Разделно хранене-част 18

• 13 908
  • 368
  •   1
Отговори
# 180
Милички, помагайте, не мога да ходя нормално до едното място  Confused Blush, съвсем го закъсах с тия хемороиди ooooh! май ще се ходи на лекар, ама те ще ми предпишат някакви мазила и тн, пък то явно че имам проблем и с храната Rolling Eyes Опитах със сушени сливи, с разни прясно изстискани сокове, нищо не помага  Crossing Arms а не искам да прибягвам до разни хапчета Cry
Алексче,  Hug хич не си помисляй да яхваш метлата  afwitch, такава убавица щерка  4470, и талантлива и тн. все кусур ще намериш хехеххе   mrstraetz Напълно те разбирам, аз пък съм била така с брат ми, оставяше ми винаги такава бъркотия, че и домашните му пишех  Crazy ама сега ме носи на ръце хехех Joy и се обичаме както никога хехех
Маденце, айде с Неса се находете и за мен на слънчицето  Hug Кажи кога ще ме запознаеш с малката принцеса  Hug
Лени, миличка, аз забравих да ти пратя много положителна енергия, че да ти се отвори сърчицето само за хубави мисли и добри новинки от местенцето или човечето, дето ти създава толкоз грижи  Flowers Sunflower скоро идва почивчицата и ще си прекарате страхотно, само усмивки и слънце в душичката  Hug Hug Hug
Софи, къде си  Hug липсваш ми с малката муцунка  Heart Eyes Hug

# 181
Сладунче ако проблемът е сериозен, няма да се разминеш само с подходяща храна.
Освен нея ,бих ти предложила Лаксена, на билкова основа е ,всъщност е комбинация от билки ,като сената е преобладаваща.
Препоръчано ми беше от др. Емилова. Разбира се ,не трябва да се прекалява.
Не се стряскай от вида му ,билките са в капсулки ,които приличат на антибиотик .
Най- добре действат, когато се пият вечер, преди сън ,на сутринта си готова Peace.
Друг вариант е зелен китайски чай Сание, или направо сена на чай.

# 182
  Здравейте,мили момичета Hug
  Позагубих се тези дни,но това е защото бях на гости на моята приятелка в Русе WinkОставих щерката с баща й,и забегнах WinkСправили са се без проблем,затова мога и да повторя забежката си Laughing
  Днес съм на изпит-на листовки,стискайте палци WinkПочти не ми е оставало време да чета,така че,ще се осланям предимно на интуицията си и на късмет Wink
  Сладунче,този проблем,и половинката ми го има ConfusedПомогнаха му посочените от Алексче средства,както и Дуфалак;но въпреки това,моят съвет е да отидеш на лекар,защото с времето проблема се задълбочава Confused
   Ще пиша по-късно,за да мога поне да хвърля някой поглед на листовките WinkПък колко друга работа ме чака.... ooooh!
    Целувам ви Heart Eyes

# 183
Софи ,желая ти успех Hug Hug Hug Hug!

# 184
Софи, миличка, стискам палци, дано ги вземеш и превземеш с мерак и усмивка Simple Smile Късмет, миличка, да ти върви по вода! Прегръщам те!!!
Алексче, пробвах Лаксена, но си пристрастявам към такива хапченца...Та затова ми се щеше да е нещо с режима на хранене...

# 185
Софи, миличка, стискам палци, дано ги вземеш и превземеш с мерак и усмивка Simple Smile Късмет, миличка, да ти върви по вода! Прегръщам те!!!
Алексче, пробвах Лаксена, но си пристрастявам към такива хапченца...Та затова ми се щеше да е нещо с режима на хранене...
Миличка ,това не са хапчета.
Отвори една капсулка и ще видиш ,че са билки на прах.
Режима на хранене е задължителен, но за да се нормализира  всичко, трябва да пиеш няколко дена .
Пробвай свещички ,те поне не се пият. Hug

# 186
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте Hug Heart Eyes
Sophi-пожелавам ти успех Praynig
Алекс какви са тия спагети на фурна с кашкавал newsm78Това разделно ли е newsm78Я, дай рецептата,че аз убожавам спагетки Crazy
Ками дано бързо се оправи Калоян Praynig Hug
Аз не успях да опазя Ками и вчера цяла нощ милата не можеше да диша от сополки.Слагам и физиологичен разтвор и ще я водя на доктор.Лошото е,че и тати заразихме и сега тримата сме болни в къщи ooooh! ooooh!
Sladune и аз имам този проблем.Получих го от раждането и е доста гадно.Мисля да взема това дето казва Алекс,пък да видим дали ще помогне.
Мади завиждам ти за разходката която ще направите.Аз нямам сили да излезна от този грип ooooh! и ще пропуснем днешния слънчев ден ooooh!
 Lennyh аз много обичам спанак,но с ориз не SickОбичам го на баничка,с яица,на супичка с или без фиде и др.
Я, ми кажете баница с яйца и спанак разделно ли е newsm78
Това е за сега от мен Wink
Много  Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes на всички,момичета  bouquet

# 187
Петенце ,за мен са разделни.
Сваряваш си спагети .
Приготвяш нaй -обикновено сосче с гъби, лук ,черен пипер и мъничко босилек ,че с гъбите не се долюбват ,но със спагетите -много Peace.
Задушаваш всичко в зехтин и накрая прибавяш сметана за готвене.
Смесваш соса със спагетите, настъргваш отгоре кашкавал и запичаш във фурната.
/може и без кашкавал, в някои книги той не се съчетава с въглехидрати /

# 188
  • София ж.к. Надежда 1
Благодаря ти Алекс явно всеки спазва различен начин на РХ.Но спагетки с кашкавал си е супер и ще го пробвам,пък и да не е много разделно, един два пъти не пречи Crazy Crazy

# 189
  • София ж.к. Надежда 1
Ками рецептата за капама която си дала мисля да я правя,но имам въпрос newsm78Като наредя всичко в гювеча пишеш че се слага 1 чаша вода не е ли малко или в процеса на печене доливаш още newsm78Нещо не разбрах колко вода да сложа newsm78И може ли да сложа гъби и трябва ли преди това да ги запържа или сурови да ги сложа в сърмите например и в плънката на пилето.Също мога ли да сложа сърчица в плънката newsm78 и някъкав зеленчук newsm78например морковче,чушка ,просто пилето да не е пълнено само с дробчета Thinking
Оххх,много убъркано стана дано си ме разбрала Praynig Tired ooooh!

Момичета я кажете какво ще приготвите на празниците,че вече се обърках тотално.Ем искам да е максимално близо до РХ,ем незнам какво да правя newsm78 newsm78Споделете какво ще има на вашата трапеза Praynig Praynigда открадна идейки Crazy

# 190
Здравейте милички,

Сладкушчо от теб почвам защото проблема ти е най-болезнен! Shocked Значи за илачи не знам, но на много хора е помагал следния съвет - сутрин на гладно пиеш чашка / кафена / топла вода, с лъжичка мед вътре. Също така би ти помогнало, ако хапваш овесени ядки / дори и супена лъжица от вечерта накиснати във вода или поне да пиеш водата от накиснати в нея овесени ядки. Лененото семе съм чувала че също помага за регулиране на стомашните функции. Иначе да не те разочаровам, но според мен единствения лек за хемороидите е ножът  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil от години съм с такъв проблем и теми пусках и четох и мазах, не минава и не минава - дала съм си сега малко време с други едни цели но скоро ще лягам под ножа то се е видяло.

Ками как не съм видяла по-рано мило за вашите патила. За кашлицата перфектен лек е чай от семена от дюля и кори от орех. Ако детето ти не е алергично с мед, ако не със захар. Невероятно действа веднага намалява и силата и дълбочината на кашлицата. Ако нямаш пресна дюла може и желе / ама е хубаво да е домашно, да не е купено от магазина защото там не е ясно колко дюли има.

Алексче остави сладурката да се пудри и кефи сега. Недей я съди строго - ако сега не си помитка докато е при мама кога?! После като се ожени ли? Сигурна съм, че при мама като теб с толкова вкус и такава домакиня щерката няма да остане назад. Просто сега и е такава възрастта. Давам кратък пример - едно време у нас аз все подреждах и чистех, честно си слагам ръка на сърцето ако не е заради децата сега няма да пипна. Добре че случих на прибран мъж  Crazy Crazy Crazy да върви след мен да разтребва  Embarassed Embarassed Embarassed
Та така миличко, радвай и се на душицата, ако всичко друго и е както трябва за тоз кусур с мед да я намажеш.

Софи стискам палци мила и да се похвалиш! Praynig Praynig Peace Peace

Пете, Мади - оздравяхте ли?

Мише,Регенце, Мина, Карелия, Верче  - зачезнахте сериозно Hug Hug Hug

Иначе мълко ми е тъжновато, но ще ми мине. Както казваше един познат - Не губи кураж иде нов тираж! Силно се надявах този месец на нещо, но не се получи .........
Днес си купих две страхотни ароматизирани свещи за допълнение на украсата, планувам да довърша покупката на Коледните подаръци - все хубави емоции, идат хубави празници и се настройвам приятно.
Ще чакам идейки за нови рецепти, че нещо не мога да измисля нещо оригинално за готвене.
Още веднъж много големи  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички мили ми душички!

Да не забравяме за настроението все пак

Група деца от детската градина са на разходка. Води ги една съвсем младичка учителка... прясна-прясна от студентската скамейка.
А навън - пролет... Цветята, дърветата и всичко живо напъпило... и едни пролетни страсти се носят из въздуха...
По едно време виждат дне кучета "на калъп"
Иванчо - Моля гуспожу, тия двете кученца какво правят
Гуспужата (много притеснена) - Ми те... ъъъ...  ми това, дето е отгоре, си е ударило крачето... ъъъъ.... и другото го носи на гръб да му помогне...
Иванчо (замислено) - Мдааааа... глей кво нещо е живота... ти гледаш да му помогнеш... то гледа да те изчука...

# 191
Здравейте мили дами!  bouquet

Във Варна вчера и днес времето е направо пролет чак душата му се отваря на човек като гледа грейналото слънчице.
В неделя украсихме с децата и сега обстановката изглежда много много празнична, но за съжаление нямам цифров апарат за да мога да направя снимки да ви покажа.
Аз за коледа и нова година отсега си знам, че няма да мога да устоя на неразделните трапези, така че съм се примирила с това, а след празниците отново ще влизам в правия път.
Софи на теб успех на изпита, ще ти стискам палци.
Sladune страхотни снимки, като гледам там какъв сняг има, а при нас слънце пече.
Алекс дъщеря ти е голяма сладурана (истинска мадамка).
На всички останали много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и хубав ден желая!

# 192
  • София
Здравейте,мацки Hug

От 7 и половина сме навън с Калоян.Водих го на доктор-гърдите са чисти/което основно ме иантересуваше/,гърлото е леко зачервено,но продължава да кашля зловещо Tired.Докторката се съмнява вече сериозно,че има алергия към нещо,но така и не можем да разберем към какво.Нямаме животни и цветя в къщи,няма мухъл newsm78.Но пък имаме едни гадни мокети/нали сме още под наем/,в които много се съмнявам,че задържат прах и може детето нещо от тях да се дразни.Знам ли вече newsm78.Сега,като заминем за 3 седмици,ще си покаже дали нещо в къщи предизвиква кашлицата или просто си е вирусна инфекция Thinking

Алексче,отдавна действаме с хомеопатия.Нашата педиатърка основно на хомеопатията набляга-засега доста успешно.
Лени,и това сиропче ще го направя задължително Wink.Само трябва да намеря дюли Thinking

Сладунче,и мъжа ми има проблеми с тази част Mr. Green.Ползва свещички Долупрокт от година някъде.Действат му страхотно Wink
Майка ми пък ползва едно мехлемче-Антифлегмин.Продава се във ветеринарните аптеки,ползват го за виметата на кравите hahahaТя беше много тежък случай с кръвоизливи и такива гадости.Това мехлемче засега я оправя много добре.Дано така да продължи,че не ми се мисли PraynigТолкова се притеснявах за нея Tired

Целувки на всички Heart Eyes

# 193
  • София
Чета ви аз - по диагонал  Blush Blush Blush

Вече съм си вашият откровен СПАМ  ooooh! ooooh! ooooh!
Разделно ми е само спането  hahaha hahaha hahaha
Дебелея, ядосвам се, полудявам от работа
ей едни такива хубавки неща се случват с мен.
А сега се задават купонииииии - майко мила  Shocked Shocked Shocked

Sophi,
стискам палци  Peace Peace Peace
Знак 35, беше предупредителен
и задължително се слагаше на автомобила
за млад шофьор, а той гласи
"Внимание - автомобила е ПОЧТИ без водач!"  Wink
Ще се справиш  Hug Hug Hug

Ками,
Лени ти е дала много ценен съвет, ще добавя само :
На щерката за хрема и влияеше страхотно бучка камфор под нослето,
а за кашлицата - до ден днешен имаме забъркан смлян синап с мед!

Ленииии - НЕ ТИ ДАВАМ да се оперираш!!!
Sladune
за облекчаването, съветите са добри и подходящи!
Мама ми правеше и сладко от рози.
А иначе дръж бурканче зехтин в хладилника
и се мажи, но да е студенко.
Охххх - мога и нагледно да го обясня, ама май е по-добре на лични  Wink

Алексчооо - липсваш ми  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гунки на всички  Hug Hug Hug

п.с. А къде е Калида?!

# 194
Камич първо за Калоян - за сиропа и сушени дюли вършат работа в краен случай. В семките има най-много от това, как да се изразя вещество което на практика се желира и което помага да се намали спазмите на дробчетата и един вид смазва гърлото. За майка ти да внимава с Антифлегмина. Аз също си го купих - да не ви казвам, че научих за него именно във форумите по много смехотворен начин  hahaha hahaha ама за това друг път ще ви разправям. Но по същество има едно майче, което работи в клиниката на д-р Желязков - та тя ме предупреди да се внимава и да не се прекалява с Антифлегмина защото той изтънявал лигавицата и понякога ставали бели от него. Така че имай си едно наум и я предупреди да го ползва само като е много, ама много зле.
Мине  Hug Hug Hug много се радвам че те "виждам"  - защо си против операциите - ако искаш пиши на ЛС, ако смяташ че не е за пред хора  Embarassed че то тез проблеми макар да са човещинка не се обсъждат лесно на всеослушание. Това за зехтина звучи добре ще пробвам. На мен сега много ми помага един мехлем от бял равнец. Ама нали съм Тома неверни си купих малката разфасовка и сега ме е яд. Ако изкарам до лятото с нея ще си купя догодина най-голямата кутия - купувано е от Созопол на самата главна улица в началото излизат едни мъж и жена и продават всякакви мехлеми и билки. Та ако някой има там нещо рода, познати да си го поръча - наистина помага много.
п.с. и Минеееее не вярвам, че дебелееш, ако дойдеш на купона  ще те нагледам  Party Party Party лично. С работата карай колкото може по-полека макар, че кой ти го казва само  hahaha bowuu и никакво ядосване  Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing
Айде цунки пак на всички.

Общи условия

Активация на акаунт