Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 437
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
 Привет и от нас с Йони, днес почивам и смятам да си направим разходка в някой мол, сутрин е малко хладничко и на парка не ми се ходи. Снощи ходихме на двоен масаж с Дидо, още от рожденните си дни имахме този подарък от наша приятелка и чак сега намерихме време да го използваме. Беше си отпускащо и приятно, а след това постояхме в сауната. Дидо едвам издържа и няколко минути и ми развали пофтата, набързо се изнесохме от там #Cussing out В крайсна сметка добре ни се отрази меруприятието.
 Ами няма с кво да се оплача, с Дидо всичко сме си разпределили като задължения. Той сега се занимава по-вече с Йони, сутрин я гласи за гледачката и я оставя преди работа, гледат да пазаят тишина, защото лесно се разсънвам и посля мноого мърморя Mr. Green Вечер тръгвам за работа в 6 и той си я къпе, храни, приспива. В къщи по-вече той чисти, аз никак не обичам да се занимавам с това, правя леки почиствания, докато готвя. За готвенето, никак не може да готви ooooh!, но не  е проблем, защото аз обичам. Помага във всичко и парите носи в къщата, то звучало страхотно Laughing Никак обаче не обича да взема решения, за всяко нещо ме пита, дори и за най-малкото, което понякога ме вбесява. Ако слага масата за гости, започва да ме пита от каква чинийка, до всяка малка подобробност #Cussing out, после казва че го прави, за да не почна после защо, как можа това да сложиш. Избира облеклото си след консултация с мен, както и на Йонито, че често му се карам за странните комбинации, които прави Joy И никак не е романтичен, да кажа и нещо лошо, да не си помислите, че е ангелче Mr. Green Стига толкова за сега, лек ви ден на всички!

# 61
  • София
да, сиска, за него става дума, все така му викам откакто се появи малката. Wink

# 62
  • Велико Търново
да, сиска, за него става дума, все така му викам откакто се появи малката. Wink

Мерси Hug

# 63
И какво излезна сега в крайна сметка?!

Аз, Галя и Кабранска сме с "породата", пък останалите сте "шапка на тояга"  Mr. Green

# 64
Танче,това е конспирация-да знаеш Mr. Green/и не забравяй и Сиската в отбора/

# 65
  • Велико Търново
Остави я ти Таня изобщо не ме брои вече CryАз,тъй като чета май само мойто Жоре е член на "оня" кръжок Mr. Green

# 66
Танче,това е конспирация-да знаеш Mr. Green/и не забравяй и Сиската в отбора/

Конспирация е, Любче!!!!  - "Я кажете колко са ви зле мъжете, та да си сверя часовника!"  Twisted Evil
Остави я ти Таня изобщо не ме брои вече CryАз,тъй като чета май само мойто Жоре е член на "оня" кръжок Mr. Green
Жоро не го слагам в отбора, щото ти от него нищо не очакваш, така или иначе - няма за какво да се ядосваш  Mr. Green.
Иначе теб не мога да те забравя, никогаш  hahaha   bouquet

# 67
  • Велико Търново
Жоро не го слагам в отбора, щото ти от него нищо не очакваш, така или иначе - няма за какво да се ядосваш  Mr. Green.
Иначе теб не мога да те забравя, никогаш  hahaha   bouquet
[/quote]

Не очаквам я Mr. GreenТи пък луда ще се ядосвам Heart Eyesне мога да пия две бири,ам с Чемширов ще се занимавам CrazyОх,кой на къде мене все на пиене ме влече Embarassed

# 68
Ей,оспамихте темата,ей/не ви е срам Naughty/
Сисе,за "оня" кръжок не се коси-аз затуй писах-да се успокоиш,че има и други членове/активни/....пък аз и още един такъв имам в момнта вкъщи/дето на теория е пръв,на практика го няма,но най-лошото е,че с годините като почне да разправя той как едно време ooooh!....и направо се чудиш да се смееш ли,да плачеш ли,но дано и нашите не станат такива/,ама стига и аз съм наливала масло в огъня..ами да ви кажа едно "Наздраве"/за Сиската и за всички други пиещи/и да си се радвате на мъжете,че ги има/което е най-важното,`щото мойто съкровище е пак на майната си и ми липсва Cry.....и в момента хич не ми е дерт,че крушка не може да завие,а си го искам жив и здрав и тук,пък/

