Разделно хранене-част 18

• 13 861
  • 368
  •   1
Отговори
# 300
  Здравейте Heart Eyes
  Влизам набързичко,помежду готвенето/че и питка ще меся Wink/,за да ви пожелая една хубава,топла,незабравима Бъдни вечер с близките ви и обичани хора Hug
  Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 301
Faith makes all things possible;
Hope makes all things work and
Love makes all things beautiful.
May you have all the three for this Christmas.
Merry Christmas!

# 302

Честита Коледа мили момичета!!!

Нека има хляб на трапезата ни, топлина в дома ни и обич в сърцата ни!!!

От сърце ви желая щастие, късмет и много красота в живота ви!!!

Hug Hug Hug

Алекс, Мина, Мади, Сладунчо, Ками, Реге, Софи, Юзерче, Мише, Пете, Раче, Карелия

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 09:44 от Lennyh

# 303
  • да има едно лесно - на мотора
Честита Коледа момичета  Hug
Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!
 Heart Eyes

# 304
  ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО,МИЛИ МОМИЧЕТА Heart EyesМНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ Hug

# 305
Честито Рождество приятелки мои Hug Бъдете много, много, много щастливи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 306
  • София ж.к. Надежда 1
ЧЕСТИТА КОЛЕДА
Бъдете здрави и щастливи Hug Hug Hug HugДа се сбъднат всичките ви мечти.
Нека на този ден хората се обичаме и подкрепяме и да не забравяме да си помагаме Hug Hug Hug

Много  Hug Hug Hugот мен  bouquet

п.п. Хич не съм разделна,но после ще наваксвам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 307
Мили мои сладунки  Hug,

Честито Рождество Христово!!!Желая ВИ от дълбинките на сърцето си Най-хубавата Коледа, дано намерите незабравим уют и топлина, и да споделите осъществени мечти с близки и приятели, нека усмивки засияят в този светъл ден Hug, да пийнем чаша червено вино за Божията саможертва и с хапнали от хляба насъщен бъдем по-добри и търпеливи, и изпълнени с радост и любов към хората  Hug Обичам Ви и Ви прегръщам крепко  Hug Hug Hug

# 308
  Честита Коледа на всички!
Да сте живи, да сте здрави и много, много щастливи Hug!

# 309
Честита Коледа!
Желая на всички много здраве, радост, мир в сърцата и благоденствие!
  bouquet

# 310
Здравейте, милички  Hug
Аз съм може би една от малкото работуващи хехе следколедно, но пък съвсем не се чувствам натоварена  Mr. Green
Аз прекарах сравнително спокойна Коледа, за първи път получих доста подаръци- баща ми ми донесе камера от Германия  Blush, та сега съм пълно оборудвана хехе Вчера с милото направихме един преход до връх Дено, съседен на Иречек и Мусала, бихме пъртина, жива душа не видяхме  Shocked, не бяхме хапвали нищо, като падна една ми ти мъгла, мен ме заболя кръста, него ставите, че снегът не прощава...като пропаднахме  #Crazy Изпуснахме лифта за 10 мин и вече на ръба на нервната криза се разревах като хлапачка  #Cussing out Забравих да кажа, че по празниците се разболях сериозно  Embarassed и така...тръгнахме надолу по пистата към Боровец и добре че ни взе на стоп хехе един снегорин, леле какво чудовище  #Crazy , та стигнахме към 6ч на паркинга, оттам приключения по пътя и вкъщи вече бяхме мъртви  Mr. Green
Имам си едни бели кахъри също с милото, но всичко си е в моята глава  #Cussing out не мога да мирясам като съм щастлива, все ще намеря нещо да се ядосам  #2gunfire  Hug
Иначе съм си същите килца, то и болестта ме изтощи, та сега ми е по-спокойно по тоя въпрос- задържам, спортувам и си хапвам  Hug (
Много ви обичкам и ми липсвате  Hug Hug Hug

# 311
Добро утро  Hug
Сладунче, не липсват емоции при теб, но се опитай ако има сълзи да са от радост Heart Eyes
И при нас се получи спокоен и красив празник. Дядо Коледа беше съсредоточил вниманието си върху Ванеса, което я направи много щастлива Simple Smile А за мен най-големият подарък е семейството, което имам / а някой ден ще си получа и цифровият апарат.../ Малко се поотпуснахме с яденето, но не прекалихме...
Сега ви прегръщам всичките и ви пожелавам красив ден Hug Hug Hug

# 312
Софи,  newsm59 Бъди много здрава и винаги усмихната. Весело изкарване Tada  bigdance2

# 313

Честит рожден ден Софи,
Бъди обичана и много усмихната!!!
Бъди голяма късметлийка и паралийка!!! 
Heart Eyes

Здравейте следколедно милички,
аз днес съм на работа и силно се надявам на глътка почивка след Коледа  #Crazy #Crazy #Crazy
Защото при нас празненствата започнаха като всяка година на 22.12 и завършиха къснооооо снощи защото на 26.12 имаме и годишнина от сватбата bowuu bowuu bowuu.
Купон след купона, както се досещате РХ-то остана някъде дълбоооооко скрито в съзнанието ми. Но днес съм супер стриктна - само плодове и кафе на закуска, ще видим по обяд какви ще ги свърша. Качила съм почти две кила  hahaha hahaha bowuu bowuu, но затова ще мисля след 6.01 защото пък на 30.12 заминаваме в странство за Нова година  Laughing Laughing Laughing
Малките мъжове ходят на ски и са безумно щастливи. Дори ски учителя каза че малкия бил голяма работа, защото на втория ден вече се закрепил на пистата и дори правел опити да се спуска. Учителя беше във възторг от диването, ако му поотпуши и ушите цена няма да има  Wink Wink Wink

Такива ми ти  празнично-мързеливи неща от мен милички  Hug Hug Hug
Мади, Мина, Ками, Алекс, Сладунчо, Пете, Софи, Мише, Реге, Раче, Карелия, Юзерче  Hug Hug Hug

# 314
Софи  Hug
 Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата Hug.
 Любовта да не те напуска,
и здрави корени в теб да пуска Hug.
 Бъди жена благословена ,
 с любов и нежност надарена,
  bouquet  bouquet  bouquet
и с много радост наградена!

Общи условия

Активация на акаунт