Сливен 20

• 17 300
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Под Сините камъни
абе момичета да ви питам как да си кача снимка на децата към профила все нестава

# 196
Здравейте дами,
Днес ходихме на благотворителния базар, имаше невероятни неща...страшно съжалявам, че нямах възможност да си накупя всичко,което харесах,но другата година ще събирам пари специално за тази цел Peace

Дидка, аз като че ли се сещам, при  влизане в Сливен съм го чела това...

Нели това е най-готината и сладка почерпка  bouquet

Пеци ти как точно опитваш да я качиш,това чете ли го...?http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 197
Здравейте мами!
Първо да честитя на малкия Иво с малко закъснение, да е жив и здрав и много послушен. newsm59 Нели, много, много радост!

Искам да се извиня, че толкова време не съм писала, но все не ми стига това време, непрекъснато ми се изплъзва (работа, много учене, дете, мъж.... знаете как е...)

Надявам се всички да са добре! Praynig Сега ще ви почета малко, докато Роро не ме измъкне от компютъра

Много целувки на всички малки и големи.

Обещавам да се обозначавам по - често, от Дидка имам обещана срещичка!

# 198
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
Силвина радвам се че се появи на хоризонта    bouquetHug....беше почнала да ми липсваш.....само с Дида ли искаш среща Thinking
Рени купих 6 чифта детски маратонки за момиченца......кога ще си в Къщата за да ти ги донеса...дано да има полза от тях newsm78...но мисля че беше споменала че имат нужда и от обувки дечицата.
Весел ден на всички  bouquet
Днес аз ще  релаксирам от снощния банкет.... Wink

# 199
  • Под Сините камъни
благодаря ти ива Grinning

# 200
Кате,децата по принцип имат нужда повече от пантофки -с такова ходят из дома.Но за тези,които са по-добре може и да им свършат работа като излизат навън.Утре ще съм там от 9ч. до към 13ч.   bouquet Ако не-момичетата ще ги приберат  Wink

# 201
...момичета, дайте рецепти за зачервено гърло...
Мишата пак много кашля Confused Ако отида на лекар, най-много да му изпишат АБ.

Дайте някоя изпитана рецепта Praynig
Благодаря Ви  bouquet

Силви  Hug

peca1218 - успя ли да качиш снимки Wink

Чакам предложение за заведение и дата за среща

# 202
  • Под Сините камъни
качих само една на профила благодаря  Дидка една приятелка ми каза че мед от магарешки трън помага за кашлица продовали го в аптеките само питай за дозите  аз лично още не съм го ползвала   http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30226&AlbumId=1085 … p;PhotoId=6004248

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 22:34 от peca1218

# 203
Пеца, мерси Wink

Много сладка кака си имате  Laughing
А как се казва мъжа ти - ако той е на снимката...прилича ми на един познат newsm78

# 204
Здравейте и добре дошла на peca1218!

ДиДКа КоджаБАШЕВа, не знам дали става точно за зачервено гърло , но аз правя един чай за кашлижца - 3 локума с 3 бонбона лукче и 3 счукани ореха заедно с черупките варя в около 0,7-0,8 л вода. Става приятно за пиене чайче. За кашлица досега друго не съм давала.

Виждам че се заформя среща и ако съм свободна с радост ще се присъединя.

Лека нощ на всички!

# 205
Добро утро, мамчета!
Аз вече изчезвам за работа, но на вас пожелавам лек и усмихнат ден!

Кате, просто Дидка ми обеща да ми се обади, ако има среща.Ще ми бъде приятно да ви видя всичките!

Чао!

# 206
Добро утро,

Силве най-после  Hug, липсваше ми усмихнатата ти госпожица Laughing

Пеци, а ти какво си завършила в Сливен, 7-о основно ли? На мен пък, ти ми изглеждаш позната.....

Дидка аз сега се борих отново с тези проблеми,за зачервено гърло пръскам тантум верде спрей, а нощно време мазах с хустажил гърдичките, избягвайки областта около сърцето,втория ден намазах и гърба,избягвайки пак сърцето и гръбнака...за два дни кашлицата осезателно намаля, а вчера се е закашлил само веднъж- два пъти/мажа с това, защото категорично се противи на меда, пищи и не иска да му сложа/. Обаче при нас проблема идваше от хрема,която се стича назад и затова атакувах и нея с капки коларгол ,непрекъснато се чисти нослето и със стеримар  Peace
За чая,който ти е написала мама Севи аз слагам и индрише,но го правя с по 10 бройки от всичко в 1 литър вода.

Меги и тя зачезна нещо....

# 207
Здравейте, момичета!!!
Отдавна не съм се разписвала в темичката!!!
първо да питам за Пъзел!!! Как е тя??? Как е бебчето й???

Моят наследник яко похапва и първия месец наддаде 1.800 кг. В Четвмъртък сме на втори преглед. Сигурно пак е минал килото.
Ако не се включа до празниците, да си знаете,у пожелавам на всички: Весело посрещане на Коледа и Нова година!!!! И само приятни изненади!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нели, благодаря ти за ес-ем-еса!!!! Hug Hug Hug Hug
Дано да си получила моя!!!!! Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 208
Честито на всички, които имат имен ден днес. Да са живи и здрави.

# 209
Дидка,аз съм от тези дето с нищо не лекуват,дори и чайчета не варя.Но при моята дъщеря обикновено си остава само до хрема,коята минава за седмица,сигурно затова съм толкова смела.Дано да се оправите бързо!

Общи условия

Активация на акаунт