Разделно хранене-част 18

• 13 871
  • 368
  •   1
Отговори
# 270
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички  bouquet  bouquet
Първо искам да пожелая мнооого успех на Sladune,миличка с теб съм и ще стискам палци Praynig Praynig
За Алекс-думи нямам да изразя възхищението си от теб.Дано един ден и аз да буда такава Майка.Само от постовете без да те познавам лично съм си създала много добро мнение за теб и никои неможе да го развали Hug Hug Hug Hug

Вчера готвих дробчета по селски за вечеря и станаха супер,днес още не знам какво ще правя.Ками все още е хремава,но вече е по- малко Peace

Мнооого   bouquet Heart Eyes Hug Hug на всички ВИ

# 271
Здравейте мили дами!  bouquet

Чак сега ми остана малко време да драсна и аз два реда. Виждам,че всички сте с коледно настороение, браво на вас.
Искам да ви пожелая весело изкарване на празниците, да сте живи да сте здрави и много много щастливи.
Сладунче на теб стискам палци с две ръце.
На всички една голяма прегръдка  Hug

# 272
 Hug Hug Hug
Днес няма да съм многословна - тежък ден ми е!!!

Стискам палци на Сладунчо за утре!!!
За всички ви  Hug Hug Hug

Правят на село избори, Вуте казва на Пена:
-Отивам в кръчмата да избираме кмет с аверите, като се върна ще те бия, после ще вечеряме и след това може и друго.
Пена се зачудила но нищо на казала.
Вуте се върнал, а тя го пита:
-Е, как мина?
-Ами! Изпихме по две ракии, после ги извадихме и на когото беше най-голям, него избрахме.
-И кой е сега кмет?
-Ами мене ме избраха.
Пена се учудила?
-Ами Геле?
-Е, аз ти казах че първо ще те бия!
  Party Party Party

# 273
Здравейте момичета Hug.
Прибрах се преди мъничко и сядам да почина и да се стопля.
Базарът мина горе- долу добре.
Не предизвикаголям интерес, но все пак е първи ден.
Утре и в петък ще бъдем в Билла и се надявам да продадем всичко  Praynig Praynig Praynig Praynig.
Не сме научени на благотворителност, за жалост Sad.
Лени  Hug ,дано вече денят е поолекнал за теб Hug.
Карелия, всичко ,което си ни пожелала ,тъпкано да ти се връща Laughing Hug.
Петенце, благодаря ти, миличка ,но не съм най- добрата майка сега.
Колкото и да ми се иска ,моментът е такъв, че трябва да съм по- скоро строгата майка.
/а мога да бъда безкрайно добра и разбираща приятелка /
 Сладунче, с  Аля имаме много силна връзка и аз силно се надявам това, което си написала да е така  Hug Hug Hug Hug Hug.
Благодаря ти за подкрепата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Мади, Раче, Софи Hug Hug
Ето какво предлагаме на съгражданите си    

# 274
Не сме научени на благотворителност, за жалост Sad.

Колкото и да ми се иска ,моментът е такъв, че трябва да съм по- скоро строгата майка.
/а мога да бъда безкрайно добра и разбираща приятелка /

Алекс - ето това ми е интересно как постигаш. Знаеш че ви чета непрекъснато в Тийн темата и наистина ви се възхищавам, аз все още не мога да постигна баланса. Ту съм прекалено строга, ту съм прекалено нежна и добра. Дано успея да вляза в час защото се притеснявам наистина от това да не загубя най-ценното любовта и привързаността на децата. От друга страна искам да им помогна да постигнат това, което мисля че могат което предполага взискателност и известна доза строгост.
Днешния ден има доста тъжна история за мен, но в залисията по празниците преодолявам мислите и най-вече благодарение на вас  Hug Hug Hug
След малко отивам да купувам подарък на половинката - най-накрая намерих каквото търсех  Simple Smile
п.с. А за благотворителността за жалост си много права. Дано пък оттук нататък нещата се променят прави ми впечатление, че тук във форума благотворителни инициативи не липсват и са популярни така че нещата може би се развиват! Дано  Praynig

# 275
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро  Hug
Палци за Сладуне
Днес е Игнажден - дано добър човек влезе първо в къщите ви .

# 276
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Сладунче, стискам палци Hug
Аз изчезвам по задачки и после ще пиша.
На всички пожелавам много усмихнат ден Hug

# 277
  • София ж.к. Надежда 1
Сладунче,стиска ти палци Praynig Praynig Praynig

Момичета на вас много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 278
Добър ден и от мен мили ми девойки, слаби французойки  Hug
Още съм ан рима вълна досега писах късмети шеговити за колегите, навивах пъхнах в едно коледно чорапче. След малко с колегата ще се правим на Бат"Коледа и Как"Снежка и ще отидем да поздравим другия сектор с късметчета и подъраци. Подаръците са съвсем истински - за момиченцата пеперудки - много готски, за момченцата - колички  Wink Wink Wink
Идеята е мега щура и се надявам да се хареса на колегите и да ги зарадва в днешния хубав ден.
Още ли няма вести от Сладунчето - стискам и палци!
Много  Hug Hug Hug за всички ви.

Днес изпаднах в голямо чудене, как да направя погачата за Коледа. Досега не е имало Коледа без погача с късметчета, но сега не мога да меся и се чудя как да реша дилемата. Надявам се да може да се купи нещо прилично и ще сложа късметчетата отгоре в една паничка с клечици, така че да може всеки да изтегли нещо. Започвам да обмислям коледното меню. Никъде на намерих сушени сливи, ще трябва да потърся на някой пазар. И дренче вече трябва да се ориентирам да си купя че в тази бетонна джунгла, няма от къде да си отчупиш.
Весел и успешен ден от мен момичета  Hug

Срещат се двама евреи.
- Как е?
- Зле е.
- Защо зле?
- Жена ми спи с лорд Балтимор.
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но и от лорда жена ми има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит бе?! Аз му правя лордове, а той на мен евреи.
  Party Party Party

# 279
Милички, благодаря ви за стискането на палци, да знаете, че помогнаха поне за листовките  Rolling Eyes Взех ги без грешка  Mr. Green За съжаление имах лош късмет с кормуването, натикаха ме в малка уличка с неправомерно спрели коли на кръстовище и хвърчащ срещу мен джип и почти катастрофирах...Изцедена съм, защото и вчера беше адски ден за  мен, от обеда насам...спала съм два часа  #Cussing out и резултатът от бране на нерви, студ и още нещо, днес с дрехите съм 46.5  no no smile3511 smile3511 Хич не ми харесва, така съм се изпила, че ми иде да се  #2gunfire все си казвам да не преживявам нещата толкоз навътре, че се взимам твърде насериозно...ама не ми дойде акъла и туйто  ooooh!
стига толкоз сега мелодрами  Mr. Green липсвахте ми, а ми предстои и коледно парти, тъй че няма да унивам Hug  Ще се щракна за вас в разгара на танците хехе
Сега ще поспя,  че умирам за сън и спокойствие  Hug Прегръдки и много целувки на всички  Hug

# 280
Здравейте пак Hug
Сладунче, браво за листовките, а кормуването ще го вземеш другият път. Много хубаво да си изкараш на партито Heart Eyes
Лени, направо ме е яд, че не работя с теб. Явно настроението е на ниво Heart Eyes
Алексче, липсваш ми днес Heart Eyes

И аз като Лени съм с коледни чуденки. Днес обикалях по магазините, много щуро си изкарах, но не ме питайте за финансовата равносметка Simple Smile... Утре ще водя Неса на детска, че ще имат театър, след който дядо Коледа. И тъй като не бях предвидила подарък за там, хукнах по магазините и накупих много неща и за нас Simple Smile
Много  Hug на всички и приятна вечер

