оплача от него, като седи  в къщи и гледа детето през отпуските си, те неговите тази година са като едно мачинство -Все е отпуска.  За чистене готвене и други такива неща всеки кой каквото може и когато може. Е за допълнетелните задължениа си имаме домашен прислужник - демек Томи, който при заплаха че ще му вземем кабелита за компа върши това което трябва Mr. Green Mr. Green Mr. Green, На това място си вземама от винцето на Олчето.

# 101
  • Велико Търново

Ами де бях, правя се на болна тука, че да ми обърнат малко внимание............

Аууууууууууу, аз от тез пури не пуша  Embarassed Сфинете ме  Blush почнах да чета отзад напред, и докат са усетя, са изложих......

И кво обърнаха ли ти внимание newsm78От кои пури не пушиш?

# 102
  • Варна
От твоите!!!!!!!!!!!!!! Как от кои, пък сега  Joy

Пък внимание - ъц.... само едно сокче ми донесоха.....

# 103
Виф, ама по принцип ли "пури" не пушиш или само Сискините  Mr. Green Twisted Evil Joy hahaha

# 104
  • Велико Търново
Виф, ама по принцип ли "пури" не пушиш или само Сискините  Mr. Green Twisted Evil Joy hahaha

Пусто любопитство ще те изяде  Mr. Green

Пък внимание - ъц.... само едно сокче ми донесоха.....

Цяло театро за едно сокче Shocked

Общи условия

Активация на акаунт