Сливен 20

• 17 310
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета. В последно време май нямам време за форума:( За момента нямам нет в нас и само от работа влизам..Вече работя усилено. Вики тази седмица пак е на ясла.Бях решила да я спра известно време, но няма кой да я гледа:( На 20-ти ще има купон в яслата. Ще ходи дядо Коледа с подаръци Simple SmileМоето момиченце ще си има и то подаръче. Мислим да й купим колело триколка, което може и да се бута..Сещате се нали? Ако някой може да ми каже..от къде можем да купим да ми каже моля ви. Искам да е качествено колелцето..защото една приятелка ми каза, че и те са имали, но синът й много бързо го счупил Simple Smile Иначе при мен нищо ново..започвам да се ровя за рецепти за празничната трапеза на Коледа и НГ. Ние смятаме на Коледа да сме си само тримцата..аз, Вики и Митко (мъжа ми)..Да се надявам, че няма да ни е скучно..Simple Smile)) Целувки на всички.
Кажете коя тема ви вълнува да я разработя..ако ми позволяват силите. .Simple Smile Цалуфки   bouquet

# 151
Гергана,аз препоръчвам триколката на Чиполино,с пчеличка отпред,
нашата е жълта,има ги и в розово и синьо,струва 65 лв.
Здрава е още,но да ти обърна внимание ,че триколките са за бутане най-вече,
повечето модели не са удобни да се карат самостоятелно от детето,тежки са,а и разни други кусури си имат.
Моята дъщеря вече кара колело с две гуми,а триколката не може,и чужди е пробвала-не става.

# 152
Живе,май те изтървах,а?  Rolling Eyes

Не си ме изтървала и днес съм тук. Wink

# 153
  • пред екрана
Здравейте, мами!
Много ще съм ви благодарна ако можете да ми кажете от къде в Сливен мога да си купя сутиен за кърмене. Досега намерих само един магазин за бременни но там не продаваха бельо. Аз не съм от града, само съм раждана в него и не го познавам. Ще раждам в "Ева" на 08.01 живот здраве със секцио, така че често идвам на консултация и имам време да пообикалям с таткото.
Сърдечно ви благодаря предварително!  bouquet

# 154
Да ви кажа, че за сега изпитвам затруднения с намирането на гумени лигавници,но продължавам да търся/става въпрос от складове или цехове/,има памучни по 0.80 лв., но те не са подходящи...
За бельото, проверих на две места/едното в Силистра Laughing/ и намерих долу-горе на поносими цени бельо.....става въпрос за тениски по 1.80-2.00 лв и слипчета по около 1.80 лв пак,нощнички/най-големият размер за 8 г./ за 8.50лв.
А може и някоя от акциите да я направим само за бельо...
Ренка ако искаш аз да купя малко бельо, а не да нося храна и други неща...да се съсредоточа напр. в бельото Thinking
За съжаление, ако пътуваш в петък няма да успея да ги изпратя Tired

# 155
Здравейте момичета
Днес на нашата улица прокараха улично осветление и сега е като ден...........Направо да не повярваш.......БРАВО НА КМЕТА Hug

# 156
Привет и от мен!
Тези дни много нямам време за писане, че Гоги е болнав и ми е гръмнала главата.

Рени, утре ако сме по-добре ще дойда да донеса малко дрешки, ако не, ще оставя за следващия път. А ти друг път се оглеждай кой ти свири и святка с колата.  Wink

Гери, подкрепям милче за триколката.  Peace Ние я имаме същата и съм доволна, излезе "куче марка", имайки предвид моя бяс. Скоро разбрах, че големия детски магазин "Хепи ленд", който беше пред бл.7 в "Дружба" са го преместили в стоковото тържище "Болярка" /в най-южната част на търговията, под магазина за бяла техника/. Мисля, че оттам можеш да купиш на най-приемлива за града цена.

nadya_geo, може да намериш такъв сутиен в магазина на "Триумф" - намира се точно срещу бившия спортен магазин, в нова кооперация. Леко раждане ти желая!

