Баба Зима е дошла, Майчо се сбогува с Есента!

• 9 405
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Привет!
Добре дошли на новите майки и деца,дайте  и снимки  Hug
Варненки нищо не споменавате за купони преди или след Нова година?
За празнуването ние ще сме ето тук на Нова година

и по-точно  тук

Grinning

За съпрузите и ролята им в домакинството - моят помага и Жули гледа,ето днес чистехме заедно по-равно.Да не мислите,че сам се е сетил обаче  Twisted Evil Важи правилото -" Право куме в очи"..Той къпе и мие Жули,понякога я храни,води баткото на училище сутрин,играе ролята на параджия,защото имаме парно,което той обслужва.Чинии не мие и миялна обикновено аз обслужвам,за пералнята изявява желание,но му е строго забранено Grinning Всякакви техники-ел,авто и пр. машинарии са на неговите грижи,майстори почти не сме викали.Парите са общо взето по-равно ,но стоят в мен и аз съм финансовия министър  Laughing За излизането и заедно и поотделно,когато сме канени на различни мероприятие,ето той днес е на банкет-някакви пол. мероприятия,които нямат касателство към мен и ще излиза сам,а снощи бяхме на коктейл и вечеря по повод откриването на м-н от една верига.Беше много приятно.

Тук голям купон се е оформил ,но Сиска стига  е дразнила с тия снимки,че само очи пълни ,а ръце празни... Grinning

Моля ви гласувайте за Жули ,ако имате желание де  Peace

ето линк

http://www.pampers.bg/gallery_view.php?id=542

# 226
  • София
Добре дошли на новите мамчета. Напишете по-подробно за вашите момченца. И не се притеснявайте да се включвате, майската банда е най-готината, никой не е пренебрегнат.
Мимозке имаш моят глас за Жулката, много е сладка! Hug

# 227
  • София
Добре дошли на мама Бубка и Тото Hug
 Сискеееее,ако ми дадеш Божа на друга мама лично ще се разправям Twisted EvilТи нещо като чу съм на пости и взе друга святя да си търсиш,а вчери ми разправяше,че до Божа ще ме сложиш да спя #Cussing out.Така няма да оставя тази работа така Naughty.Тъкмо се бях успокоила,че си намерихме мома и хоп майка и тръгна да задява нови гаджета Crossing Arms
 Мимозке пак си за завиждане,но се радвам,че поне после ще погледам снимки и ще изплакна око.Приятно изкарване Peace

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 17:21 от imar

# 228
Гласувах за Жулито, много е сладка /като всички майски деца/.
Ами какво да ви пиша за Тотито - не говори много, т.е. не е разбираемо, знае стандартните думички, въпреки че ми вика "мама" само когато е гладен през другото време ми вика "бебе"  newsm78 не знам защо. Като чета някои как говорят, ние сме доста назад в това отношение, основни изразни средства са ни ъъъъъъъъъъъъъ и не-не-не. не е от най-палавите, но не е и кротичък. Ака си в пампера и категорично отказва да седне на гърнето. Голям зор са му зъбите и съответно спането сега сме на кучешките и не знам докога ще издържим и тримата. покрай това зъбопробиване пие вода с литри и постоянно е мокър, никоя марка памперси не издържа на неговото темпо. Храни се сам почти от годинката си, но не е от най-ящните. Снимки ще дам малко по-късно.

# 229
Здравейте мами и деца,

Добре дошли на новите мами! Ура, имаме си още едно адашче, а снимката на Тото на аватара е страшно мила!

Лелеле, Мимоз, къде е това чудо, че съм изтървала? Много впечатляващо и огрооомно ми изглежда!

Да, Сисе, има един Марто тука и ще я огрее твойта Божа. Няма какво аз да му избирам мома, ама ако се харесат - няма грижи.

Бубката, и моят син е до там с говоренето, ама хич даже не се притеснявам. Не вика "Гладно ми е", нито ми казва Тенкю като му сменям памперса, ама кво от туй? Simple Smile) Всеки си е с развитието, да са живи и здрави.

