Сливен 20

• 17 309
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Дидка сега ти виждам подписа, гласувах за Шоши....успех Peace

Благодаря Hug ...въобще не знаех, че се гласува за конкурс, иначе щях да агитирам Wink

# 166
Гумите аз ще ги сменя за половин час...това не е проблем.
Притеснява ме,че не мога да се свържа с директорката и някак си не върви да се изтипосам ей така.
Кофтито е,че другата седмица ми е много натоварена...има доста коледни партита и рождени дни...отделно всеки ден до 13ч. работя с едно дете..после готвим домашни с моята хубостница.
Абе ще измисля нещо и ще пиша пак...ясно е,че утре няма да стане пак  Confused

ПП:Какво има в подписа?Аз ли недовиждам нещо,или  Thinking ама само каква съм клюкарка  Joy Joy сакън да не изтърва нещо  bowuu

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 17:34 от вайлет

# 167

ПП:Какво има в подписа?Аз ли недовиждам нещо,или  Thinking ама само каква съм клюкарка  Joy Joy сакън да не изтърва нещо  bowuu

...а сега Wink
Ренка, ако мислиш в събота да ходиш ще гледам да купя разни неща... аз мислях памперси да взема И ТЪРСЯ СЕГА ПО-ЕВТИНКИ, чЕ да са повече newsm78
А ако няма с кого да ПАЗАРИш МОЖЕ ДА ДОЙДА С ТЕБ Heart Eyes

# 168
За памперсите, с майка си говорехме, че на Алисата са най-евтини,но не съм много сигурна/стара ми е информацията WinkThinking

# 169
За памперсите, с майка си говорехме, че на Алисата са най-евтини,но не съм много сигурна/стара ми е информацията WinkThinking

Да, най-вероятно през там ще мина преди да отида при Рени Peace
Иве, как са малчуганите Heart Eyes няма ли да идвате насам Wink

# 170
То и ние може да купим малко памперси ако са поносими цените,така ще се съберат повече Wink,само да те питам от кой размер мислиш да вземеш,ние си говорехме за най-големия...
Децата и аз незнам вече как са ooooh!,допреди седмица и нещо беше на АБ и сега пак ми хърка с нолето, бърка в ушите и отново сме с капки във всички възможни дупки Mr. Green
Мони, и той е същия .... Tired
Вие как сте?

За идване тая надежди, че ще ми кажат "Тръгваме към Сливен",но засега са само надежди...

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 22:12 от Iva M.

# 171
Иве и аз мисля да взема по голям размер Peace

Моите да чукна на главица са добре  Praynig малко сополки имат, ама си е нормално за това време Peace
Не ми отговори на последния въпрос Crossing Arms Hug

# 172
Отговорих, но после Mr. Green
Все пак съм с мъж, две деца и форум БГ мамма,простете разсеяността ми моля Joy

# 173
.....ехо сЛивен, виждате ли какъв сняг вали навън Laughing

Иве, дано мечтата ти се сбъдне и си дойдете Hug

# 174
Добро утро хубави Сливналийки Hug

...какъв хубав сняг има на дворчето ми само  Mr. Green 

Излизахме на двора, Мишоната да пипне снега, ама милото го е страх Laughing
За среща, която предложи Лонката никой не пише - Лони, може само ние да си излезем Peace ...хайде другата седмица ще пиша някой ден и ако няма ентусиасти - отиваме ние Hug

# 175
Хей, наистина ли имате сняг...натрупал ли е?
Дидка това следа от шейната ли е на снимката Wink
Ние стандартно си се събудихме с такъв, но малко,за сметка на това е мнооого студено cold

# 176
И аз съм за среща Simple Smile,само изберете ден!

# 177
Добро утро!
Хайде първо на кафето:

Дидка, наистина е хубав снега, ама аз този път хич и не му се радвам, че заради него от сощи Динко е блокиран някъде около Стара река и още не се е прибрал.

За срещата съм съгласна.  Peace Всички са добре дошли, пък ако няма желаещи, само двете. Здраве да е!

Хубав и снежен ден на всички!

# 178
Лони дано поне са на топло, а не в колите...

Нели честит ти рожденик!

Това е най-вълнуващия празник за една майка....пожелавам му безгрижно детство,изпълнено с топлина и усмивки  Hug

За теб Нели

# 179
Нели, честито на малкия ти рожденик. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
За среща и аз съм за, стига да ми е в удобно време.

Общи условия

Активация на акаунт