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 21:25 от Анонимен

# 69
  • Велико Търново
Люба,то е ясно,че тук само чешем езици и естествено,че е най-важно да са ни живи и здрави както те така и децата  Hug

Кои смея я оспамили ма Mr. Greenти да не пишеш колко пъти е "акал" Ивчо и как е днес е съставил сложносъставно изречение на неговата крехка възраст newsm78
Тъй де от туй дат си го "турнала" си грабвам бутилката "мое дясно"  и си "бия камшика",а пък който има дъщеря той да си я къпе Mr. Green

# 70
Сиске, СТОЙ! Никакъв "камшик няма да си биеш"!!! Слагам и мезето... по твоята диета е  Crazy

Наздраве!

Дени, ти не се спотайвай, ами грабвай чашата и на масата!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 21:49 от tania_ark

# 71
  • Велико Търново
Танче,ей сега отивам да я оплицикам и идвам Mr. Green
Денито и тя да Фаща квот иска и да започваме Mr. Green

# 72
Какво става тук, да се намеся и аз, вие да не затворихте темата за мъжете, пък аз да не съм се изказала?
Я, да избързам да не пропусна да ви запозная с моите/нашите брачни отношения...

Та, ние с моят съпруг и баща /на Марто, не мой, да не се обърка пак Сиска/ не сме се разбирали и договаряли нищо, с изключение на това, дето го подписахме в гражданското, ама там незнам какво пише, щото никой не ми даде екземпляр да видя, пък и ме пришпориха с подписа, хора чакаха в кройна сметка.. С други думи всеки прави каквото може, така че да се живее мирно и спокойно и да не дразни другия. Домакинската работа зависи от това, кой има повече време. Т.е. в един идеален случай би била поделена на две. Мие под, чинии, простира и готви, но не само той, а и двамата. Аз мразя готвенето и силно се пазя от тая дейност да не би да ми стане нещо, примерно да се опаря /на печката.../, но все пак с хора живея и ми се случва, няма как... Финансите процентно са повечето от него, харченето - процентно е повече от мен...Ама предполагам е така в повечето семейства. Тук е моментът със сигурност да го похваля, че никога не ми прави забележка какво си купувам, колко си купувам и колко струва /имам предвид личните разходи, не семейните/. И да добавя, че е много важно мъжът да е щедър и много оценявам, че моят е такъв.
Относно излизането заедно и по отделно - случва се и заедно и по отделно. На мойте служебни събирания едва ли би му било интересно, както и на мен на неговите. Излизам и по "женски" с приятелки, щото има важни световни проблеми за обсъждане, примерно коя кога смята да забременява, каква козметика е готина, кой мъж сънувала в еротичен сън и какво точно означава това, ама няма кво да ви обяснявам... познато ви е..

Лелеее, че аз баш навреме се намесих... уискито сипано, пък и мезета сложихте... чудо-чудо... Laughing

Да си продължа де.. относно участието в домакинството - съгласна съм, че е въпрос на възпитание и по този въпрос наистина оценявам намесата на свекито. Да видим аз как ще се представя с Марто, ама той от сега гепи мопа при всеки удобен случай и се прави, че търка, така че ще продължаваме.

Това е в общи линии, но трябва да се има предвид, че сега съм в състояние на духа - спокойно и улегнало... Ако се случи да се изкажа, когато съм "яхнала метлата" мястото тук не ще ми стигне да изразя възмущението си от неправдата световна на Жената да е отредено да живее с индивида Мъж и този Мъж да е просто дадения и друг избор да нЕма.

Целувки и прегръдки и една-две глъдки от така любезно предложеното от Кабранска, пък и ша взема да пафна и една цигарка в комплект! /Ша ма извинявате, ако вие тук не пушите, ще духам в другата посока..../

# 73
Айде, Ани! Ред ти е ти се пада!  Grinning

# 74
Айде, Ани! Ред ти е ти се пада!  Grinning
хахахахаха!
Дени, ти какво точно пушиш???  Mr. Green
Любчееее, не бии отбой! Сипа и изчезна... недей така!!!
Кой каза "Наздраве"?!

Общи условия

Активация на акаунт