Разделно хранене-част 18

• 13 905
  • 368
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте пак Hug

Мина, спам не спам искаме те тук по-често. А за Калида си мисля, че скоро пак ще се включи  Hug
Софи, това със забежката е хубаво упражнение. Надявам се, че си взела листовките Hug
Ками, за мен мокетът е силен алерген и не съм фен на тази настилка Hug
Сладунче, много полезни съвети са ти дали момичетата. Дано ти помогнат Hug
Петя, оздравявайте бързо Hug

Ние цял ден вършахме по улиците, даже и дъжд ни валя. Дори успях да мина през фризьорката. Така че вече съм с по-къса прическа и много приятно изморена от днешният преход. А сега трябва бързо да измисля какво да приготвя за вечеря, че 1/2 ще се прибере след 2-3 часа гладен.
 Hug всички и приятна вечер

# 196
Сладуне - права си ,че от домакинска работа /поне при мен/ не ми остава време за форума.Но няма как,в събота е сватбата и ми се иска всичко да е почистено и подредено.Разбира се Софи прави точно обратното,но това е друг въпрос.
Момичета ще бъда кратка,но следващата седмица обещавам снимки от кумуването и от коледната украса.
На всички пожелавам само хубави емоции!

# 197
Добро утро, милички  Hug Hug Hug
Дано коледното настроение ви е подгонило от сутринта и се чудите как да престанете да се хилите хехе Аз да си кажа правичката, снощи на две чаши винце, понеже бях самичка Shocked, реших да украсявам къщата Joy речено, ама със стореното се улях  Mr. Green взех че се изтърбуших от дивана, както си бях права и така си натъртих д-то, чеееее...  Crazy Сутринта след две три хапки кисело мляко и лъжица зехтин на гладно с гореща вода, се качвам аз на кантара и  #Crazy откъде дойдоха тия 50кг  #2gunfire аман вече #Cussing out ще го хвърля през прозореца тоя кантар  Crazy както и да е, хехе, сега съм в супер настроение, ходих пеша до работа, нямам работа  Blush, и ще си чета по моите въпроси, решавам и листовки  Peace, следващата дата е др седмица, ама няма да приказвам, че дай боже тоз път да успея  Hug Peace Купих на милото съвсем спонтанно вчера коледния подарък, страхотна италианска риза и един италиански пуловер, абе доста се изръсих, но са страхотни, и като взема предвид какво съкровище ми е, дадох ги с мерак  Hug
Айде, мацки, ден мрачен, но пък за усмивки удачен, тъй че чакам, чакам  smile3508

# 198
  • София
Софи,какво стана с листовките?Пиши,де Wink

Сладунче,браво на теб за подаръците.То си е цяло геройство да купиш подарък на мъж Crazy.Аз на моя му купих обувки миналата седмица,уж за Коледа,но той си ги избра и си ги носи вече.Сега искам още нещо да му взема,да го изненадам,но съм много затруднена newsm78

Мади,и аз съм много против мокетите,ужасни са ми,но няма как да се махнат в този апартамент,за съжаление.Под тях е само плоча-така са ги претупали нещата навремето ShockedАко е от тях,ще изтраем още 4-5 месеца,няма как.После се местим в нашия апартамент.Уф,нямам търпение вече Crossing Arms

Днес времето е гадничко,но ние ще излезем с Калоян.Трябва да купувам разни подаръци,имам и няколко задачки.Затова след малко изчезваме-дано не вали Praynig

Лек ден на всички Heart Eyes

# 199
  • София ж.к. Надежда 1
Ками моля те кажи ми за капамата че искам да я правя а по назад съм ти написала какво ме интересува Praynig

# 200
  • София ж.к. Надежда 1
Момичета искам да ви почерпя защото днес правя 24 годинки  party023  cook newsm10

# 201
Петенцееееее, как можах да забравя  smile3555
Да ти е честит ден дена  newsm18  bigdance2  ura Желая ти много здраве, късмет и радост с малката сладунка, и щастлив споделено-любовен семеен живот  Hug Hug Hug И все така стриктна и ведра да си бъдеш при нас  Hug Hug Hug ХА наздраве  Wine Glass

# 202
Петенце newsm59 Пожелавам ти много щастие  bouquet  bouquet  bouquet

# 203
Честит рожден ден Пете!!!

Много поводи за усмивки ти желая през цялата следваща година!!!
Да си много обичана и с много късмет!!!
От здраве, приятели и пари да не се отървеш!!!

Сладунчо - браво, щом си успяла да уредиш половинката с подарък. Аз имам по-скоро проблема на Ками - мъж ми си изпонакупи всичко, което си бях набелязала като евентуални коледни подаръци и сега направо се чудя какво да му подаря  newsm78 newsm78. Поне с децата вече съм готова без най-малкия ми племенник на 9 месеца, но той е лесен все пак на тази възраст има доста играчки и дрешки.
Момичета давайте идеи за мъжки подаръци и аз ще давам ако се сетя нещо.
Софи чакаме вести не ни мъчи  Peace
Юзерче от теб пък ще чакаме снимки другата седмица, сигурна съм че ще си готина кума. Много е хубавко да си кума ще видиш   bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug за всички в днешния мрачен, но готин ден - Алексче, Мина, Реге, Мише, Мади, Карелия, Верче

Wink Wink Wink

Седят си три приятелки и си говорят.
Първата:
-Моят мъж като започне да ме е*, толкова е хубаво:меко, елегантно абе
все едно се возиш в френска кола.
Втората:
-А и моят е добре. Не чак като френска кола, но е като Опел здрав и
пъргав.
Третата си седяла и ги слушала и промълвила:
-Абе добре сте вие. Моят е като Москвич - без смукач не тръгва.
  hahaha hahaha hahaha

# 204
Здравейте момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Петя ЧРД жива, здрава и много много щастлива, весел празник  Wine Glass
 newsm59  Gift

# 205
  • да има едно лесно - на мотора
Честит рожден ден на Петя   bouquet Много положителни емоции  Hug

Моят мъж е лесен с подаръка - всичко , що е свързано с мотора  Mr. Green Избрала съм му ръкавици .
Късмет на изпита на Сладунче  Peace
За всички  Hug

# 206
  Здравейте,милички Hug
  Аз пак бързам ooooh!,но минавам набързо да ви благодаря от сърце Heart Eyes за стискането на палците Wink-помогна-взех ги пустите листовки,даже с 0 грешки WinkОстава по-трудната част-кормуването Thinking
  Много ми обичам,целувки на всички Heart Eyes
  следобяд пак ще се включа Peace
  Петенце[/b],[[/size]:size=14pt]честит рожден ден,мила-да си жива,здрава,много,много щастие,любов и късмет ти пожелавам  :bouquet

# 207
Софииии   smile3501 smile3501 smile3501

Браво мила, не се притеснявай ще се справиш и с кормуването  Hug Hug Hug

# 208
Пете, да си изкараш страхотно празника Hug
Софи, браво на теб, изрядна си. А за кормуването знам, че е по-лесно. Ще се справиш Peace Hug
Сладунче, вземи го изхвърли този кантар, та най-сетне да мирясаш, че с твоите 100 кила....  Hug
Лени, много свежо ми действаш с тези вицове Hug
Ками, и аз се надявам да не вали днес, че след малко изчезваме с дребната Hug
Юзърче, при теб е доста интересно, но в събота те чака страхотен ден. Сигурна съм, че ще си прекрасна кума Hug
Реге, къде си, пиши как си Hug
Алексче, липсваш ми Hug

Аз подаръка на 1/2 ще го купя днес. Избрала съм му един много хубав спортен екип и страхотен пуловер. Само дано да успея да задържа до Коледа, че ми е голяма тръпка да видя реакцията му.
Сега ви пожелавам приятен ден, до после
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 209
  • София ж.к. Надежда 1
Благодаря ви момичета  bouquet Hug Blush

Sophi,браво за листовките,стискам палци за кормуването Praynig Praynig Praynig

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetза всички

Общи условия

Активация на акаунт