Сливен 20

• 17 323
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Да , леко беше!!

Вайлет, много хубави снимки , с хубава рожденичка и страхотна торта!

Как мина в Медвен?

# 76
Иначе съм от "Комлука" и се радвам, че си имам съседни мамчета...

Laughing

Къде си в Комлука?То квартала е малък,може да си ми съседка,а да не зная.Сещам се за една две майчета -то тук няма много деца,които минават край нас може да си от тях.

# 77
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ
Честит имен ден на СЛАВЕЯ на мамаДиди smile3525
Много щастливо детство и сбъднати мечти.
МамаДиди къде се изгуби?Чакаме почерпката........

Момичета как мина вчерашният ви ден?......нали беше Варвара.При мен всичко беше ОК.Филипа беше много послушна....а и с таткото прекарахме страхотна вечер.
Лек ден на всички

# 78
  • София/Сливен
Здравейте и от мен! То вече за добър ден стана, затова не казвам добро утро... Laughing

Честито и от мен! Много късмет и много щастие!

Ами Кате, вчера си беше най-нормален ден, децата на градина, правиха им снимки за календари, ще ги видим как са излезли... Георги на курс по английски и се върна късно вечерта. Аз киснах на компютъра и после готвих...

Днес при нас вали сняг, децата искат да натрупа, и баща им също... само аз не искам. Предпочитам да си е сухо навън. Вчера се разтопи последния сняг, то беше повече лед де, дето се е топило и замръзвало отново. Та вчера дъжда го разтопи напълно. И тази сутрин отново вали сняг. Засега се задържа по колите и по тревата, на асфалта се топи, но довечера като замръзне и не спре да вали, ще натрупа.

Ей, Рени днес по ми върви мисълта, виж колко изписах, без видима причина  Laughing

Живе, ти си смени ника... Wink

Deni_Iv, прибавила съм те в списъка, сега ще добавя и датата. За албума - можеш сама да влезеш в него - има парола. И действаш все едно е твой собствен - правиш си собствена папка (за удобство ги кръщаваме с ника от този форум, за да се ориентираме по-лесно - твоята папка ще се казва Deni_Iv), и после си качваш каквито снимки искаш, накрая излизаш с "Изход" и е готово. Ако имаш нужда от помощ, тук съм. Grinning  А за календара - отнема ми малко повече време - затова изчаквам да се съберат няколко поправки/добавки в него и тогава го променям. Може би вече е време - до Коледа ще гледам да е актуализиран, най-вероятно в новата тема.

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 11:05 от М_е_г_и

# 79
МамаСеви....не съм ходила още ....в понеделник се оказа,че трябва да ходя сама  Rolling Eyes ....вторник и сряда -щерката е с много тежка програма.Четвъртък -имам си личен празник  Flutter Петък-пътувам ....май,че сама  Laughing Ама ще взема щерката за компания  Rolling Eyes

# 80
  • Сливен
Здравейте,мами и дечурлига.Как сте в това ветровито време cold?Ние си стоим в къщи на топличко пред компа,та чак неможем да го разделим с Гого.А при вас как е? newsm68 newsm44

# 81
Оооо,вън е нечовешко времето просто... докато се приберем от училище голям зор  ooooh!
Ние сега пишем домашни и от днес сме записани на шах   Crazy  аз я карам на народни танци...ама тя ми вика.....кво ще правя там да подскачам и да танцувам....това са глупости  Shocked  със същия успех се опитах да я запиша и на пеене  Laughing  Явно няма да става певица и танцьорка  Joy Joy   

# 82
  • Сливен
Вайлет,много добре си я насочила към народните танци.Страхотно е.Лично аз съм играла 7 години.Като гледах на кастинга на Слави,за пореден път се убеждам че е добре че съм ходила.Дано си промени решението щерката ти.

# 83
Аааа....не си ме разбрала...аз я насочвам към народни танци,ама тя не поема -не ще Rolling Eyes
Ходим извънкласно на английски ..а от днес - на шах  Wink

# 84
МамаСеви....не съм ходила още ....в понеделник се оказа,че трябва да ходя сама  Rolling Eyes ....вторник и сряда -щерката е с много тежка програма.Четвъртък -имам си личен празник  Flutter Петък-пътувам ....май,че сама  Laughing Ама ще взема щерката за компания  Rolling Eyes

Може да се присъединя към вас макар че имам фобия при пътуване. И ако времето се оправи.

# 85
  • София/Сливен
вайлет, Честит рожден ден!!!
Пожелавам ти много здраве, много щастие и любов и много сбъднати мечти!

Честит рожден ден на Анна (която обича да и казват Аника) на катенцето!
Да и е жива и здрава, много, много красива и умна!

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 09:31 от М_е_г_и

# 86
много, много щастие!!!

# 87
Рени, честит рожден ден. Много здраве, щастие, любов и късмет.
Честит имен ден на всички именници. Да ви е живо и здраво името.

# 88
РЕНИ  newsm59
МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ КОИТО ДА СПИРАТ ДЪХА ТИ
smile3525

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ
МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ
newsm03

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ newsm68 dance

# 89
  • София/Сливен
ООО, днес ли било Никулден... Ами аз съм така, много съм зле с датите - от 6 години в къщи, изобщо не ме интересува коя дата е... ако не ходят децата на градина, няма да знам и кой ден от седмицата е. Laughing

Честито тогава на всички именници!

Честито на Никола на mama-didi!
Честито на Николета на messy!
Честито на Никола на nal!
Честито на Никола на vilistar!

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 09:10 от М_е_г_и

Общи условия

Активация на акаунт