Момичета, ние няма ли да си спретнем едно коледно парти, да се съберем, да се видим? Отдавна не сме се събирали, пък и повечето оттези, които с в други градове може да си дойдат по празниците.

# 157
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
Усмихнат ден на всички желая  bouquet
Аз с нетърпение чакам събота че ще имаме банкет........ Laughing

# 158
Иве,писах ти на лични  Hug
Пъзелче,ако можеш да ми пишеш на лични на каква стойност са продуктите?  Hug
Момичета...аз се чудя дали за да има повече яснота относно парите които се събират ...да взема да пиша кой какво дал..да няма после съмнения някакви...
Живееееее.....с теб не можем се разбра..вчера много късно разбрах,че мога да да дойда  Rolling Eyes Ако все още може да се направи нещо-тел-а ми е 0897/800914....От 15.15 до 17 ч. съм  в клуба.Там тел-а ми е 630-637. До тогава  съм на тел. 631-042.После вече става късно.Утре: до обяд съм в клуба,после съм на другия тел.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 13:00 от вайлет

# 159
Момичета...мислих до сега как да стане ходенето ми в Медвен,че събота се оказа,че е учебен ден и става сложно...-домашни,училище....Реших да пътувам в петък.Така че,ако някой иска да ми прави компания - ще се радвам  Praynig
Смятам да взема детето от училище,да я оставя в клуба и да тръгвам.Това значи към 11.15 мога да тръгвам.

Моля,ако някой иска да дойде-да пише!

Не ви изчаках за отговор,относно публичността на дарените средства,затова ги пиша на моя глава  Laughing Надявам се да няма съдити  Praynig И така,събраните средства,продукти и дрехи,предназначени за Медвен са:
-мама,пожелала анонимност - 100лв.   bouquet
-Катя(сливен)-30 лв. + продукти за около 30 лв.   bouquet
-Милче - 30лв.
-Нели - 10лв.
-Ян Бибиян - 20лв.
-аз - 50лв.
-Пъзелчето - 2 големи торби с хранит. продукти на ст-ст..........(поне 30 лв.)
-Дрехи от Лони
-Голям колет с панталонки и много хубави играчки от една софийска мама.

Дрехи и играчки за бебешкия дом:
Имам събрани торби с дрехи от Лони , мама Севи и Нели.Също и едно чувалче с играчки от Катя(сливен).

Ако някъде нещо съм пропуснала,или сбъркала,моля поправете ме   bouquet

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 13:35 от вайлет

# 160
...Ренка, за сега нямам ангажимент за утре, но....няма да мога да оставя Миши на МирО, както можех да направя ако беше понеделник - вторник, а с него не знам дали е удачно да идвам....предния път се плашеше милото Tired

# 161
Ммомичета,цял  следобед не мога да се свържа с директорката....според вас редно ли е да се изтърся ей така....без да звъня?Че не знам какво да правя за утре....  newsm78
Дидка,щом не можеш-значи не можеш..нищо-другия път  Hug
Ъх,сега се сетих,че не съм сменила гумите на колата  Tired Tired

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 14:43 от вайлет

# 162
Ренка ако е заледено хич и не тръгвай, продуктите има кога да се занесат и след празниците ще им трябват/особено след тях Laughing/ .......бели не ни трябват.... Praynig

# 163
РЕни и аз това си мисля Peace ... а и сама да тръгваш  NaughtyМислех си да идвам с Миши, но срещнах съпротива от страна на нашите и са си прави (имат в предвид пътя и времето)... Peace Виждам, че има сняг на Карандила, а и днес, утре го дават да вали - пътя едва ли ще е хубаво изчистен Tired а и ако оставиш за другата седмица, ще се радвам да дойда с теб Hug

# 164
Дидка сега ти виждам подписа, гласувах за Шоши....успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт