Сливен 20

• 17 308
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Най-накрая и ние пораснахме Grinning

Много БЛАГОДАРЯ за пожеланията ...........

Исками се да почерпя всички за моя едногодишен юнак, но незнам от къде ги вадите тия хубави картинки) newsm78 Sick
Е скромно но с цялото си сърце
 newsm38 
love001  love001  love001  love001

# 181
  • Под Сините камъни
здравей Нели да ти е жив и здрав рожденника аз ви поздравих при декемврийчетата но сега и лично ами какво да ви пожелаем много здраве щастие късмет луди детски игри и много много любов ние сме пеца нашата кака Алекс и малкият Миро(комшиите от блокчето до вас) newsm59 newsm38  Gift  Party Time

# 182
 newsm59 ИВО на Нели newsm38
Щасливо детство и много усмивки
Нели smile3525 да те радва много както баткото
Весел празник - най хубавия за мама първия рожден ден

Момичета и аз съм за среща.......да поиграят децата

# 183
Дидка ходи ли до Алисата?

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ИВАЙЛО! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ МУ МЕЧТИ!

Нели, честит празник и на теб, весело изкарване и много смях. За теб:

# 185
Честит рожден ден на порасналия Иво Wink

Весел празник и много подаръци!

За гордата майка Wink

Лонка, много хубав тоз Гого бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чудя се сега къде да се съберем newsm78 че да става и за деца...

Иве, най-евтиния вариант там са 22 стотинки, но нямаше Confused.Казаха ми, че на Стоковото тържище има доста голям избор, ама да видим кога ще се наканя да отида ooooh!

Да ви се похваля, днес си поръчахме кухнята и към края на февруари заповядайте на гости bowuu

Чудя се къде се изгуби Силвина newsm78

peca1218 - добре дошла при нас  bouquet

# 186
  • Под Сините камъни
благодаря за топлото посрещане и аз се радвам че се пресъединих към вас newsm44     http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=4033&fr … D0%BB%D0%B0%D0%B2

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 15:01 от peca1218

# 187
Пеца Hug

Дидка къде е това тържище newsm78
И браво за кухнята, голям зор беше Peace ще чакаме снимки  Naughty

А за Силвето и аз това се чудех сутринта, влизах и в профила и видях, че всъщност влиза във форума, но не пише.....само се надявам да е защото не и се пише, а не по друга причина/дано всичко е наред при нея/...

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 14:10 от Iva M.

# 188
peca1218 - много ти е сладко малкото съкровище Wink
разкажи нещо за вас Peace Виждам, че имате и кака Wink

Иве, намира се до Изчислителния център Peace

# 189
# 190
Ехееее,имали сме днес  рожденик  Hug
Нели да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета,сутринта изпратих детето на училище,отиох и смених гумите на колата,ама се отказах да пътувам.Честно казано времето ме изплаши много.Ужасно студено и заледено беше днес  Confused

# 191
Рени, добре че не си тръгнала. Честно казано, те мислех днес. Нагоре пътищата са ужасни, продължавало да вали. Мъжо още не се е прибрал и тази вечер ще спи там.
Лонка, много хубав тоз Гого бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси, мерсииии!  Hug

За срещата - може да я направим и при Ренката, ако има някаква пролука в графика им, ако не - в някоя друга сладкарница.

Браво за кухнята! Най-после!  newsm20  Wink А след тази покана да не се чудиш защо ти се изтърсваме февруари, пък може и някоя от срещите да спретнем у вас.  Mr. Green

peca1218, добре дошла!

И аз се чудя къде се изгуби Силвето, Дидунчо, Теди и Вани-тата също?  newsm78 Дано да са добре, просто да нямат време да пишат.

Хубава и спокойна вечер на всички!

# 192
Дааа,времето изобщо не е за път..в Сливен беше ужасно заледено..пък като знам нагоре след разклона за Медвен какъв диарбекир е   ooooh! при първа възможност и като поомекне времето-тогава  Naughty
Относно срещата-аз си мислех пък да му разпуснем малко и да се съберем по женски за Новата година  Laughing тъй,че давайте да ходим на някой бар,че при мене няма алкохол и не се пуши  Sunglasses

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 23:11 от вайлет

# 193

Относно срещата-аз си мислех пък да му разпуснем малко и да се съберем по женски за Новата година  Laughing тъй,че давайте да ходим на някой бар,че при мене няма алкохол и не се пуши  Sunglasses

Съгласна  Peace Предлагам да е следващата седмица, че после започват празниците Peace
На пица или на по такова място искате да ходим Joy

Предлагам 21- ви петък Sunglasses

Лони, като си оправя нямам нищо против да спретнем една срещичка и в къщи Heart Eyes

# 194
  • Под Сините камъни
ами какво да кажа за нас името ми е Пенка както разбрахте имам две деца Александра на 9г и Мирослав на 1г семейна съм от 11г а аз самата съм на 28г живея в центъра в момента съм в майчинство иначе работя в часна фирма като продавач консултант със средно специално образувание съм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт