Разделно хранене-част 18

• 13 901
  • 368
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичете  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Днес е денят на Петя  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Миличка, от сърце ти желая цялото щастие на този звят newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Много споделена любов и незабравими мигове smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Софи, поздравления и на теб за отличното представяне на изпита  bouquet Heart Eyes!
Сладунче, мислено съм с теб и ти желая спокойствие и успех Hug Hug Hug Hug Hug!
Лени, както винаги ме развесели Laughing Heart Eyes.
Мади, и вие много ми липсвате, ако не си пообщувам с вас ,като че ли чувствам празнина....
Аз подаръци още не съм купувала.
Всъщност купихме на синчето нов телефон, но си му го подарихме веднага.
За щерката още съм в чуденка Thinking...
Някой беше споменал, но в друга тема ,че не може да зарадва с нищо детето си.
Аз пък мога ,моето зверче иска ВСИЧКООО....,/ аз да не съм Банка ДСК/ Laughing
Раче ,и ти си се разбързала много, как си, що си, разкажи ни малко Hug.
Ками ,моята дъщеря прави алергии от домашен прах и мухъл.
За мухъла разбрах, когато бяхме на почивка в Равда ,в една почивна станция.
Още първата вечер като се разкашля това дете направо дъх не можеше да си поеме
На плажа- нищо и няма ,като се приберем ,пак кашляне.  ужас Close.
Разгледах внимателно всяко ъгълче на стаята, открих мухъл ,помолих домакина да направи нещо и проблемът изчезна.
Юзерче ,ще бъдеш прекрасна кума ,чувството е невероятно  Peace!
Ще чакам с нетърпение да покажеш снимки.
Мина Heart Eyes, и ти ми липсваш, душко, ще ти звънна callme.
Карелия и тя -като на магистрала, мина и замина  Laughing,а Реге къде изчезна, не зная  33uu Sad.
Днес от ранна утрин съм на крак, току що се прибрах ,някои неща свърших ,други не можах ,по независими от мен причини.
В момента ям задушени броколи със зехтин и синьо сирене ,ммммм... обожавам ги.
За вечеря съм предвидила пилешки бутчета ,но не зная как ще ги приготвям newsm78...
На всички желая прекрасен ден  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
  • София
Петя,честит рожден ден Hug.Да си жива,здрава и много щастлива Heart Eyes

За капамата-не съм я правила,но смятам,че течността е достатъчна.Готвенето в гювеч изиксва минимално количество течност Wink
Аз смятам да накарам майка ми да я направи като отидем там по Коледа Grinning

Софи,честити листовки HugПървата част на изпита вече мина-сега трябва да си много спокойна за втората Wink

# 212
Здравейте пак Hug
Прибрахме се ние, но какъв дъжд ни пра в Младост, не е истина просто. И не купих подаръците, които си бях набелязала за 1/2. Но му купих много хубави обувки и панталон... Сега ще си прегледам форума и малко по-късно ще направя пилешка кавърма за вечеря.
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 213
Мади, кофти с дъжда, но поне не е било напразно  Hug Аз така се радвах на покупките за половинката Blush, дано и той хареса подаръка  smile3521 И аз се бях спряла и на панталон, но нямаше да ми издържат финансите  Crazy
Сега го чакам да ме вземе от работа, че беше в командировка и така ми липсваше Rolling Eyes Heart Eyes
Да се похваля, раздвижи се метаболизма, ще им видя сметката на тия гадинки, но си трябва търпение  Hug
Софи,  честито за листовките, аз впоследствие разбрах, че са ме изиграли, защото съм имала още три верни отговора Crossing Arms, дълга история, сега да мислим занапред Hug
Цитат
В момента ям задушени броколи със зехтин и синьо сирене ,ммммм... обожавам ги.
За вечеря съм предвидила пилешки бутчета ,но не зная как ще ги приготвям newsm78...
Алексче, с такова меню ми се напълни устата със слюнка #Crazy ще ме съсипеш хехе все любими мои неща готвиш  Hug
Лека вечер на всички и много прегръдки  Hug Hug Hug

# 214
Здравейте, момичета!  Heart Eyes
Извинете ме, че не пиша. Вече пети ден съм болна и не съм в настроение.
Честит рожден ден на Петя   bouquet! Страхотна дата 12.12. Знаеш ли, 12 е любимото ми число. То било щастливо число, защото са дели на най-много цифри. Някъде го бях чувала  Thinking Желая ти да си много здрава, обичана и естествено елегантна  Laughing.
Момичета, няма да пиша защото нямам време да ви прочета,  зле ми е, а и трябва да почвам да работя. Нали възрастните все на крак караме болестите  Rolling Eyes. Затова ви поздравявам всички  Hug и ви желая приятен ден.
Имам само конкретни въпроси към Софи, защото разучавам режима на Дюкан. Та, миличка, можеш ли да ми споделиш примерни менюта за няколко белтъчни дни (разбрах, че си направила 5/5)? Овесените трици и през ударния и смесения режим ли се ядат всеки ден? Как ядеш салатите без олио/зехтин  Sick? И намери ли диетични шунка и извара, защото аз никъде по етикетите не виждам съдържание на мазнини?

# 215
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте,момичета  bouquet
Както се очакваше в такива случаи,вчера хапвах неразделно EmbarassedНямаше как CrazyПоловинката ме изненада с една угромно шоколадова торта и не можех да и устоя #Crazy CrazyПолучих доста подаръци и съм много щаслива PeaceКамелия и тя получи покрай мен Crazy CrazyДойдоха да ме видят и честитях хора които не я бяха виждали и и носеха подаръци Flutter baby_neutralЛошото е че още сме болни,но се надявам скоро да се оправим Praynig

Благодаря ви за добрите пожелания Hug Hug Blush

Днес ще го карам по диетично Naughty

Прегръщам ви сииииииииилно Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 216
  Здравейте, хубавици Heart Eyes
  Благодаря за поздравленията bowuuАз от този изпит не се притеснявах,лесно ми беше да науча правилата,ами кормуването.... ooooh!Вчера бях много недоволна от себе си Confused-все ме навикваше инструктора;явно заради това цяла нощ шофирах насън newsm01, и то доста добре Mr. Green
  Юзърче,сигурна съм,че ще си страхотна кума-много весело изкарване ти желая,и после чакаме снимки,нали знаеш Wink
  Мади,аз обикновено все не купувам това,което съм набелязала Laughing,било за себе си,било за някой друг-важното е да е от сърце WinkТази тодина ние няма да си правим изненади Confused/въпреки,че аз обожавам да не знам какво ще получа Mr. Green/-моята половинка си каза какво иска,пита ме аз какво искам Crossing Arms-много го затруднявам,и аз не знам защо  33uu-при все,че хич не съм претенциозна Grinning
  Е,Сладунче,радвам се,че тушира проблема PeaceА за листовките,не се коси,следващия път ще си ги взела Peace/не че не ме хваща бяс на този тип тарикатлък #2gunfire/
  Реге,бързо да оздравяваш HugСигурна ли си,че искаш да пробваш Дюкан Thinking-зная,че предпочиташ предимно плодове,зеленчуци,кашкавал,сирена....За мен не беше голяма трудност,едно,че съм месоядна,и друго-че не съм била толкова дълго на този режим,че да се отвратя от месото WinkМенюто в белтъчните дни беше горе долу следното:закуска- кисело мляко с 2 лъж.овесени трици-ям ги всеки ден,и по време на ударния,и по време на смесения период/тук малко е извън РХ Confused,но ми действаше страхотно на перисталтиката;запекът е често срещано явление при този режим Confused/;за обяд - или яйца/сварени,на очи или бъркани/,или мляко с извара и сирене/правя го на крем/;или пилешки шишчета,пържола,дробчета с лук/можеш да приготвяш месото на скара,или задушено с лук и чесън/;чисто пуешко или телешко филе;риба-на скара или от консерва;вечерята е почти същата като обяда;ако огладнея следобяд-ям кисело мляко.Честно казано,на салатите си слагах мъъъничко зехтин-не ми е попречило на отслабването PeaceКупувам си обезмаслена извара на"Дядо Либен";има обезмаслено сирене на Маджаров,както и кашкавал Wink;както и свежо сирене...но не си спомням марката;има натурално,има и с подправки.Шунка не съм купувала,защото не обичам SickВзимах си чисти филета.Ако имаш оше въпроси,насреща съм Hug
  Аз в събота ще имам гости-едни наши приятели ще идват на вечеря,но жената е голям кулинар/не по-добра от Ками,де/,;когато сме били у тях на гости,и приготвяла страхотни вкусотии.Нали разбирате,че и аз искам да се представя достойно Wink,и обмислям менюто-за салатите- ще приготвя една традиционна с домати и краставици,с малко сирене и кашкавал;още една-настъргани моркови с цедено кисело мляко;за основно-телешко "Строганоф",но се чудя каква гарнитура към него да направя newsm78Ками, помощ PraynigИ изобщо вървят ли си тези ястия едно с друго BlushЩе ме извините за въпросите,но вкъщи се яде предимно салата,и нещо непретенциозно за основно Embarassed
   Сега ви напускам,че и без това доста се разлях Blush
   Целувам ви Heart Eyes

# 217
Здравейте, кокиченца  Hug
Виждам всеки се е улисал по задачки  Crazy, но пък така е по-весело  Heart Eyes
Юзърче, всички чакаме снимки на прекрасната кума  smile3508 newsm51
Софи, мерси, миличка, ха дано и двете се похвалим с книжки като коледен подарък  Hug Искам да те питам, ти коя кръвна група си, че според моята- нулева положителна- трябва да си хапвам повече месце, пък забранените са точно храните, от които пълнея скорострелно  newsm78- тесто и млечни с висока масленост  #Cussing out  Joy Та може би Дюкяна след Бъдни вечер ще ми подейства добре и на мен, само за разтоварване де, че от плодовето много се настървявам  Crazy Лелее, какво меню си подготвила, аз за съжаление оставям кулинарията на милото, че направо е факир във кухнята  newsm48
Петенце, поводът оправдава прегрешенията  Hug радвам се, че си получила много подаръци от любими хора  Hug
Реге, бързо оздравяване и добро настроение ти желая, дано с Дюкян постигнеш желаното  Hug Hug Hug
Алексче, Мади, Карелия, Мина, Верче, Мише, къде стеееее хехе Hug Hug Hug

# 218
Здравейте момичета Hug.
Влизам набързо, само да ви поздравя и да кажа на Сладунчето- внимавай с Режима на Пиер Дюкан.
Мисля ,че не е за теб, ще ти обостри проблема.
Софи, не разбрах разделно меню ли искаш да подготвиш за гостите си?
Реге, болна ли си ? Hug
Липсваt ми  Sad.
Днес съм на Коледен концерт и няма да готвя.
Ще чистим хладилника Wink.
Цунки на всички lovekiss lovekiss lovekiss

# 219
  • София
Мадии.били сте в квартала вчера,а.Друг път като дойдете,свиркай Wink.И ние вчера направихме голяма разходка из Младост,времето беше много приятно.Но се прибрахме точно,когато започваше да вали WinkНакупих последните подаръци/е,има още за няколко деца и за 1-2 възрсатни,но тях ще ги купувам от Плевен и Добрич Mr. Green/.
Снощи семейно опаковахме подаръците за бабите и дядовците.Калоян беше на седмото небе от радост.Поокъса ми хартията,разви половината тиксо,отнесе малко караница,но беше много забавно Laughing

Регенце,бързо оздравяване Heart Eyes

Петя,оздравявайте и вие Hug

Калоян днес е по-добре.Кашлицата намаля доста,но се появи лека хрема.Абе,ще се оправим LaughingВ момента слуша детски коледни песни и е много доволен.А на компютъра върви "Дядо Коледа срещу снежния човек".Изобщо,отвсякъде сме коледни Joy Joy Joy

# 220
  • София
Софи,менюто ти звучи много вкусно  chef.Бих ти предложила една-две интересни салатки,които съм правила по поводи.
Бьоф Строганов е със сметана,която за мен не е разделна комбинация с месо,но пък в някой книги е разделно.Така,че май няма проблем newsm78
Ето няколко салатки:
Зелена салата с бекон.Портокала не е яде,само за украса се ползва.Салата е много ефектна.Аз слагам гъбите по средата и върху тях нареждам парченцата бекон.Правила съм салатата и само със зелена салата или маруля и пак е вкусна.

Соева салата с праз.Много често я правя в къщи.Когато нямам соеви кълнове,ги замествам с бялата част на китайското зеле,нарязана на много фини ивички Wink

Ако не държиш да е съвсем разделно,тази салатка е много приятна:
Салата от спанак и синьо сирене

продукти за 4 порции
1 пакет (500 gr) листа спаначени
100 gr синьо сирене
50 gr слънчогледови или тиквени белени семки
3 с.л. зехтин
2 с.л. оцет или лимонов сок
Листата на спанака се накъсват на ситно.От горе се нарежданарязаното на малки кубчета синьо сирене и се залива с дресинг от зехтина,лимоновия сок,може и малко сол.Поръсва се със семките.

За предястие това е много вкусно:
Пикантен Рачо

12 бр. рулца от раци; 3 лимона; сладко-лют сос; олио

1. Дървени шишчета се накисват за 10 минути във вода. Рулцата се нарязват на по 3 части, лимоните – на резени.

2. На шишовете се набождат последователно рулце, лимон, рулце, т.н., като се завършва с рулце. Готовите шишове се намазват добре със сладко-лют сос, нареждат се върху покрита с хартия за печене тава и леко се поръсват с олио. Пекат се в загрята на 180-200 градуса фурна, като през 2 минути се обръщат. Трябва да се зачервят от всички страни.

Това също:
Зеленчукови шишчета
2 тиквички; 10-15 гъби; 6-8 малки лукчета; 4-5 доматчета; 3-4 чушки; бейби царевица; олио; за маринатата: 4 с. л. зехтин; 1 с. л. лимонов сок; сол; риган; босилек; чесън на прах
1. Зеленчуците се нарязват и се набождат на шишчета, като се редуват с гъби и парчета бейби царевица.
2. Продуктите за маринатата се разбъркват и шишчетата се заливат със сместа.
3. Фолиото се намазва с олио и шишчетата се увиват по две. Пекат се около 15 минути.

За телешко мога да ти предложа още няколко идеи/да имаш избор Laughing/:
Телешко Стефато

Телешки завиви

•   750 г телешко месо без кости
•   150 г сланина/по-добре бекон/
•   1/3 ч.ч. (80 мл) растително масло
•   2-3 глави (150 г) кромид лук
•   2-3 бр. (75 г) корени от магданоз
•   1 глава (50 г) целина
•   2 бр. (100 г) моркови
•   червен пипер
•   черен пипер
•   магданоз
•   сол
•   мазнина за пържене

Месото се нарязва на тънки филийки, които се начукват и се поръсват със сол, червен и черен пипер. Във всяка филийка се поставя филийка бекон или сланина. След това филийките се увиват като рулца, забождат се с клечка за зъби или се връзват с конец, овалват се в съвсем малко брашно и се изпържват до зачервяване. Нареждат се в тенджера, покриват се със смес от ситно нарязаните и задушени в растителното масло лук, моркови, целина, магданозови корени, заливат се топла вода и се варят на тих огън. След сваряването се освобождават от клечките или конците и се нарязват на кръгчета. Заливат се със соса, в който са врели.
Това го правих на Нова година и беше много ефектно.Когато се нарежат завивите,изглеждат като роле-на 2 пласта.

Това са само идеики Laughing.Иначе,в твоето меню всичко е супер Wink.Само салатата с цедено мляко не се връзва като разделна комбинация с месото,както и сиренето и кашкавала в салатата с доматите.
Пожелавам ти приятно изкарване с гостите и каквото и да направиш съм сигурна,че ще е много вкусно Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 12:52 от ками

# 221
Здравейте и от мен! wavey
Петенце, Ч.Р.Д. на патерица! Да си мнооого здрава, щастлива и да преодоляваш всички трудности с лекота!
Софи, браво за листовките! smile3501
И аз не съм напреднала много с подаръците  Embarassed
А какъв е този режим на Дюкан?
Алекс, Ками, Мади, Sladune,ReGe,  Lennyh,, Мина Hug Hug Hug

# 222
Здравейте мили дами!  Hug Hug Hug
Софи поздравление за листовките, а за кормуването не се притеснявай просто трябва ди си спокойна и всичко ще мине добре.
Я кажи малко повече за режима на Дюкян, аз много четох за него но честно казано не ми е много ясен, след като изкараш ударния режим на чисти протеини да речем 5 дни после колко дни си на смесения и в смесения прибавяш към протеините само пресни зеленчуци ли? Извинявай ако съм ти досадила с въпросите, но аз след коледните и новогодишни празници смятам да опитам и естествено ще гледам да го съчетавам и с РХ.
Аз още не съм купувала подаръци и усещам как другата седмица ще ми се вземе здравето от обикаляне по магазините.
Реге, Петя да оздравявайте бързо.
На Сладунчето също пожелавам успех на изпита.
На всички останали момичета хубав ден желая  bouquet

# 223
Здравейте милички Hug
Аз се тръшнах сериозно след вчерашният дъжд и чак сега ставам. 1/2 ще се прибере чак утре и Неса се грижи за мен...
Ками, изобщо не съобразих, че Младост е твоят район. Следващият път ще ти се обадя  Hug
Мише, много си лаконична. Пиши как си Hug
Петя, радвам се, че си изкарала хубав празник Hug
Алекс, Сладунче, Софи, Лени, Мина, Верче, Карелия и всички много Hug и приятна вечер

# 224
Добро утро, миличките  Hug Hug Hug
Днес е мразовито, но сърцето ми е изпълнено с такава благост, че искам да ви подаря колкото мога слънчево настроение и усмивки хехе Hug Мен започва да ме тресе треската за изпита, но нормално, утре ще опитам да покараме с милото  Mr. Green
Иначе съм си все още на РХ, с малки отклонения, нещата със стомахчето се нормализираха   smile3521, явно е било нещо моментно и започвам да се замислям, дали не е от киселото зеле, дето го хапвахме с ракийка в неделята  Blush, много трудно го усвоявам Thinking
Пак се върнах към режима си с упражненията, та се чувствам жива хехе Ами какво да кажа, коледното настроение ме е обхванало чак до петите  Joy Joy Joy Сега си търся тоалет за коледното парти, искам да ги шашна с изискана осанка хехе  hahaha идейки  newsm78  bouquet
Много изпълнен ден ви желая, с много споделена любов и усмивки  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт