Разделно хранене-част 18

• 13 897
  • 368
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро от мен!  Heart Eyes

Днес съм вече значително по-добре, още подсмърчам, но поне не ми тежи така главата. Настроенито е добро, въпреки невероятния студ и въпреки "чудесната" новина, че утре ще работим  Rolling Eyes. Знам, че официално се работи, но ние сме гръцка фирма-шефовете там не го знаят и трябваше да ни се размине  Crossing Arms. Клиентите ни също са чужди фирми, които няма да работят. Кому е нужно нашето висене в офиса!!!  #Cussing out. Но това е, управителят се явява изпълнителен  Rolling Eyes.
Милички, от НГ ви изневерявам официално с режима. Минавам на Дюкан. Прочетох книгата му и реших да опитам. Както знаете незнайно защо   33uu макар че РХ е идеален режим до живот, на мен спря да ми действа (може би каръщина, не знам  Mr. Green). Усещам, че ми е нужна промяна с някакъв коренно различен режим. И то не единствено заради 3-4-те излишни кг, и с тях ставам  Blush. Но реших официално, след месеци настройване и да спра цигарите. А Дюкан хубаво се е сетил в края на книгата да даде съвет на кандидат-непушачите с препоръчителен режим против напълняване. Пожелайте ми успех  Praynig, може след време пак да се завърна в разделните редици, особено в смесената фаза на Дюкан. То така съм свикнала с комбинациите, че неволно избирам добрите, но в ударната фаза списъкът от разрешени храни е толкова беден, че няма как май ще смесвам различни видове белтъчини. Междувременно предполагам, че няма да имате нищо против от време навреме да влизам тук при вас за сладки приказки  lalalala, не за друго  Wink
Искам да пожелая успех на шофьорките. Кураж, Сладунче и Софи!
Хм, на мен Коледно настроение ще ми дойде ако другата седмица дадат коледни, иначе...не ми се мисли  ooooh!. Хайде, споделете какво ще купувате на мъжете си, че аз последните години злоупотребявам с блузите  Embarassed.

# 226
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте  bouquet
Днес въпреки, че е мнооого студено ни се налага да излезем Wink
Ще ходим на гости при майка ми,че са дошли наши близки от Ботевград и да се видим FlutterСлед това ще водя Ками на лекар,да видим как върви настинката.Аз мисля,че вече поминава,но докторката ще каже Peace
Искам да се похваля,че след якото ядене на РД-то кантара не е мръднал на горе и съм страшно доволна Peace PartyДнес мисля да правя спаначени спагетки WinkМайками сигорно ще готви доста неразделни неща,а аз обещах на гостите разделни спагети CrazyБратовчетката много обича спагети и каза да и направя,а това да са разделни аз и казах,че от тях няма да качи кг. и тя #Crazy"вярно ли" Joy JoyКаза като отида да започвам веднага с разказа за тази диета PeaceАз естествено мисля да и обясня каквото знам и ще и принтирам табличката на Ками.

Е,лек и успешен ден от мен,сладурки  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 227
  Здравейте и от мен Hug
  Ками,страхотна си,мила,много ти благодаря за прекрасните идеи Hug  bouquet Аз ,всъщност не съм се опитвала менюто да е разделно Thinking,защото и гостите си падат чревоугодници Wink,не че няма и вкусни разделни ястия,но това ми хрумна на "прима виста",а аз,след Дюкан,искам малко да си почина от това месоядство Crazy,затова смятах да карам само на салатки.Пък и както съм писала преди,аз смесвам млечните помежду си Blush,нищо че по принцип се храня разделно Wink
  Регенце,успех с новия режим на хранене,и моля те,пиши често- както сама знаеш,тук не говорим само и единствено за РХ Hug
  Петенце,радвам се за теб HugДано Ками е по-добре PraynigУспех в зарибяването на братовчедката Peace
  Сладунче,с това коледно настроение зарази и мен HugУспех на изпита,знам че ще се справиш Peace
  Карелия,изобщо не си ми досадила с въпросите-с каквото мога-помагам WinkВ общи линии,това което разбрах за режима на Дюкан,е че времетраенето на различните фази зависи от това,колко кг-ми имаш да сваляш.Тъй като мен ме мъчиха 3-4 кг.,реших да направя 5 дни ударен режим-само месо,мляко,извара,обезмаслено сирене,яйца;после 5 дни- смесен режим-изброените по-горе храни + зеленчуци/с изключение на картофи,царевица,грах....т.е.,тези,с високо съдържание на въглехидрати/-специално при мен,тези дни минават много леко,защото съчетанието между белтъчини и зеленчуци е изцяло разделно PeaceСлед това минах на 1 ден само белтъчини-1 ден белтъчини +зеленчуци,и така до достигане на желаното тегло.При мен то настъпи след 14 дни от започване на режима.След това,преминах към следващата 3-та фаза,където се включват плодове,тестени и пр.Това е,ако имаш още въпроси,питай Hug/въпреки че не съм била дълго на този режим като пищещите във въпросната тема Wink
  Днес съм решила да купя някой друг подарък,за да не оставям всички за  последния момент ooooh!Пожелавам ви лек и усмихнат ден  bouquetЦелувки Heart Eyes

# 228
Здравейте мили момичета!  bouquet

Ако знаете във Варна колко хубаво вали снежец, но пък си е доста хладно cold, само дето тук не се задържа дълго, но все пак си е като в коледна приказка.
Реге, аз също мисля да опитам с Дюкан след празниците, пиши и ти от време на време да казваш как върви.
Сладунче ще ти стискаме палци и най-искрено ти пожелавам УСПЕЕЕЕХ.  newsm10
Софи много ти благодаря за ценната информация, аз също имам малко кг за сваляне сега съм 62, а искам да стана 57-58кг, така че се надявам да успея. Имам още един въпрос, не мога да пия нищо без да е сладко започнах от известно време да си купувам тръстикова захар (кафява), ти имаш ли го този проблем? И още нещо ние вечер с 1/2 си пием аперитив, ясно е че през 1 и 2 фаза на режима няма да пия, но в трета мога ли си пийвам по - малко, защото за мен вечер това си е едно удоволствие и не стига, че се лишавам от толкова неща, че сега и това, предварително ти благодаря за отговорите.
Петя и вас бързо оздравяване.
Къде сте всички Алекс, Лени, Ками, Мади, Мина дано не съм пропуснала някого, а ако съм една голяма  Hug Hug Hugот мен.

# 229
Здравейте милички,   bouquet  bouquet  bouquet

Ками пак си надминала себе си с рецептите - салатата със спанак непременно ще я пробвам само да намеря пресен, защото сега имам само замразен.
Сладунчо според мен трябва да промениш начина си на хренене още малко дори и с риск да качиш кило две / на теб няма да ти се отразят зле със сигурност/ - Първо - не яж никакви храни предизвикващи ферментация -трушии, кисели краставички, кисело зеле, майонезени салати. Второ избягвай бобови и соеви храни. Наблегни месец месец и нещо на добре изпечено месо / пиле, риба, телешко, е може и малко свинско де/ и на предимно сурови зеленчуци. Хляб - препечен или сухари и солети. Смятам, че това ще реши поне част от проблема или поне ще тушира нещата. Ако не стане - най-добре иди на лекар защото най-вероятно си направила някой гастрит от неядене - бе как не си по-наблизо да ти се накарам ама хайде  Hug Hug Hug
Алексче как мина концерта - кой участваше, хубаво ли беше?
Регенце пиши по-често вярно е, че навън е люта зима, но пък я виж колко е уютно в малката ни темичка - не се давай преди празниците точно  Hug Hug Hug
Пете и на теб скорошно дооздравяване Simple Smile
Софи ама и твоите рецепти звучат доста изкусително! Кога ще си на изпит? Сега като те прочетох се сетих, че в началото като млад шофьор и на мен ми се е случвало да сънувам, че карам  Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Така че и с това се свиква, само спокойно!
Карелия много ви е хубавко там на моренцето, даже и зимата е красива в прекрасната Варна  Simple Smile
Мадииии за Младост направо си направи списък другия път, защото не само Ками живее там  Wink Wink Wink
Мише наминавай по-често, нещо много зачезна  Simple Smile
Мина, Юзерче  Hug Hug Hug
Хайде весел ден от мен, че работа ме чака доста днес и утре и на всичко отгоре се налага да правя почти всичко с една ръка  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil след като вчера за една бройка не си отрязах палеца, ама така ееее..... Както каза мъж ми "- То вече толкоз рядко влизаш в кухнята, че се изживяваш като царската дъщеря там!"  hahaha hahaha hahaha

Хайде стига съм се оплаквала - ето ви порцийка усмивка от мен  bowuu
Учителката пита учениците:
- Деца, днес ще учим за професиите. Някой от вас знае ли какво е стоматолог?
Само Иванчо вдига ръка. Учителката рискува и го вдига:
- Кажи, Иванчо!
- Френски гинеколог, госпожице!
Добре тогава какво е гинеколог?
- Човек, който търси проблеми там, където другите намират радости.

# 230
Здравейте милички Hug.
Нещо не ми се пише днес...
Лени, концертът както винаги беше на ниво Peace.
Много настроение създадоxа децата, заедно със забавно- духовия оркестър.
Беше вечер, посветена на Имре Калман ,а неговите произведения зареждат с настроение.
Добре се почувствах ,но си имам дразнители ,които се грижат това да не е за дълго .
И кажи на мъжа си да не остри толкова ножовете Laughing.
Карелия ,Реге, дори да минете на друг режим, не ни лишавайте от присъствие Hug.
Сладунче, успех, миличка Peace.
Петя ,Софи, Мади, Ками, Мише ....... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Друг път ще пиша повече.

# 231
Алексче  Hug Hug Hug
Калман е невероятен да!
Ние тези дни сме на вълна оперна музика - ограмотявам чедата в къщи и се кефя. Страхотно ме зарежда тази музика.

Ей момичета, ако не ви е стигнала порцийката смях ето още нещо от мен

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249501.msg5879602#msg5879602

И внимавайте с гардеробите и с костюмите  hahaha hahaha hahaha

# 232
  Привет отново HugНабързо приключих с подаръците Wink-само на детето купих GrinningНямах нерви за повече ooooh!Не знам дали съм ви споделяла,но мен хич не ме бива в шопинга-изнервям се,и бързо ми омръзва да обикалям магазините Confused
  Алексче,надявам се скоро да се разведриш,дразнителите да се разкарат Naughtyи да пишеш пак с усмивка Hug
 Лени, ние сме вкъщи на друга вълна - Щраус-аз го обожавам,и София,покрай мен,чуе ли валса,и започва да си клати дупето Grinning На изпит съм чаааак догодина Wink Имам още 3-4 часа кормуване,и това ще е.
  Карелия,аз пък съм обратно-не мога да пия подсладени напитки,така че не знам какво да те посъветвам.Доколкото знам,Дюкан допуска да се пие кока-кола лайт,за да се тушира желанието за нещо сладичко ThinkingА относно аперитивите Wink,през първите две фази се въздържах,но след като преминах в третата-всяка вечер му удрям по 1 чаша червено вино;не мога да бъда пълен въздържател,и това е Mr. GreenВъв всеки случай,не ми е оказало влияние върху килограмите PeaceВиж,аз като цяло не съм привърженик на крайностите при нито един режим на хранене-така че,ако не можеш без захар в кафето,слагай си по мъъъничко;прави компания на половинката с аперитива,но по малко Peace
   Целувки на всички Heart Eyes

# 233
Привет, сладунки  Hug Hug Hug
Виждам, пораздвижили сте темичката  Crazy така, така хехех...
Та по ред на номерата...
Алексче, аз това за Калман съм  го пропуснала нещо Thinking, но със сигурност е било хубаво Wink, аз също обичам класическа музика, всъщност с милото си имаме колекция, а сега ще взема пълната от Блд, че я спечелихме на едно томбола на Рийдър Дайджест  Mr. Green Прегръщам те, миличка, стига с тез дразнители бе, че да не им скочим оттук, че хич не ми е далече тоз Бургас, щом е за теб  Hug Heart Eyes
Софито, Лени, страхотно е, че си образовате тъй мъничетата  smile3521, да ви кажа хич не е лошо да ги научим дружно и на български фолклор, че аз поне в хорцата и песните намирам дома си  Wink и ми става едно топличко на душичката хехе Софито, аз ще се пържа в четвъртъка  ooooh! на листовки и после, дай боже, и на кормуване  baby_neutral И да си призная, и аз си пийвам винце вечер, такъв кеф ми е след като се прибера премръзнала  Blush
Леничке, ще ме съсипеш, душко  Hug За бой съм аз, хехе, толкоз мераклии има вече  Crazy Ще те послушам за киселите храни, и за бобовите, че наистина се чувствам кофти след това  Peace А за гастрита, аз си го имам от 18годишна Rolling Eyes но благодарение на човека до мен Mr. Green, сега не се оплаквам от страшните болки newsm44
Регето и Карелийка, успех с новия режим, но не забравяйте да си идвате у дома при нас  Hug Hug Hug
Мади, Петето, оздравявайте най-сетне де хехе, слънчицето ви чака  Hug

# 234
Здравейте Hug Hug Hug
Минавам само за малко, че пак не съм във форма. До понеделник ще пия Бисептол и, ако няма подобрение, ще се минава на тежката артилерия. А в неделя сме на рожден ден... ooooh!
Много  Hug на всички и приятен ден

# 235
Сладунчо - права си за фолклора. Много ме е яд като ида някъде на сватба и хората рипнат да играят хора - сърцето ми играе дето казваше баба ми, а две стъпки не мога да вържа  Twisted Evil Twisted Evil
На мен си ме е яд. Ще гледам поне малките да ги научим две - три хора да могат, ама все време не остава и за това.
Иначе в къщи музика се слуша нон стоп от бебета им пускам от класика до рок. Мъжът ми е меломан, имаше някои малки пропуски в музиката, но покрай мен навакса с класика и народна музика. Замислила съм се за сбедващия сериозен повод да оборудвам и големия ми син с китара. Така де баща му навремето с една китара ме плени  Flutter Flutter Flutter, няма да оставим детето без такова силно оръжие  bowuu bowuu bowuu
Иначе за гастрита - ако искаш драсни на ЛС - ще ти дам координати на един много добър лекар - и двамата с мъж ми страдахме години наред, но се оправихме благодарение на него, а лечението не беше нито скъпо, нито продължително.  Hug Hug

# 236
Здравейто отново!
Аз само  да отбележа, че нямам намерение да ходя никъде, че да си идвам намерила съм си мястото и щете ме не щете тук съм хехе Joy Joy Joy.
Мади дано се оправиш бързо и не ти се налага да минаваш към "тежката артилерия", както сама си се изразила.
Софи много ти благодаря за отговорите.
Както споменах сутринта при нас сняг не се задържа дълго, вече почти го няма, остана само кашотина по улиците.
Чао милички целувки  Kiss на всички.

# 237
  • София
Днес е голям студ,еййй coldНие все пак направихме една разходка с Калоян и сега спи като къпан Laughing

Реге,никъде не те пускаме да ходиш NaughtyА-ааааа,на каквито и режимчета да си други,да не ни забравиш Crossing Arms

Мади,оправяй се бързичко Heart Eyes

Лени,Калоян ужасно много обича да слуша народна музика Laughing.Пуска си сам канала и започва да друса дупето на ръченици и хорца.И иска да играя хоро с него Heart EyesМного се радвам,защото баща му едвам успях да го науча право хоро за сватбата да играе.Забрави го още на другия ден и сега ако му се наложи-пак не може hahahaМного е вързан в краката милия Mr. Green

Ние днес сме самички.Тати е на служебен коледен банкет в Банкя и ще се прибере по малките часове най-верояно.Добре,че не пие алкохол,за да не го мисля посред нощ Crazy

Аз започвам по малко да стягам багажа.Най-важното е костюма на дядо Коледа да не забравим,че ще е голяма драма Mr. GreenИ подаръците Laughing

Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238
Ками Същата работа сме като мъж ти Embarassed Embarassed Embarassed, питай ме как съм кумувала 5 пъти и едно хоро не мога изиграя Embarassed Embarassed Embarassed - срааам, сраааммм. Според мен вместо да се чудят в училище как да им губят времето с глупости могат един час да им сложат - фолклор. И да покажат на децата какви прелестни неща е създал народа и да ги научат на нещо наистина хубаво, амаааа нейсе. Отвлякох се днес и оспамих темата  Sick Embarassed Embarassed Embarassed извинете, за което  Mr. Green

# 239
  • София
Влизам като дърта циганка - да се похваля  Blush Blush Blush

Простете ми - нямам време да чета  Hug Hug Hug
Мойта щерка я навих миналата седмица да позира за моделите на Кравката.
Че и аз се престраших  Joy
ако ви се гледат снимки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт