Сливен 20

• 17 529
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,момичета....мина събитието.До 14 часа беше - целия клас + няколко приятелки  Laughing абе - лудница...
С приятелките продължи всичко до към 17 ч.
Ей сега се прибрахме и качих снимките - ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196977 парола- irena

Ян Бибиян-благодаря ти -ти знаеш защо  Hug   bouquet

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 20:00 от вайлет

# 46
 Hug Hug  bouquet  bouquet

Честито на порасналата принцеса Вили!!!

Много щастие и повечко късмет!!

# 47
Здравейте, мили сливенски майчета! Много съжалявам, че така нахлувам в темата ви, но бих искала да получа съвет от вас.  Embarassed Моля да ми препоръчате, ако имате възможност, лекар, който да е добър в диагностиката на гинекологичните заболявания. Става въпрос за тревожен резултат от цитонамазка /ПАП 3 А/, който вероятно е провокиран от възпалителен процес в следствие на премахната вече, но срастнала се преди това спирала.  Cry  В началото на темата ви прочетох имената на гинеколози, които вие препоръчвате, но тъй като не всеки специалист, който е добър в проследяването на бременност, се занимава с подобни проблеми, ви моля, ако някоя от вас има впечатления от такъв, да сподели. Много благодаря предварително на всички, които ще обърнат внимание на молбата ми! Бъдете здрави!

# 48
Ренка, честит рожден ден/на патерици/ на прекрасната ти госпожица, желая и най-вече здраве,да расте все така усмихната и щастлива, само радост да ви носи!

За теб един бонбонен букет Grinning

# 49

Честит рожден ден на порасналата хубавица!
Нека бъде, умна, добра и красива!
Много подаръци и усмивки!

Ренка, за теб

много разтревожена - дано някой се включи и ти даде отговор - аз все още нямам гинеколог и за това нямам мнение по въпроса - а ти не се притеснявай толкова Hug

Else - добре дошла при нас - чакаме да разкажеш за себе си и семейството Ви  bouquet

Приятен следобед на всички Heart Eyes

# 50
Здравейте момичета
Днес бях на Бачковският манастир и си прекарах чудесно....
Рени страхотни снимки имаш с твоята принцеса.....от снимките лъха любов и щастие....става ми хубаво на душата като видя такива снимки на майка с дъщеря с голени УСМИВКИ на лицата им.И тортата на партито е била страхотна.......СУПЕР Е
Много разтревожена чувала съм че д-р Илиев е добър диагностик,но нямам лично мнение и да чукна на дърво дано не ми се налага да го търся за проблеми а само за хубави неща както досега...когато бях бременна той ми беше гениколог.УСПЕХ ти пожелавам и дано диагнозата не е лоша.
Лека вечер на всички.
До утре

# 51
Здрасти   bouquet
В това хубаво време всички се по разходки и затова не пишете нали. newsm48

Аз ревах, ревах за слънце и ей ме на пак пред компа дрема, но след малко паля гумите.  1stroller

# 52
Благодаря за топлото посрещане   Simple Smile
Честит Рожден Ден със закъснение на малката рожденничка, весело детство й пожелавам!
много разтревожена и аз не мога да препоръчам добър лекар за гинекологични проблеми. Чувала съм, че в Стара Загора има много добра клиника с отлични специалисти.
М_е_г_и, аз живея в Дружба
и да не пропусна, с удоволствие ще се включа, когато събирате средства за следващия дом, само ще ми кажете как да помогна
приятна и спокойна вечер на всички!

# 53
  • София/Сливен
Добро утро момичета!
Аз пак съм тук!

Днес сме си с Велина в къщи, тя има хрема от вчера, днес се събуди с лека температура... И си остана в къщи. Дано се оправи... без да ходим по лекари.

добре дошла, Else!

много разтревожена, аз съм ходила само д-р Дичева, нямам поглед върху другите гинеколози.

divka, питах къде живееш, заради компанията за разходки... Можеш да видиш кои от нас са в Дружба и да се виждате, пък и с другите.

# 54
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И ОТ МЕН.
УСПЕШНА И УСМИХНАТА СЕДМИЦА ВИ ПОЖЕЛАВАМ.
  bouquet

# 55
  • Сливен
Момичета,я да ви забия един въпрос.Какво мислите за допълните пари които ще итпускат на песионерите ,а за нас-нищо.Имате ли мнение по въпроса?

# 56
Момичета,я да ви забия един въпрос.Какво мислите за допълните пари които ще итпускат на песионерите ,а за нас-нищо.Имате ли мнение по въпроса?

Пенсионерите са работили цял живот и не заслужават "подаянията", които им дават в момента.
Ние сме избрали да станем родители, като с това сме понесли и всички финансови тежести на родителството. Ние имаме избор да имаме деца и да ги гледаме, но нямаме избор дали да остареем.

Сигурна съм, че повечето пенсионери с тези пари ще купят коледни подаръци на внучетата си.  Simple Smile

# 57
  • Сливен
А как мислиш,трябва ли да има и за майките с деца дори и някакви минимални суми или ние трябва да си траем и да чакаме да се сетят някога и за нас

# 58
А как мислиш,трябва ли да има и за майките с деца дори и някакви минимални суми или ние трябва да си траем и да чакаме да се сетят някога и за нас

Ами аз имам по друго мнение относно  "държавните помощи" за майки с деца. Не мисля, че трябва да се увеличават и да се дават повече компенсации и бонуси от тези в момента, защото ако сега циганите имат по 10 деца после ще имат по 20 и за да им се изплатят и техните суми и надбавки трябва да платим аз и ти. А аз не искам. Ще имам едно или две деца, защотот толкова мога да гледам и на толкова мога да осигуря нормален начин на живот със средства, които аз и съпругът ми ще им осигурим, пък държавата ако даде, даде ако не здраве да е. Няма да седна да чакам на нея, но и не искам като дойде края на годината и да трябва да се плащат данъци да съдират моята кожа, за да плащам на някой, чиято професия е детераждане.

П.П. Нямам абсолютно нищо против ромите, от тях има много читави хора, против начина на живот съм.

# 59
Здравейте сливенски мамчета!
За първи път влизам в този форум, но определено ми е интересно и смятам да го правя често занапред. Казвам се Деница и съм на 23 год., а малкото ми съкровище се казва Ивайла и е на 7 и 1/2 месеца.
Желая успешна седмица на всички! Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 22:05 от Deni_Iv

Общи условия

Активация на акаунт