Сливен 20

• 17 298
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
О Лунка  Hug Heart Eyes
 Браво на малкия гладник... Laughing ама то те е изсмукало това дете направо бе,останало ли е нещо от теб  Mr. Green Иначе спи ли,успяваш ли да си починеш?

Пъзелче има момиченце, казва се София и е една прекрасна госпожица, но се надявам тя да се включи и да обясни Peace

# 211
  • Под Сините камъни
Мъжът ми се казва Атанас това на снимката не е той а един познат от София  учих в 10 то до 8 клас а после в текстила а и честит празник на всички които празнуват днес smile3525           http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30226&AlbumId=1085 … p;PhotoId=6010013

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 14:06 от peca1218

# 212
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ДАНИЕЛА  bouquet
Много усмивки и сбъднати мечти
Чакаме да почерпите.........
Весел празник

# 213
Благодаря на всички ви за споделеното Hug

Силви, забравих да ти кажа, че малката е станала една малка принцеска - може да я взема за снаха на един от юнаците ми Heart Eyes

ЛуничкЕ  Hug Hug Hug
Мила моя, все време не остава да ти звънна - ти как си? Присещаш ли се вече как се гледа бебе Wink а Митачето помага ли Laughing
Целувки от нас Heart Eyes

...за срещата никой не пише - аз мисля да е петък, около 19 часа например.
И ако никой не предложи заведение - да ходим на пица тогава... Wink

# 214
качих само една на профила благодаря  Дидка една приятелка ми каза че мед от магарешки трън помага за кашлица продовали го в аптеките само питай за дозите  аз лично още не съм го ползвала   http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30226&AlbumId=108503&PhotoId=6004248

EEEeeeeee здрасти Пеци,
аз съм Искра, комшийката отгоре  Crazy. Гледай ти, по форумите трябва да се виждаме.  Laughing
Сега като видях снимките и те познах.

Чувате ли ни какви сме ревливи вечер?  Blush

# 215
Здравейте, момичета!!!
Отдавна не съм се разписвала в темичката!!!
първо да питам за Пъзел!!! Как е тя??? Как е бебчето й???

Моят наследник яко похапва и първия месец наддаде 1.800 кг. В Четвмъртък сме на втори преглед. Сигурно пак е минал килото.
Ако не се включа до празниците, да си знаете,у пожелавам на всички: Весело посрещане на Коледа и Нова година!!!! И само приятни изненади!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нели, благодаря ти за ес-ем-еса!!!! Hug Hug Hug Hug
Дано да си получила моя!!!!! Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Здрасти Луне  Hug Hug Hug
Радвам се да те видя!!!   bouquet
София расте и хубавее, ние сме качили по 1 кило първия и втория месец, като сме само на кърмица.  Laughing
Сега по празниците ще и направя повечко снимки и ще ги кача в снимка.бг.

Нямам търпение да свършва тази зима и да ходим по разходки с лапетиите... 1stroller

Ти как си Луне? Гледкате се с малкия и баткото на топличко предполагам. Силно се надявам да нямате колики, че при нас са един малък кошмар, какви ли не капки и чайове изпробвахме и нищо  Confused. Явно трябва да си ги израсте, а дотогава ако не съм луднала нацяло съм готова за второ.... Crazy Crazy Crazy

# 216
Мъжът ми се казва Атанас това на снимката не е той а един познат от София  учих в 10 то до 8 клас а после в текстила а и честит празник на всички които празнуват днес smile3525           http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30226&AlbumId=1085 … p;PhotoId=6010013

peca1218,
познавам те от главната! А пък и мисля , че имаш братовчед от Ямбол - Пламен. Греша ли?

Бравос на бебоците! Да са живи и здрави.

За срещата съм за! Може и по - късничко да се включа, т.к. предполагам че ще сме на детски "ден ден"

# 217
Добро утро, момичета.
Абе последния месец все се будя в 5-6 часа сутринта. Сигурно щото вечер заспивам преди 9 Simple Smile Дори и децата заспиват след мен. И сутрин докато отида на работа и пак ми се е доспало.
Аз за срещата в петък сигурно няма да мога да дойда, защото вечерта сме на рожден ден и не знам до кога ще продължи. А с децата няма ли да правим среща по празниците?

# 218
Добро утро и от мен!
Ако има среща аз бих дошла,с дечурлига или без Mr. Green,за предните две срещи имах голямо желание,но нямах възможност.
Хубав ден на всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 219
Добро утро!
За срещата по принцип съм "ЗА" пицария, но освен там може и в някоя кръчма. Например "Тома", "Златна белка", "АБС", "Национал",  хан "Св. Георги". Нека, мамите, които са решили да идват да дават предложения и да решаваме, че няма време. А и дано да има и места, че повечето фирми започват с банкетите. Най-късно в сряда трябва да резервираме поне една маса, за да ни е сигурно.

Ааа, и ако може към 19.30 да е, а?  Embarassed Пък може и аз малко по-късничко да дойда, ако е в 19.00.

Хубав ден!

# 220
  • Под Сините камъни
Здравейте мамчета.Е да не му се навиди човек колко е малък света  дейстлително имам братовчед от Ямбол на име Пламен  да не си и ти от Ямбол  Искре как е хавата доста си поплаквате чуваме ви от време на време  ама и ние сме станали едни киселоци от няколко дни на сам сигурно и вие ни чувате  а ако ти е скучно сама вкъщи идвай на кафе с беба ще се радвам да се видим то тея зими така да не ги харесвам

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 09:59 от peca1218

# 221
Добро утро!

# 222
Добро утро, момичета.
Абе последния месец все се будя в 5-6 часа сутринта. Сигурно щото вечер заспивам преди 9 Simple Smile Дори и децата заспиват след мен. И сутрин докато отида на работа и пак ми се е доспало.
Аз за срещата в петък сигурно няма да мога да дойда, защото вечерта сме на рожден ден и не знам до кога ще продължи. А с децата няма ли да правим среща по празниците?

Лекичко ти завиждам  smile3503 smile3503, че успяваш да си легнеш рано! Аз не знам какво правя, но по рано от 12 все не успявам Weary. И сутрин едвам ставам. А и тази сутрин и на Велизар не му се ставаше и в 9 едва успяхме да отидем на ясла. Мислях дори да не го водя , но се сетих , че трябва да отида да купя подаръците днес.

peca1218,  когато Пламен работеше тук в Сливен, живеехме заедно, но после се разделихме за съжаление. Понякога така става! Но си останахме с добри чувства. После се чувахме от време на време, но от 2-3 год. не сме. Просто пътищата ни се разделиха.
От там те познавам!

# 223
 Joy
Момичета така ме разсмяхте сутринта....остава вече и да си разпознаем мъжете във форума, скрити под някой ник Joy
В този ред на мисли и аз разпознах Искрето,беше един випуск под мен  WinkHug

# 224
  • Под Сините камъни
е ти по скоро си го виждала от мен а пък за мъжете въобще няма да се учудя ако искочи някой от някъде

Общи условия

Активация на акаунт