Довечера ако има сбор, тука съм.

# 230
Благодаря на всички за милото посрещане!!!!!!
Ето това  е линка към последните ни снимки http://images22.snimka.bg/004617375-thumb.jpg
Моят мъж му направи и сайт, ето това е: http://totopalav.hit.bg, ако ви е интересно да го разгледате.

# 231
  • София
bubka, много е сладък твоят син Heart Eyes, а и както го описваш, все едно за Вели говоря... Същите маймунджЕлъци, само с тая разлика, че ние освен, че не си даваме зор да говорим, не се храним сами. Mr. Green Изобщо бебешкото все още надделява. Ама и аз не бързам и ХИЧ не се притеснявам.

Лека от мен и умната довечера с питиетата и "мезетата"! Mr. Green

# 232
Между другото Ол4е, ония снимки дето ги беше пуснала на Вели с шишето вода как си го разнася, все едно мойтичкия гледах и ние сме така с тия шишета. Лекарката вика махайте бибероните от чаша да пие, две чаши му взех и с тях е същата работа, носи си ги навсякъде.

# 233
  • София
Между другото Ол4е, ония снимки дето ги беше пуснала на Вели с шишето вода как си го разнася, все едно мойтичкия гледах и ние сме така с тия шишета. Лекарката вика махайте бибероните от чаша да пие, две чаши му взех и с тях е същата работа, носи си ги навсякъде.

Shocked наШте да не ги е правил един и същи татко...  hahaha Добре, че по боя се различават, че щях да се притесня...  Laughing
Още си се разнасяме с това шише, и сега му виси от устата, краста страшна. Да се обзаведем с пълен комплект зъби, пък ще му мислим... А пиене от чаши, обикновени, специални с накрайник и пр. нашият маймун не признава. Бути ги и ми се сърди. Кво ли си вика "тая сега нещо се опитва да ме прекара"... Шишето и "каката" (която вече стана без извинение на г*з  Mr. Green) са двете му най - ценни притежания...
Преди си имах цицоман, а сега Avent- оман...  hahaha

# 234
Ние "кака" си нямаме, ама си имаме две биби, по една на всяка ръка и си живее доволен и щастлив нехаейки за мойте притеснения кво ще му стане със зъбите.
Аз му забърках една супа за утре и сега уж сядам да работя на компютъра, пък ще видим докъде ще я докараме.

# 235
  • Велико Търново
Ние "кака" си нямаме, ама си имаме две биби, по една на всяка ръка и си живее доволен и щастлив нехаейки за мойте притеснения кво ще му стане със зъбите.

Божа е с 6 биби,така,че не мой ни се опрете Mr. Green

# 236
  • София
Аз съм тук, но като гледам е празно - нищо сервирано!!!! ако не се поправите отивам да правя коледни венци.
А ето тези, който направих за благотворителния базар
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196401

# 237
Къде тръгваш, бе Неде...
Коледни венци ще правиш по Коледа.
Сега тука!

Таня Арк отчитам 20 минути закъснение. Ще има санкция, момиче.

П.С. Ей сега видях венците... браво бе, Неде! Браво и за каузата!

# 238
Неде като гледам май сериозната съм само аз......Имаш от мен едно "Наздраве",ама алкохол не показвам вече и на картинка.....

bubkata,добре дошли и от мен-сигурно и мен ме знаеш от юнската бременска/аз и сега съм юнска-ама тук са прекалено гостоприемни и ме траят/....дано да се чустваш и ти в свои води тук.А,Тото е голям сладур-за твое успокоение и ние  сме бибероно пристрастени,както и от предаването"Без Думи",ама що да се напъва детето като и така става на неговото....

# 239
  • София
А до края на седмицата имам да направя още 3 броя. Ама не пречи да правя и клюкарствам. Та кой ще сервира днес? За мен сладолед моля с малка мента  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт