Разделно хранене-част 18

• 13 873
  • 368
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте пак Hug

Ками, и ти ще ни липсваш, но ще те чакаме да разказваш колко хубаво си изкарала. Весели празници Hug
Алексче, прекрасен празник със супер снимки. Хем красиво, хем благородно. Поздрави Аля Hug Hug
Лени, малко ти завиждам за купона със Слави и кукубенда, но пък се радвам, че си купонясвала. А за плувният спектакъл, нямам думи, с удоволствие ще гледам още снимки Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички  bouquet
Става все по трудно да сядам пред компа заради предстоящите празници,но ви обещавам поне по един път на ден да наминавам.
Ками,желая ти весело изкарване  Hug ще ни липсваш на всички Heart Eyes
Ние на Бъдни вечер ще сме си сами,а на Коледа ще ни гостуват семейиството на сестрата на половинката Crazy,и те имат малки деца и ще бъде лудница CrazyНа 26-ти пък ще ходим на гости при майка ми WinkЗа първа година незнам какво ще правим на Нова година ooooh! SadОказва се че няма на кои да уставя Камелия и ще сме с нея,а това значи,че няма да сме на купон.Най-вероятно ще сме пак семейино.Аз,Ками и половинката Tiredно се надявам другата година когато тя е по голяма някоя баба да се престраши да я гледа Thinking Crossing Arms
Айде аз ще се разходя по рецептите да умувам какво да правя в празничните дни Peace

Мнооооого  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet за всички

# 257
Здравейте, мили сладунки и сладунченца хехе
Аз съм от разделна по-разделна, от постна по-постна, ама такъв тоалет съм врътнала днес хихи  Joy, че ще им скрия шапката на франсетата / шефчетата ми идат, натресоха се и за коледното ни парти  #Cussing outCrazy Та сега отивам на лов за друг тоалет, като съм си наумила, че ще съм с ново на партито, брей, таз мома съвсем се позабрави  Embarassed  Joy Joy Joy
И тъй:
Камито, весело прекарване по гоститата, ще чакаме снимков рАзОбличителен мат'риал хеех  Hug
Лени, страшни сладури си родила, мацка, все тъй да те радват  Hug А за Слави, май само аз не завиждам  Embarassed Crazy не го понасям  Rolling Eyes хехе
Алексче, Мади, Юзърче, Софи, Мише, Карелийке, Мине - голямо коледно ГУШ от мен и много усмивки  Hug Hug Hug

# 258
Здравейте милички Hug.
Сладунче, с нетърпение очаквам да те видя- нов фотоапарат, нови тоалети ... просто да ти завиди човек Hug.
Лени ,плуването е прекрасен спорт  Peace.
Със сигурност децата ще преодолеят страха си от водата, от опит го зная.
Племенницата ми изпитваше ужас само като се доближи до басейна ,но опитният треньор успя да премахне страха и.
Ками, Петя, и вие сте за завиждане, как ми се иска и аз да отида някъде, но засега не се очертава такава възможност.
Сигурно ще бъдем в домашна обстановка.
Мади докъде стигнахте с украсата ?Къде ще празнувате?
Днес съм философски настроена , та по този повод пуснах тема.
Ако някой се интересува, ето я :   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250489.0;topicseen

# 259
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Сладунче, аз пък очаквам снимков материал от теб. Нов апарат, нови тоалети, да не ме оставиш без снимки, ей Hug
Алексче Heart Eyes, за Коледа ще си бъдем вкъщи, а по всяка вероятност и за Нова година - нищо интересно при нас. Коледната украса стана малко циганска работа, ама така й харесва на Неса, така че е ок. Ще се опитам да поразсъждавам в темата ти по-късно, макар че сега не ми е мисловен момента... Ето ти едно голямо гуш от мен Hug Hug Hug Hug Hug
Сега ще излезнем малко навън, а после ще се опитаме да украсим кучето и котака, че друго вкъщи неукрасено не остана Simple Smile
Много  love001 и приятен ден на всички

# 260
Мацки, панталона е убиец  Blush, направо ми легна на снагата хехе В четвъртък преди да тръгна за партито ще се снимам да има официална презентация хехе  Crazy
Маденце, и аз ще съм си вкъщи за Нова, през деня покоряване на върхове  Mr. Green, вечерта по домашно  Wink няма лошо, само да ви е уютно  Hug На Коледа съм си при семейството в Блд, да си видя татенцето, че 9месеца са си бая време  Rolling Eyes
Алексче, мила, не ми звучиш добре Confused Коментирах в темата  Thinking трудно ми беше, защото има толкова наслоявания, да не говорим, че отношението към религията също играе роля, имам чувството, че хората все повече губят онази основна ценностна система, която уж ни свързва...упсс, оспамих темичката ни  Blush
Прегръщам ви с много обич, милички, така ми липсвате, като не сте онлайн...Важното е да сте живи и здрави де, и да намирате щастие със семействата си  Praynig Hug

# 261
Сладунче ,не се притеснявай за мен Hug.
Много обичам тези празници ,но точно Бъдни вечер ми навява малко тъга .
Понасъбра ми се напоследък и го избивам на философия Rolling Eyes.
Иначе съм позитивен човек, даже много позитивен.
Не коментирах поста ти, защото е много личен и може някой да злоупотреби  Hug.

# 262
По същата причина и аз не го коментирах, още повече че ми е до болка познат ........ донякъде съм казала същото в своя постинг, но погледнато от друг аспект и изказано с други думи.

Алекс  Hug Hug Hug
Темата е много философска наистина и може би точно там е проблема, тук доста хора се чувстват длъжни да коментират дори и неща които не разбират и до които не са се докосвали, затова и темата се размива.
Поста на Сладунчо наистина ме разчуства и ми навя едни тъжни мисли, много тъжни и много отдавнашни............ и много безкрайни ..............
Но нека бъдем усмихнати в тези хубави дни, нека търсим и намираме усмивката и красотата около нас. Нека я даряваме на близките си хора - семейства, приятели, близки, познати и непознати.
Аз също се имам за позитивен човек, намирам купон във всичко и навсякъде. Надали имам приятел, който да не ме характеризира като усмихната, но се замислих че и мен Бъдни вечер ме натъжава защото в мислите си винеги се връщам назад в годините и виждам какво съм искала и не съм получила.........
Затова сега искам да предам на децата си другото - безграничната обич и доброта, за да се чувстват желани, обичани, наши и никога да не усетят тъга и болка на тези празници.....
Отплеснах се сори за спама.............. Не предполагах, че мога да се включа така на философска вълна ........ Hug Hug Hug

# 263
Лени ,друга цел си бях поставила с тази тема. Thinking
Честно казано ,въпреки че на моменти наистина се размива ,темата ми дава поглед върху мирогледа на различни хора.
И да си призная, има известна доза егоизъм в решението ми да я пусна  Wink.
Аз самата имах нужда да сверя часовника си .
Но стига съм философствала, не му е тук мястото, макар че при вас ми е спокойно и уютно . Hug
С голямо желание и вълнение се подготвям за празниците .
Надявам се дъщеря ми да се включи  и да подновим този вид общуване, да се сближим ,защото напоследък се разминаваме  Sad.
Казвам този вид общуване, като имам предвид ,че преди известно време у дома се събираха цяла тумба момичета и заедно с тях майсторяхме разни вкуснотийки .Тогава бях най -готината майка .Освен, че им разрешавах да плескат колкото и каквото си искат, разговаряхме като приятелки .Беше много хубаво. Сега се налага да съм по -строг родител и това не се харесва на моята кокона, но друг начин няма .
Аз май продължих да философствам . Laughing
Край, сега по темата- днес приготвих пилешки пържолки и крилца в марината.
Щях да ги пека на барбекюто ,но беше доста студено и ги метнах във фурната.
Станаха превъзходни .
Маринатата е от сол, черен  пипер ,една подправка за пиле ,на която не и зная името, горчица, малко айрян ,лъжичка водка, лъжичка соев сос и скилидка чесън .Месото се кисне в тази смес няколко часа и се пече заедно с нея.
Желая ви лека нощ и много си ви обичкам всичките Heart Eyes.

# 264
Пожелах ви лека нощ ,а сега ще ви поздравя с Добро утро Laughing Hug.
Пия си кафенцето и отивам на благотворителен коледен базар.
Ще продаваме най- различни красоти, дано да успеем да съберем повече парички за децата Praynig.
На вас желая прекрасен зимен ден Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 265
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро  Hug
Алекс  Hug

# 266
Добро утро, сладунки мои  Hug Hug Hug
Алексченце, само скромен коментар за дъщеричката  Blush Моята майка никога не се е и опитвала да бъде моя приятелка, знам, че на тая възраст личното пространство се издига на пиетдестал, затова бъди търпелива... Hug Завиждах на момичетата, които си споделяха всичко, а аз таях...Ти си прекрасна майка Hug, и дъщеря ти ще го оцени Hug Страхотна е идеята за Коледния базар, какво си подготвила? Аз ще поощря  българските майки, които са организирали такъв във Мола, та с парички да помогна  Heart Eyes
Леничке, прегръщам те, миличка  Hug Няма повече тъжни мисли, ще посрещнем Коледата с много радост и добринка, че да ни е топло и леко на душичките  Hug
На всички много обич и положителна енергия  Hug Hug Hug

# 267
Здравейте мили мои Hug Hug Hug
Алексче, аз не можах да пиша за прошката, оказа се много трудно... Най-близо ми е поста на Сладунчето, но аз и на Сирни заговезни не се прощавам с никой... абе тъжна история, но сега не е време за това. Сега съм в коледно настроение.
След малко излизаме с Неса навън, а после ще видим какво ще правим. За обяд съм решила да спретна едни дробчета по селски, че много ги обичаме.
 Hug всички и приятен ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
Милички, аз след малко отлитам от работа и се започва с листовките и посл час кормуване преди Големия Втори Ден хехе  Shocked
Утре бъдете с мен, защото ще имам нужда  Praynig Hug Много е заледено тук и искам да се справя  baby_neutral
Обичкам ви, голямо ГУШ от мен  Hug Hug Hug

# 269
  Здравейте,хубавици Heart Eyes
  Не пиша редовно Embarassed,но всеки ден ви чета HugИ мен ме е обзело коледно настроение/а както съм споменавала,тези празници са ми любимите Grinning/,искам отсега да ви пожелая хубави,топли,изпълнени с обич вечери Heart Eyes Hug
  Само да спомена,че гостите ми много харесаха вечерята,която бях приготвлила в събота,специални благодарности на Ками за чудесните предложения  bouquet
  Сладунче,с теб сме,мила,сигурна съм че ще успееш Hug
 Алексче,маринатата,за която споменаваш, е същата,която и аз приготвям-наистина месото става много вкусно PeaceЕдна голяма прегръдка от мен HugНадявам се някой ден да бъда за дъщеря си такава майка като теб Heart Eyes
  Целувки на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт