Сливен 20

• 17 332
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
Добре дошла,Дени.Да ти е живо и здраво детенцето и да порасне една страхотна госпожица.
А онова дете на снимката която виждаш е моето кислородче.

# 61
Добро утро на всички.......
Днес ви пожелавам много щастие,любов и усмивки а също и пълни портфейли защото днес е Варвара и цялата година ще ви върви така както е минал денят ви днес......УСПЕШЕН ДЕН

newsm51
Добре дошла Дени  bouquet....разкажи повече за себе си и малката ти принцеска.....

# 62
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!

Добре дошла, Дени!
Надявам се да се чувстваш добре тук!

Рени, ходихте ли вчера до Медвен?

# 63
Това, което мога да кажа за себе си е, че се казвам Елена и съм на 30 год. Завършила съм ПМГ през 1995 г. Сега живея в Клуцохор. Бебка ми е първо дете. Много обичаме разходките и то в планината.

# 64
Добро утро, момичета.
Добре дошли на новите момичета.
Еве, аз като чух, че ще дават на пенсионерите пари и много ме хвана яд, че за децата пак никой не се сети. Нямам нищо против пенсионерите, но можеха да отпуснат по някой лев и за децата.
Else, а каква паралелка беше, щото и аз завърших ПМГ-то през 1995 година?

# 65
  • София/Сливен
Милите ми какини сладички... аз завърших висше образование през 1994 Sunglasses

Е пък като става въпрос за ПМГ-то - аз съм випуск 1989 (втория випуск на ПМГ)

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 12:44 от М_е_г_и

# 66
  Привет на новите мами и добре дошли.

И аз съм завършила ПМГ ,но през 1993 година.

Елзе,къде си в Кулцохор?Аз сега живея в Комлука,но преди бях горе на Слънчев бряг,а и децата са в детската градина на Баба Тонка.Най-накрая някой близо до мен  Laughing.

# 67
# 68
 Grinning Поздрави на всички завършили ПМГ без значение на годината  Grinning Изглежда сме много  Grinning
Катя, завърших в паралелка математика, но съм била и паралелка математика с английски.
Givka, живея на Харкан.

# 69
Катя, завърших в паралелка математика, но съм била и паралелка математика с английски.

Тъй ли? Че аз бях математика с английски. 

# 70

Тъй ли? Че аз бях математика с английски. 

Със сигурност тогава сме били съседни класове  Simple Smile

# 71
Е, аз не съм от ПМГ, ами от езиковата (випуск 2002), но нищо, все пак сме съседни гимназии Simple Smile Иначе съм от "Комлука" и се радвам, че си имам съседни мамчета...аз се опитах да вникна в темата за благотворителността, но явно съм доста назад с инфо-то. Все пак ако може да ми кажете как точно бих могла да се включа...желание имам, дано ми се отвори и възможност. Целувки на всички и ви благодаря за топлото посрещане Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 19:21 от Deni_Iv

# 72
  • София/Сливен
Ако питаш мен, най-добре в някой хубав слънчев ден отиди до Къщата на приказките, търси Рени (тук е известна като вайлет). И си поговори с нея, тя най-добре ще ти обясни. Къщата на приказките можеш да намериш най-лесно така - тръгни от окръжна библиотека и се опитай да стигнеш до Универмага (или обратно - няма значение), там където завиваш - точно на ъгъла е тя (трябва да влезеш в двора - ако видиш пързалка и пясъчник - значи си я намерила).

Ако не можеш да отидеш - ами събират се различни неща - в другата тема има приложени списъци. Има предложение за Коледно тържество за децата. И ежеседмично ходене в Медвен за  помагане при грижите за децата там. Но все пак прочети отново темата - ще можеш да получиш повече информация, отколкото аз се опитвам сега да ти дам - нещо не ми върви мисълта.

# 73
Здравейте!

Напоследък не ми остава много време. 

Добре дошли на новите! wavey wavey wavey

Велизар вече оздравя от варицелата. Много леко я изкара. Нямаше Т и имаше 12 пъпки.
Днес беше на ясла и аз на работа. 10 дена направо полудях в къщи с него , без да излизаме и да се събираме с други деца и майки, но вече мина.

Лека вечер!

# 74
Що бе Меги да не ти върви  Joy Joy Joy караш ме да се хилотя тука по никое време...много добре даже си го обяснила Grinning
Дени Ив...включването е - най-добре е да донесеш каквото си си наумила,или аз ги пазаря.Просто не знам по какъв начин искаш да се включиш...с помощ,с продукти,със средства..
Маме Севи...добре,че я мина детето вече,че и леко сте я изкарали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт