Някой има ли проблем с вестибуларния апарат?

• 540 612
  • 789
  •   1
Отговори
# 45
  • Абсурдистан
не сам поставила сама диагнозата си а лекар невролог.доверила сам се защото все пак е лекар.и все пак наистина всичкото това е от голям стрес и нерви

Значи смени лекаря.
Кзвала ли си му какво ти е кръвното и ако да той какви мерки взе?
Набута те с бетасерк?!

Наистина това може и да е от стрес. Както и ниското кръвно, но тогава се лекува причината,
а не симмтомите с бетасерк.

Дано се оправиш бързо   bouquet

# 46
да разбира се 4е сам споделила даже и казах колко е досадно пищенето в ушити ми а тя ми каза а ми то е от кръвното ти Rolling Eyesа в4ера пак сестрата която е при лицната ми лекарка ме успокои и ми казва привиквай защото вестибуларния не се лекува с лекарства а от самосебеси така 4е и да не ги пиеш по добре newsm78

# 47
Здравейте и аз да се запиша в клуба, като Вас и на мен ми се виеше свят и ме носеше, докато не ме направиха снимка на врата, оказа се че вратните прешлени ги няма никакви т.е. нещо си с остепороза. Честно много се притесних изписа ха ми Вестибо. Освен това и високо кръвно та пия и Бизиогама. Да не чуе дявола засега съм добре ама докога не знам. Истината ече като  мие тревожно симптомите се усилват, затова една лъжица майната му Joy

# 48
Мили мами ,сега ще ви кажа аз как се излекувах може би (поне на този етап).Значи аз не съм млада майка ,но когато бях на около 26г получих пристъп за първи път.Не знаех за това заболяване и се изплаших.От тогава да сега много пъти съм получавала пристъпи на  хапчета системи и т.н.Правиха ми снимка и имам шипове на шийни прешлени.Винаги се случва след нервно напрежение,стрес и т.н.От миналата година си купих крос тренажор за да сваля някой ки.тъй като влизам в години и те се трупат крилцата.Може би от движенията който се правят с ръцете съм претрошила тия шипове и от година и повече не съм получавала световъртеж.Съчувствам ви знам колко е гадно да не можеш да си вдигнеш главата от възглавницата.Дано съм ви помогнала с моя съвет и се избавите по бързо от този проблем.Желая на всички бързо оздравяване.

# 49
Здравейте!От дълго време се двуумях дали да пиша и накрая се реших.Дано някой успее да ме насочи към точния лекар.Имам проблеми със световъртеж когато съм легнала и се обръщам от една страна на друга.Ходих на невролог и отоневролог .Изписаха ми бетасерк и кавинтон които пих дълго време и нещата отзвучах.В момента в който ги спрях след близо месец  кризата се повтори.Имами ошипяване на врата на почти всички  прешлени.Сега отново трябва да започна отначало но докога ще така?Чувстваш се нестабилен не можеж да работиш нормално и просто е един ад.Ако някой има подобен проблем и е получил адекватно лечение моля да пише!
Мили мами ,сега ще ви кажа аз как се излекувах може би (поне на този етап).Значи аз не съм млада майка ,но когато бях на около 26г получих пристъп за първи път.Не знаех за това заболяване и се изплаших.От тогава да сега много пъти съм получавала пристъпи на  хапчета системи и т.н.Правиха ми снимка и имам шипове на шийни прешлени.Винаги се случва след нервно напрежение,стрес и т.н.От миналата година си купих крос тренажор за да сваля някой ки.тъй като влизам в години и те се трупат крилцата.Може би от движенията който се правят с ръцете съм претрошила тия шипове и от година и повече не съм получавала световъртеж.Съчувствам ви знам колко е гадно да не можеш да си вдигнеш главата от възглавницата.Дано съм ви помогнала с моя съвет и се избавите по бързо от този проблем.Желая на всички бързо оздравяване.

# 50
Хайде, сестрици, и аз  в клуба.
Бях на 25 г. когато започна адското главоболие и световъртеж. На 28 г. получих криза със загуба на съзнанието. Лежах повече от 20дни в болница, за да ми кажат, че имам шийна остеохондроза, нервно вегетативна дистония и ниско кръвно налягане - 70/50. Е, поне диагноза поставиха...Изписаха ми бол лекарства, но полза - никаква. Спрях всичко и така продължавам да се мъча вече 15 г.
И това ако е живот...

# 51
  • Абсурдистан
Проблемът е, че лекарите не обръщат внимание на ниското кръвно, което е също толкова опасно колкото и високото.

# 52
# 53
Здравейте! И аз имам подобен проблем от около един месец. Все още нямам поставена точна диагноза, но пия предписани медикаменти за вестибуларния апарат. При мен обаче няма гадене, повръщане и виене на свят, а състояния като потъване, замайване. Също така ме обзема страхотна паника понякога. Ей така, просто както си стоя спокойно.
В понеделник имам час за ЕЕГ.
Искам да попитам имате ли изтръпване  /"иглички"/ на краката и ръцете по време на такова състояние?
Кой според вас е най-добрия начин за изследване на главата ? Страшно много съм изплашена и искам по най-бързия начин да разбера какво ми е.

# 54
  • Абсурдистан
Здравейте! И аз имам подобен проблем от около един месец. Все още нямам поставена точна диагноза, но пия предписани медикаменти за вестибуларния апарат. При мен обаче няма гадене, повръщане и виене на свят, а състояния като потъване, замайване. Също така ме обзема страхотна паника понякога. Ей така, просто както си стоя спокойно.
В понеделник имам час за ЕЕГ.
Искам да попитам имате ли изтръпване  /"иглички"/ на краката и ръцете по време на такова състояние?
Кой според вас е най-добрия начин за изследване на главата ? Страшно много съм изплашена и искам по най-бързия начин да разбера какво ми е.

Според мен твоето не е проблем с вестибуларния апарт, а нервно-вегетативна дистония.

Би трябвало нея да лекуваш, а не симптомите, които наподобяват миниеровия синдром.

Смени лекаря

# 55
Както вече писах, все още нямам точна диагноза, в понеделник ЕЕГ ще покаже може би нещо.
Изтръпването на ръцете и краката е от снощи и невролога все още не знае за него.
Току що прочетох за нервно-вегетативната дистония. Имам някои симптоми и от нея. Незнам...

# 56
  • Балчик-Сливен
Освен шипове причината може да е и спазъм на артерия,в този случай се изследва с апарат кръвопотока към мозъка-на мен това изследване ми го е правил неврохирург.Но определено пролет и есен се обострят оплакванията .Много е неприятно усещането-при мен се обостря и когато съм на по-висока надморска височина,рязка смяна на положението на тялото.Атези упражнения на норбеков в коя книга са ?

# 57
  • Абсурдистан
Освен шипове причината може да е и спазъм на артерия,в този случай се изследва с апарат кръвопотока към мозъка-на мен това изследване ми го е правил неврохирург.Но определено пролет и есен се обострят оплакванията .Много е неприятно усещането-при мен се обостря и когато съм на по-висока надморска височина,рязка смяна на положението на тялото.Атези упражнения на норбеков в коя книга са ?

Точно така е и при мен.
Определено на планина се чувствам по-зле, а на морето е по-добре.

А и по активността на темичката ясно се забелязва кога времето влияе на тези оплаквания

# 58
и според мен проблема е може би от нервната система онази вечер направих една нервна криза и  отнесох един диазепам мускулно и се оправих.на мене всичко ми изтрапна включително и челюста и сам решила да зарежа всички други лекари и да отида вече на психолог защото като са зле нервите на човек от там идват и другите проблеми

# 59
Ужасно е, вече втори ден съм като парцал, с главоболие и все едно съм пияна...случва ми се за първи път, сестра ми го получава понякога преди да и дойде менструацията...даже в изправено положние е по-добре, легна ли, особено ако се обръщам на старните става въртележка... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт