Разделно хранене-част 18

• 13 877
  • 368
  •   1
Отговори
# 240
Мамина златна хубавица  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Моята Александрина  като ги видя, направо ахна, а това не се случва често.
Най -много и хареса розовата шапка .
Да поздравиш Летящата крава ,фотографа, а фотомоделите да ги нагушкаш и нацелуваш Hug Hug Hug Hug.
Ама и ти си една хубавица, пу, пу ....... Heart Eyes
При нас заваля сериозно сняг, един такъв пухкав .
Докато изчистя колата и закъснях за тренировка.
За един час колата пак беше затрупана.

# 241
Влизам като дърта циганка - да се похваля  Blush Blush Blush

Простете ми - нямам време да чета  Hug Hug Hug
Мойта щерка я навих миналата седмица да позира за моделите на Кравката.
Че и аз се престраших  Joy
ако ви се гледат снимки  Wink

Минеееее мила ми душко  Hug Hug Hug трябва да се обадя да питам явно дали са добре подготвени последния набор парашутисти  Joy Joy Joy
Защото нали мъж ти такова укловие беше поставил Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha Crossing Arms Crossing Arms
С тази красавица в къщи нямате никакъв избор просто ухажорите трябва да бъдат записвани в строг график.
Ейййййй значиииии, знаех си аз че не трябваше да се мотам и да си развявам байрака едно време - 4-5 години по-рано да бях родила моичките сега нямаше да ги мисля Laughing Laughing Laughing  при такива невероятни красавици като твоята щерка и тази на Алекс.............
Ехххххх а сега друг да намаже ......... ми честно ли е?! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
  • София ж.к. Надежда 1
Здравйте милички  bouquet
Нямам време да пиша,че гостите ще останат няколко дни и понеже майками е наработа аз отивам да ги занимавам Crazy Crazy

Много  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet на всички

# 243
Момичета,
аспержите към кой вид зеленчуци се числят?
Чудя се с какъв сос да ги приготвя и с какво да ги комбинирам. Досега не съм приготвяла сама такова нещо newsm78 newsm78 newsm78 - Дайте едно рамо  Praynig Praynig Praynig

Хайде малко работно-съботно-усмихнат ден!

При психиатъра:
- Докторе, какво да правя? Спя с чужди жени, а мъжете им ме бият?
- Отидете в армията!
След няколко месеца.
- Благодаря, докторе. Много добър съвет ми дадохте!
- Вече не спите с чужди жени?
- Спя, и още как! Обаче се обличам за 45 секунди!

# 244
Лелеее, Минееее, страхотни стеееее 4470 ненагледни сте хехехе  Hug
Брей, брей, дай боже всички ни да мрънкаме за дебелеене и после да се подвизаваме като модели хехех Joy Joy Joy пупу, лук да ви е  Crazy Hug
Аз съм работна мома, и ми е едно  снежно, весело, абе ще задзънкам след малко  Joy Joy Joy ама следобяда ще е лайф, че има да се пазари и да се шета по задачи хехе
Ади цунки и много усмивки  Hug Hug Hug

# 245
Здравейте Hug Hug Hug
Мина, я кви скрити таланти сте били с щерката. Слагате в малкият си джоб топмоделките. smile3501 Много сте хубави Heart Eyes
След малко излизаме на снежна разходка в гората /защото вече съм по-добре Simple Smile/
Много приятен ден на всички  Hug Hug Heart Eyes

# 246

Мина, я кви скрити таланти сте били с щерката. Слагате в малкият си джоб топмоделките. smile3501 Много сте хубави Heart Eyes

И то без намесата на фотошоп Wink!
Здравейте момичета  Hug.
Току що се прибирам ,цялата съм в снежинки Laughing.
Навън е страхотна красота ,но Naughty ако бързаш за някъде или си изпращаш детето на екскурзия .
Днес не съм във форма, опитвам се да се разболея ,но няма да се дам без бой.
Сега ще си направя голяма чаша чай и после започвам за творя коледни сладки.
Ако станат хубави ,ще ви почерпя виртуално.
На всички пожелавам страхотен ден Hug Hug Hug Hug
Сладунче, и аз бях планувала днес да ходим на пазар ,но милото работи  Sad.

# 247
Добро утро, милинки  Hug Hug Hug
Как сте? Надявам се, мразовитото временце не ви е отчаяло да посрещнем дружно със слънчево настроение предколедната седмица хехе Heart Eyes Аз прекарах чудесен уикенд, и виждам, че и вие не сте мирясали хехе Hug От днес започва моя коледен пост, пожелавам си успех и много настроение  Crazy Mr. Green Ще бъда на житце, медец, ябълки и орехчета Praynig Обещавам да не прекалявам и да взимам витаминки, че да не ми липсва нищичко  Hug Момичета, тате се прибра жив и здрав от Германия/ пътуваше сам от Мюнхен с кола Shocked/ и бяхме много притеснени, та ви черпя виртуално за негово здраве  Hug само да знаех как да ги вмъкна коледните сладки  Joy Joy Joy
Вчера имах доста емоционален ден и милото, разчувстван, ми подари предварително коледния подарък  Blush Купил ми е страхотен цифров фотоапарат  Heart Eyes направо се разплаках...каза, че едва е успял да го скрие от мен  Crazy Та ще има още повече снимки от пътешествията ни  Hug
Пожелавам ви още по-спорна и коледно-дзънзънкаща седмица, да сме живи и здрави  Hug Hug Hug

# 248
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Снощи бяхме на страхотен рожден ден и все още не можем да се осъзнаем /защото прекалихме с всичко - ядене, пиене и седене до късно Embarassed/
Сладунче, хубавки новини около теб Hug Честит ти нов апарат, със здраве и удоволствие да си го ползваш Heart Eyes И аз съм си поръчала на дядо Коледа цифров фотоапарат, но незнам дали съм слушала достатъчно Simple Smile
Сега ви оставям, че два дни не съм си поглеждала къщата и ще се правя на работна...После ще мина пак да ви видя.
Много усмивки днес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 249
Добро и усмихнато утро от мен на всички сладурани!
Събота и неделя нямаше за мен тази седмица - в събота бях на работа, след това на фирмен купон - мноооооого яко беше. Слави Трифонов допринасяше за доброто настроение и лично аз бях супер хепи от този факт. Друго си е да се качиш на сцената и да танцуваш до него  Flutter Flutter Въобще много готино беше, вечерта пък завърших у нас с гости, които мъж ми забавляваше докато се върна Laughing Laughing Laughing
В неделята големия беше на пробен изпит сутринта, а след това бяхме на детско парти по случай Коледа - децата бяха много щастливи, ние откраднахме един спокоен час да се видим с една стара любима наша приятелка и така. Вечерта пък бяхме на театър.
Днес вече тотално не ми е работно  Laughing Laughing Laughing
Но пък настроението в офиса е все още купонджийско и майтапчийско така че ще преборим и тази седмица  Laughing Laughing Laughing

Хайде малко усмивчици от мен, че да поработя малко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Седят няколко мутри в сауната. Звъни мобифон. Един от тях се приближава и го вдига:
- Ало, да, скъпа... в сауната... с момчетата... да... до към 11. Какво да си купиш? Рокля? 1000 долара? Защо ти е нова рокля? Ще ходиш на театър... добре де, добре, знаеш ли къде са парите? Купи си!
След малко пак се звъни. Същият вдига отново:
- Ало, да, скъпа... в сауната... с момчетата... да... до към 11. Какво да си купиш? Палто? Защо ти е десето палто? Заминаваш в планината? 50 000? Добре, знаеш къде са парите.
След известно време отново се звъни и пак той вдига:
- Ало, да, скъпа... в сауната... с момчетата... да... до към 11. Какво да си купиш? Кола? Защо ти е шеста кола? Да се изфукаш пред майка cи? Колко? 300 000? Добре де, купи си, знаеш къде са парите.
Сваля телефона от ухото си и пита:
- Абе пичове, на кой е тоя телефон, бе?

# 250
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте милички  bouquet
Гостите ни си тръгнаха чак вчера вечерта и съм скапана.По цял ден от четвъртак до сега бях при мама да ги занимавам,че тя беше на работа.Сега ще нахраня малката и ще почвам да чистя,че покраи гостите не съм се прибирала и не съм чистила #CrazyСега се захващам здраво PeaceАз се оправих с грипа,но Ками още има сополи,а вече започва и да кашля ooooh! Tired
Айде уставям ви за сега да я нахраня и да почистя малко Crazy

Мноооого целувки за всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Здравейте и от мен Hug.
Сладунче ,честито ти придобивка  bouquet.
Сега по -често ще се наслаждаваме на красивите гледки, които ти ще заснемеш  Hug.
Успех с постенето, но защо точно с жито?
Лени, а къде са снимките?
Вашата фирма сигурно е голяма и влиятелна, щом Слави ви е забавлявал Wink.
И ние вчера бяхме на коледен празник.
Организира го една фондация, която подпомага деца в неравностойно положение.
Дъщеря ми ,с групата в която пее, се погрижиха за настроението на празника.
Ето няколко снимчици http://img05.imgshare.eu/i/Nuneto/dsc04072_47203.jpg
   http://img05.imgshare.eu/i/Nuneto/dsc04073_956a0.jpg
   http://img05.imgshare.eu/i/Nuneto/dsc04071_5dfbf.jpg

# 252
Алексче, супер са снимките, пък и щом е било за дечицата, още повече се осмисля идеята за Коледното настроение и милосърдие Hug
Цитат
Сладунче ,честито ти придобивка bouquet.
Сега по -често ще се наслаждаваме на красивите гледки, които ти ще заснемеш  Hug.
Ами няма определена причина Mr. Green, пък и вечер ще хапвам по нещо постно, я супа, я салатка, че много ще заслабна Crazy Колежките вече започнаха да се заглеждат доста след мен, коментират явно, но и завиждат/ за съжаление /, общо взето съм във фирма на интриганти, но все тая  Naughty Сега ми е коледно и щастливо и хич не мисля да се връзвам за глупости  Hug
Моето коледно парти е в деня на изпита за книжка  Hug Вчера карах  Хюндая на милото  Shocked, такова доверие ми има, около час и се справих много добре, без да ми подсказва Peace Та ще видим каква ще я свършим  Mr. Green

# 253
Алекс искам да кажа едно голямо  smile3501 smile3501 smile3501 на щерка ти!!!
Естествено на цялата им група, затова че в сърцата им има място за тези дечица и съдбата им!!!
Хвала и дълбок поклон!!!
По принцип тази кауза винаги ме е вълнувала, но като видя деца да го правят ми става още по-драго.

Снимки разбира се ще има
Това е много малка част от сниманото лично от мен на купона / снимките не са с добро качество първо защото са снимани със мобилен телефон  ooooh! ooooh! ooooh! кой да ес сети да си вземе апарат на фирменото парти  Embarassed Embarassed Embarassed и второ защото светлината не беше подходяща /
Но Слави си е Слави - това е. Невероятен професионалист е този човек и невероятен патриот - поне за мен. А колкото до способността му да създава атмосфера и настроение - няма аналог.
http://good-times.webshots.com/album/561796147PeSeTj

А ето и нещо веселяшко - на който му се гледа първият ни открит урок по плуване  Laughing Laughing Laughing
http://family.webshots.com/photo/2489803510042788522DNAsln - е все още сме от последните мохикани с пояс, но треньорката ме увери че щом спре да го е страх ще стане "Голяма работа"  hahaha hahaha hahaha
Току що се връщам от басейна и още ми е весело и забавно, много бяха сладки дечицата.

# 254
  • София
Здравейте,мацки Heart Eyes

Алексче,Лени,страхотни снимчици WinkЯвно сте си прекарали супер Grinning

Аз от 2 дена събирам багаж и все не мога да го оправя.Опаковах още подаръци и не мога да ги скрия от Калоян-голям е любопитко Laughing
Утре сутринта заминаваме за Чифлика за 4 дена,после в Плевен при нашите,във Варна при кумците,след това в Добрич при свекърите и там ще посрещнем Новата година с приятели/и без детето Laughing/.Това ми е почти единственият ден в годината,в който мога да се отпусна да се веселя,без да мисля постоянно за Калоян Crazy

Весело изкарване на празниците на всички Hug
Много ще ми липсвате Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт