Разделно хранене-част 18

• 13 866
  • 368
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте милички  Hug
Сладунче, къде съм чела та не сам видяла тия 46 кг  ooooh! Миличка, взимай се в ръце, че тези кг са малко и за веяна скумрия Hug И никакви залитания, не е в твой стил  Naughty Heart Eyes
Лени, знам си аз, че си купонджийка, но вече си имаш и оправдание /късметчето такова, ти не си виновна Simple Smile/ Heart Eyes
Алексче, наистина е тъжно какви егоисти сме станали. Някои хора се отварят за малко по коледа, но уви това не е достатъчно да се изтрие мъката в тази държава... Аз съм съгласна с Лени, всичко тръгва от семейството. Ние с Неси преди години се запознахме в социалната служба с един татко инвалид, който си гледа сам детенцето - момиченце по-малко от Ванеса. Всички дрешки, играчки и т.н. се ползват внимателно и после се дават на детето, а за коледа и рд й купуваме подаръчета. Знам, че е малко, но си мисля, че ако всеки човек прави по малко за другите, светът ще стане по-красив... Heart Eyes
Приятен ден на всички и много  Hug

# 286
  Привет,хубавици Heart Eyes
  Сладунче,браво,мила-знаех,че ще се справиш с листовките  bouquetЗа кормуването,не се ядосвай,и там ще успееш,и мен тази част ме притеснява,но какво пък-когато-тогава WinkЧакаме с нетърпение снимков материал от купона PeaceСигурна съм,че си била неотразима Heart Eyes
  Алекс,тъжно е,да.... ThinkingНе знам дали съм споменавала преди...не че искам да се самоизтъквам,нищо подобно,но искам само да споделя чувството-колко е тъжно безразличието на хората....аз от няколко години съм единствения/за съжаление/ дарител в БЧК-всеки месец отделям от заплатата си една сума,която,с мое участие и знание,се дарява на нуждаещо се от помощ семейство,или болно дете.Колкото и да се опитвах да привлека мои колеги,познати,приятели...никой,абсолютно никой не откликна.....тъжно е,да... Sad
   Прегръщам ви Hug

# 287
Здравейте момичета Hug.
Прибрах се за малко и бързам да надникна при вас ,че пак ще излизам.
Днес беше един много динамичен ден за мен, ден ,изпълнен с много емоции.
Освен на базар ,бях и на две коледни тържества .
Едното в детската градина ,където ходеше дъщеря ми, а другото -в центъра за работа с деца с увреждания.
Направихмного снимки, но ще ги качвам утре, че сега бързам.
Снимките ще бъдат придружени с коментар .
Простете ми ,че обсебих темата, но всички много добре ме разбирате и аз се разтоварвам ...........
Утре ще ви надуя главата с впечатления
Сега ви прегръщам и целувам подред  Hug  love001.
Знам ,че всяка от вас е направила нещо, за да стопли изстрадало детско сърчице Hug.

# 288
Добро утро милички Hug
Влизам за малко, че не знам после дали ще имам време. Вчера Неса беше на коледно тържество в градината. Прибра се много доволна.
За Коледа реших да правя капама /такова чудо нито съм яла, нито съм готвила/, та по случая купихме гювеч. Горе долу съм определила менюто за празниците, няма да сме много разделни, но после ще влизаме в правият път Simple Smile
Алексче, с нетърпение чакам разкази и снимки Heart Eyes
 Hug всички и много усмихнат ден Heart Eyes

# 289
Много набързо пускам само снимки :     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202887 
/коментар ще има по- късно /
Дано се отваря, че този сайт напоследък прави разни промени.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 290
Алекс чакаме и коментар  Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

И пак по темата - като потвърждение на моите думи, че всичко започва в семейството. Онзи ден дадох на Боби пари за да купи подарък за едно детенце от класа им - за Коледа си разменяха подаръци. Останало му ресто \ то голямото ресто 70 стотинки де\, но за мен е много важно, че той не е отишъл да си купи с тях някоя вафла или сок, а ги е пуснал в кутията за дарения, която е във фоайето в училището им. Подпомагат дом за деца. Онзи ден като отидох да ги прибирам от тренировка между другото погледнах кутията беше доста пълна. Някак си ми се стопли сърцето - може да са жълти стотинки, но е възпитателно.
Та така момичета, мисля си че за да се промени картинката, която Алекс описва и която за жалост ми е позната трябва ние да възпитаваме това у децата си от малки.

# 291
Привет, милички  Hug
Алексче, прекрасни снимки  Hug Толкова хубави спомени ми навяха,  Heart Eyes дано имам възможност пак да се занимавам по-активно с благотворителност, не само с парички, ами с време и себеотдайност  Hug
Лени, Мади, Софи, явно не само РХ ни свързва, явно споделяме и чувстото за милосърдие не просто на думи  Hug Много се радвам, че ви познавам и все по-малко се изненадвам колко бързо влязохте в сърцето ми  Mr. Green Hug И няма излизане оттам, да знайти хехе  Crazy
Сега свалям малко снимки от партито, не в едър план, че колежките са снимали предимно себе си  Mr. Green  ooooh! понякога се ядосвам, една не каза нещо за тоалета ми, само зяпаха и тъй  doh детинско е, но всяка жена мисля се нуждае понякога от окуражителна дума, нали  newsm78
Аз пътувам утре за Блд, днес опаковахме подаръци  Mr. Green Премерих се, 47кг, но милото се е заело да ме охранва, тъй че не се притеснявайте за моята веяна скумрийска снага хехех Mr. Green
Ще пиша утре пожеланията си  Hug
Сега ви целувам с много обич и желая емоционален съботен ден  Hug

# 292
Сладунче, покажи на нас тоалета си, остави ги тези завистници Hug.
За благотворителността веднага разбрах, че си се занимавала и си наясно за какво става дума.
Коментарите ще ви ги поднасям на порции.
Прървите снимки са от центъра за даца с увреждания.
Горда съм, че в нашия град има такъв оазис!
Не преувеличавам, то си личи от щастливите детски усмивки, от блестящите им очички .
За тях се грижат прекрасни хора ,с големи сърца.
Създали са дом- образец ,така трябва да се грижим за различните от нас, за безпомощните .
Навсякъде блести от чистота, мирише на борова гора ,всичко е направено с мисълта за тези душици.
Ако сте разгледали албума ,снимала съм спалните ,стаята за релаксация и сухия басейн с топките .
На мен не ми се излизаше от там .
За моя изненада не само, че не се натоварих психически ,напротив- заредих се с много положителна енергия.
Видях едни щастливи деца ,с румени бузки и блясък в очите .
Видях едни прекрасни хора ,за които доброто отношение не е само поза за пред гостите .
Мисля да публикувам снимките и в темата за деца в неравностойно положение , защото трябва да се знае, че не всички домове са като Могилино .
Другите снимки са от детската градина, в която ходеше дъщеря ми.
Там също има различни деца и учителките се опитват да ги интегрират, като не са обособили отделна група ,а са заедно с останалите .
Като имам повече време ,ще сложа коментарче на снимките.
Просто исках да споделя това с вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 293
  • да има едно лесно - на мотора
Алекс , благодаря ти  Hug Пак офф ( в темата за РХ ) - И аз като Лени си мисля , че всичко започва в семейството . Запазаила съм едно писмо на тийна до Дядо Коледа - беше 1 клас и още вярваше - последното изречение беше нещо такова " ... има много деца , които сигурно няма да получат подаръци , затова занеси  им тези , които аз си пожелах . Сигурно ще се зарадват ..."
Весели празници момичета  Hug Бъдете много обичани  Heart Eyes

# 294
Алекс - точно това ми направи впечатление като гледах снимките - че изглежда чистичко, новичко, прекрасно устроено местенце и от снимките се вижда че има настроение!
Браво на вас!
Браво на щерка ти - много силно се надявам и аз да успея така да възпитам децата си, че сърцето им да е отворено за добрината.
Сладунчооо давай ги снимките, сигурна съм че изглеждаш супер. Твойте колежки явно са някои завистливи скумросани злобарки хич не им обръщай внимание. Thinking
Онзи ден и аз се замислих колко отскоро се "познаваме" с някои от вас дори все още само виртуално и колко свикнах с вас, колко ми е хубаво тук, колко близки ви чувствам. Не мисля че е случайно това че имаме и други общи интереси. Дори очаквам ако успеем да се опознаем по-добре да намерим и още.
Не съм се отказала от среща на РХ-то. Но нека е след Нова Година, че сега вече като чуя за партита и ми се изправя косата. То няма прибиране вече..... hahaha hahaha hahaha

Раче, Мади, Софи, Ками, Пете, Мина, Юзерче, Карелия, Мише .... Hug Hug Hug

# 295
  • София ж.к. Надежда 1
Момичета нямам никакво време да ви чета,но ще ви прегърна  Hug Hug Hug Hug Hugи да знаете че ми липсвате но ще пиша утре чак ако имам време Praynig

Липсвате ми аз съм разделна но да видим до кога ooooh!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquetза всички

# 296
Добро утро мили мои Hug
Раче, в нашата тема няма офф, всичко, което ни вълнува, е важно за цялата прекрасна групичка.
" ... има много деца , които сигурно няма да получат подаръци , затова занеси  им тези , които аз си пожелах . Сигурно ще се зарадват ..."
а такова писмо ми се иска и моята принцеса да напише някой ден Hug
Алекс, браво на хората, които се направили този център. Останах много приятно изненадана от снимките. Hug Heart Eyes
Лени, ще има среща на рх, живот и здраве, другата година. И съм сигурна, че ще ни бъде много приятно заедно Heart Eyes
Сладунче, приятно изкарване при мама и тати Heart Eyes
Мина, не мислиш ли, че е време да минеш да ни видиш Heart Eyes
Юзърче, и ти ни изчезна, нищо не казваш за сватбата Hug
Софи, Петя, Карелия, Мише, Реге, Верче и всички  Hug и много приятен ден   Heart Eyes

# 297
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички  bouquet
Днес си откраднах 5 минути за вас Hug Hug Hug Hug
вчера бяхме на вън цял ден.Пазарувахме за празниците и понастинах естествено ooooh!
Разправях се в пощата един час и половина за да пратя колет на едно майче #Cussing out
После се ядосвах че Ками се беше на акала и не съм забелязала и през разходката на вън дупето и се е подсекло много.Като се прибрахме и я преобух имаше даже кръв.Намазах я с едно кремче и днес е по добре,милата Rolling Eyes
Та така с нашите премеждия FlutterНадявам се да не ми се случва пак това с Ками защото милата много я болеше,а аз се чудех какво мрънка през цялото време Sick
За сега е това от мен ще се опитам да пиша по- късно пак ако не ми намерят работа Crazy Crazy Crazy
На всички ви едно голямо Hugот мен

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 298
Здравейте милички Hug.
Преди да съм запретнала ръкави и вързала престилката, искам да ви поздравя с Бъдни вечер  bouquet
Не забравяйте да простите на близките си и да им поискате прошка  Praynig.
Пожелавам ви от сърце много здраве и късмет и дано всички усетим вълшебството на този празник Hug.

# 299
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте Hug
Искам да ви поздравя и да ви пожелая приятно искарване на този прекрасен семеен празник Hug

Heart Eyes Hug  bouquet за вас

Общи условия

Активация на акаунт