Сливен 20

• 17 281
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро момичета
Как сте днес?
Хайде на разходки........времето е супер. Hug

# 31
  • София/Сливен
Вярно, че е слънчево, но при нас е -4 градуса.

# 32
Добро утро момичета
Как сте днес?
Хайде на разходки........времето е супер. Hug

Охххх аз си чакам количката. Confused От "Рошкото" казаха, че ще пристигне днес, ама знам ли... ooooh!
И друго ме тревожи. Докато изляза и трябва да се прибирам за кърмене. ooooh!
Има ли мами от вас, които са кърмили по пейки и скамейки?

# 33
  • София/Сливен
Моите и двамата са родени в началото на лятото, не е било проблем - времето беше топло. Но и аз пък съм кърмила много малко (колкото имаше- толкова). Но би могла да не ходиш надалеч, за да се прибираш. Зарязваш всичко друго - кърмиш, излизаш... за да имаш повече време за навън, и се прибираш за следващото кърмене.

# 34

И друго ме тревожи. Докато изляза и трябва да се прибирам за кърмене. ooooh!
Има ли мами от вас, които са кърмили по пейки и скамейки?

Аз съм от тези - не притеснителните bowuu до 1 годишна възраст съм ги кърмила къде ли не Party
Вики съм го кърмила и зимата, на пейка в една градинка - увивах го добре и така.....друг е въпроса колко ми бе на мен студено Crazy
Не се притеснявай да го правиш Peace

Дивка, добре дошла и от мен Hug

Вайлет, ако няма желаещи - аз мога да дойда, но за съжаление няма на кого да оставя Миши и трябва да съм с него Peace

Някой да знае фирмен магазин на фирма NINKA newsm78

# 35
Ами,Дидка,като гледам- пак ще сме двете   Rolling Eyes
Пък къв магазин на Нинка в Сливен бе жена....нема такива екстри у наше село  Laughing макар,че нямат кой знае какво ...
Аз да кажа за багажа от днес...има дрешки и много готини играчки  Grinning

# 36
  • София/Сливен
Рени, честита ти рожденичка днес! Много късмет и много успехи!

# 37
      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КРАСАВИЦА НА РЕНИ!МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Рени ,да за дечицата от домовете-да им направим малки подаръчета и тържество с дядо Коледа/е разбира се където е възможно/.Така ми се иска да зарадваме някоя самотна душичка.Вчера си поисках отпуска в понеделник да дойда с вас,но шефа не дава -точно в понеделник ми е опредилил куп задължения.Така е когато шефа ти е и съпруг  Wink.

# 38
Мерси,мерси  Hug
Не знам,но днес все ме избива на рев  макар че става на 8(все пак не е първи,или втори)....може би защото и тя вече осъзнава събитието и я гледам сутринта една такава....пораснала и хубава......вече девойка ще става...ей на пак ми се дорева  smile3518  ужас...много емоционална съм станала напоследък.
Айде отивам да се стягам,че след училище е купона....после ще черпя и ще кача снимки   bouquet

# 39
      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КРАСАВИЦА НА РЕНИ!МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Рени ,да за дечицата от домовете-да им направим малки подаръчета и тържество с дядо Коледа/е разбира се където е възможно/.Така ми се иска да зарадваме някоя самотна душичка.Вчера си поисках отпуска в понеделник да дойда с вас,но шефа не дава -точно в понеделник ми е опредилил куп задължения.Така е когато шефа ти е и съпруг  Wink.

Живе,ние сме говорили с директорката от Медвен и ще направим парти за децата,които са контактни и може да се работи с тях....така,че скоро ще събирам доброволци да направим парти в детския център.Естествено ще има и Дядо Коледа  Grinning
Само се чудя кога по-точно да го направим,че 18,19,20,22 са ми заети с коледни партита  Rolling Eyes ама ще го измисля някак си  Wink
Може на 23 в неделя  newsm78

# 40

МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!!!

# 41
Рени, да ви е жива и здрава рожденичката. Весело изкарване на празника.

# 42
 newsm59 на красавицата на Рени
Много щастие и сбъднати мечти............Весело парти довечера

За Коледното тържество за децата ако го организираме до 28 ще може и аз да присъствам и да помогна с каквото мога......но после ако е заминавам за Турция.
Весел ден на всички............до неделя.......утре отивам на Бачковския манастир.

# 43
Здравейте Simple Smile Следя темата от много време, но чак реших да се включа и аз.  Не, че има какво толкова да кажа в момента  Embarassed

# 44
  • Сливен
 Mr. Green
/да не оттърва нещо/

Общи условия

Активация на акаунт