# 281
Здравейте момичета Hug.
Прибрах се .
Сладунче ,поздравления за успешно издържаната теория  bouquet!
Не се притеснявай за практиката, следващия път може да си късметлийка Hug.
И да качиш малко ,че ще те пляскам  box.
Миналата година и аз бях отслабнала до 46 кг, направо приличах на веяна скумрия.
Мади ,наслаждавай се на удоволствието от шопинга, равносметките -друг път Hug.
Лени, не ме карай да хвана пътя за София и да те науча да месиш ,много е лесно.
Моята майка така и не можа да ме научи .
Започваме с уроците, а тя над главата ми- не така ,не с тази ръка,не иначе.............. Close
Един ден сама реших да пробвам и нали съм левичарка, инстинктивно започнах наопак и се получи Grinning.
Ако искаш, мога да ти дам един интернет урок по месене  Wink.
А за баланса -не съм го постигнала ,това е може би най- трудното нещо за мен .
Нали знаеш ,човек цял живот се учи.
Раче, дано в твоя дом е влязъл най- добрият полазник ,това го желая на всички вас Hug Hug Hug Hug.
У нас все още никой не е полазил, защото всички бяхме навън
Да излея ли възмущението си от днешния ден? Close
Мислех си ,че по празниците хората стават по- милосърдни .
Мислех си ,че щом можеш да си позволиш да напълниш цяла количка с продукти, все ще ти се откъснат  едно  две левчета за дечицата, които няма какво да ядат.
Да ,ама не, плащат си на касата, минават покрай нас и прибирайки портмонето, питат -това да не са коледни награди #Crazy!!!
Или пък- а, купила съм си всичко за Коледа ..... ooooh!
А най -много се ядосвах на хората ,които подминаваха с насмешка ,мислейки си ,че това е поредната сергийка, без да си направят труда да прочетат какво пише и да попитат за какво всъщност иде реч.
Поне разбрах нещо, което ме накара да се почувствам горда .
След училище дъщеря ми дойде при мен и с част от джобните си парички купи от базара картички и украшения .
Ако не съм успяла да я възпитам перфектно ,то със сигурност съм отгледала добър и състрадателен човек.
Мога още много да говоря за културата на средностатистическия българин Close, но спирам до тук.
На всички желая спокойна вечер  Hug
Целувам ви   love001.

# 282
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте  bouquet
Сладунче не се ядосвай следващия път ще успееш Peace
Алекс незнам какво да кажа за това което си описала.Много жалка картина.Да похарчиш толкова пари,а да не дадеш поне 1-2лв. за да помогнеш..... #Cussing out
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за добринката на дъщеряти Heart Eyes

Аз вчера бях на гости на тате и жена му,понеже по празниците няма да ги има и си разменихме подаръците PeaceКами беше най-доволна,получи 2 кукли и красива рокличка Party

Айде аз ви уставям,че трябва да я преобличам Crazy

Мнооого гуш на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 283
Сладунчо браво за теорията, не се притеснявай и с кормуването ще стане другия път. Само спокойно и аз взех листовките от раз, а курмуването на третия път. Но пък така имаш повечко часове за каране и няма да се притесняваш другия път за теория.
И верно вземи качи някое кило - 46 кила жена - ужас.
Дето вика Алекс - веяна скумрия  hahaha hahaha hahaha - умори ме от смях с този лаф. Но ако оставим настрана шегата - не си играйте с тези килограми защото цената после е много висока. Много съм против диетите водещи до такива низини в килограмите - защото това после те удря на много места и пречи на много функции на организма, на които като му дойде времето става още по-тежко.
Такаааа влязох аз в ролята на строго майче, за което ще ме прощаваш Сладкушчо, ама ми се отдава, кво да правя. bowuu bowuu

Алексче - аз мога да меся мила ми девойко, не съм от твойта класа с украсите и изпипването, но като се абстархираш от външния вид правя хубави погачки и козунаци. Но сега с този срязан пръст, не се сещам как да стане  newsm78 newsm78 newsm78. Мога да сложа гумени ръкавици, но първо тестото ще лепне, после то ме и боли като се мести глупавия нокът Twisted Evil. Най-вероятно ще хвана мъж ми да замеси тестото / той за козунаците ми е помагал веднъж, два пъти/ и ще го оформя накрая.

Мади даааа - голям смях падна с късметите - примерно на шефа се падна следния :" Ако си невеста млада бебе дебне те в засада, а ако си млад ерген те заплашва брачен плен!" - hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy няма такъв смях, пък той се закъхари човека щото дъщеря му била 18 годишна  Laughing
Други колеги обаче бяха доволни - защото изтеглиха - къщи, коли, шефски места и прочие. Познайте на мен какво ми се падна - "Ще се редят купон подир купон - от теб се чака да им даваш тон!" bowuu bowuu bowuu ехееее - ми това си е моя си късмет. Та така шегувкаме си се тук.
И пак се връщам на Алекс наистина е много тъжно, че хората не се сещат и не им идва отвътре да помогнат. Тук по принцип си събираме пари за подаръци, за купони и т.н. Понеже вчера като отидохме с подаръците колегите после почнаха да подпитват "Ама кой даде пари, ама ти от теб си ли ги даде и т.н." Аз им казах да пуснем всеки по 2-3 sms на 1117 и толкоз. Някои / защото навсякъде има такива хора/ бяха леко озадачени и ме гледаха странно, но хич не ми пука. Тук в работата даряваме пари за един дом в Асеновград - един по един ги убедих всички да участват.
Ще трябва явно да мине време, за да се възпита това у българина, който по принцип е свикнала да си къта и да си дърпа за него си. От сега съм обяснила на синовете си, че има хора / и деца/ които нямат кой да се грижи за тях и да им купува разни неща и че е добре този който има повече да помогне, ако всеки помогне с малко ще е добре за дечицата.
Малкия е дашен и веднага се лиши доброволно от две три играчки / мамина душица е той/, с баткото е по-трудно той е по-прибран някак си не обича да си дава нещата, и падна голямо обяснение как така нямат родители тези деца, защо и т.н. Но накрая и той се съгласи че е добре да се помогне. Според мен можем да започнем от нашите деца - както ти правиш и твоята щерка участва в такива инициативи и както аз се опитвам да възпитавам моите деца тогава ще стане! Няма как да не стане!
Уффф сори за спама милички, но много ми е готинко тук и си позволявам повечко волни изпълнения.

Хайде малко  Laughing Laughing Laughing от мен

Студентка на изпит по анатомия и физиология.
Професорът пита :
- Колежке,кой е този орган в човешкото тяло,който
при възбуда увеличава 10 пъти размерите си?
Последва смущение и изчервяване от студентката
- Г-н Професор,ама много ми е неудобно да го кажа.
-Разбирам смущението Ви, но не познахте верния отговор. Органът,който се уголемява 10 пъти е зеницата на човешкото око, а този за който се сещате Вие се уголемява само 2 пъти ,останалото е женска мечта.
 Party

Алекс, Мади, Мина, Сладунчо, Ками, Карелия, Софи, Петя, Юзерче, Мише, Раче  Hug Hug Hug

# 284
Привет, душици мои сладки  Hug Hug Hug
Най-сетне и аз да мога на спокойствие да попиша хехе Партито мина страхотно, много танци, класически рок, латино, народни хора и тн. С тоалета и игрохорството взехме акъла на франсетата хехе, ама съм и скромна бре  Blush Mr. Green Само дето ми стана лошо от храната, мацки, лъскав хотел с ресторант в центъра, а храната са я купили от барчета за бързо хранене  #Cussing out #2gunfire снимки ще показвам като ми ги пратят, че не можах да си използвам моя фотоапарат, все още не съм го разучила  Naughty Имам един колега, с когото имах вземане-даване /голяма грешка!  Embarassed/ и има привличане, което вчера се разрази с пълна сила, но устоях!  Whistling и вкъщи като се гушнах до милото си казах за пореден път, колко малко трябва, за да залитне човек като подпийне  ooooh!  за съжаление не можем да създадем семейство с милото  Outta Joint, но сме щастливи поне докато можем да бъдем заедно  Hug
Алексче, и аз съм разочарована като теб  Crossing Arms Всеки ден се възмущавам, в какви консуматори сме се превърнали и колко ЖиЗненоВАЖНО е да си купиш плазмен телевизор напр. какъв престиж ти носи новата кола или тн.  #Cussing out А за един-два лева няма място...НО има много добри хора, които противодействат на масата, сигурна съм  Hug просто трябва да имаме вяра в доброто, коооолкото и трудно да става всеки ден...  Hug
Петенце, радвам се за новите придобивки  Hug Кога ще ни дефилира Камито с рокличката хехе каквато е сладунка, ще ми иде да я разцелувам хехе  Hug
Леничке, пак ме разсмя  Hug Какво ще ни донесе на нас Как' Снежка, а, А, А  Crazy А за погачата, ще я направиш чудна, сигурна съм  Mr. Green
Маденце, аз се отчаях от тия маси, втурнали се на пазар  #Crazy всеки те блъска, оплаква се и тн, та добре че приключих с покупките  Hug Братчето си е избрало вече подарък, само остава да спонсорирам  Shocked , тъй е при нас, в Македонията, иначе все има недоволни хихихи
На всички много усмивки и коледно настроение  Hug
и едно лирично поздравче:
http://www.youtube.com/watch?v=iIFlYvMrjPo&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт