Някой има ли проблем с вестибуларния апарат?

• 540 635
  • 789
  •   1
Отговори
# 720
Колко да се натрупат, аз ги пия вече 2 години?! Sad
Имах моменти на много голямо подобрение, дори ги бях спряла за известно време, но после като се почна пак и не мога да се оправя, и не мога, и това си е! Sad

# 721
Да се обърнем към Бога за изцеление ли не знам вече

# 722

Не знам вече какво да правя, явно никога няма да спра лекарствата, но защо ми е лошо дори когато ги пия?! Sad

Джуличка, какви лекарства пиеш? Аз пия Бетасерк и Стугерон, но второто го няма вече и останах само на Бетасерк. Пила съм го и шест месеца, толкова било нужно да се натрупа, после го спирам, появи се криза и пак наново.
И аз също не знам докога?

# 723

Не знам вече какво да правя, явно никога няма да спра лекарствата, но защо ми е лошо дори когато ги пия?! Sad

Джуличка, какви лекарства пиеш? Аз пия Бетасерк и Стугерон, но второто го няма вече и останах само на Бетасерк. Пила съм го и шест месеца, толкова било нужно да се натрупа, после го спирам, появи се криза и пак наново.
И аз също не знам докога?

Тук не е Бетасерк, тук е само Серк.
Та, от него пия + Стемитал (в момента, защото ми се гади Sad).
Аз опитвах няколко пъти да го спра, но не се получава - максимум след 3- 4 дни пак започва да ми е лошо и докторът не ми дава да го спра, а и слава Богу де, защото ако не иска да ми го изпише, аз без рецепта тук нищо не мога да си купя и сигурно ще ме сполети някоя наистина тежка криза, а аз изпитвам ужас от това! Cry ooooh!

# 724
Благодаря ти! Hug Аз въпреки, че го пия имам по-сериозни кризи със силен световъртеж, гадене и повръщане един път годишно, обичайно пролетта и постъпвам в болница на системи. Лошото е, че ми се отключи нещо като паническо разстройство и се страхувам да ходя сама надалече. В големи магазини почти винаги ми става лошо и излизам. Както и да е, вече се примирих че ще си го нося до живот, но поне да е по-поносимо.  Praynig

# 725
  • София
Здравейте! Скоро не съм имала кризи,може би година вече..... Но,усетих в ухото си нещо като преливане на течност ...странен шум и взех да пия пак бетасерк ,поне 3м,най-малко. бях чела че като се събере течност в ухото идват световъртежите,това е при миенеровата болест. Затова взех мерки. Ще видим ... Simple Smile Иначе с тези паник атаки и аз бях след истинските кризи с тях,не смеех да изляза или да се отдалеча. Но,го преодолях и то само с мента глог и валериан. Има затишие,има такива моменти,не се отчайвайте!

# 726
  • След завоя в дясно
Как сте момичета и момчета,
Има затишие в темичката надявам се да сте добре.
Аз от много дълго време се разминавах без кризи, но за съжаление тази седмица ме стовари. Благодарна съм че е в по лека фаза, само се полюлям доста засега без повръщане. При мен се отключи пак след стрес. Малкото ми детенце изскочи внезапно на улицата да си гони скутера една кола идваше в този момент и добре, че спря на време. Но това ми бе достатъчно на мен, още същата вечер ме заболяха ушите и се замъти главата Laughing

# 727
Здрастиии,
Аз кризи нямам, но доста често се люлея най вече вечер все едно съм на яхта.
Съмнявам се, че ще бъда както преди - здрав
Но винаги може да стане и по зле, нали?
Пожелавам на всички от форума да се оправят и да споделят своите открития за
това неприятно състояние.
Успехи

# 728
  • София
Здравейте! Отдавна не се бях включвала в темата и се наложи да се върна малко назад да чета. Чета с надеждата да срещна пост, в който някой да се похвали, че пие или е направил нещо, което му е помогнало да се справи ако не завинаги, то поне трайно с проблема, но уви... В началото на ноември става една година откакто съм в това състояние. В момента съм на кавинтон (2 х1 х 10 мг) и сероксат. Не мога да преценя дали кавинтона възпрепятства кризата или просто не е дошъл момента за нея, но към сероксат се появи пристрастяване, както и странични ефекти. И все пак перманентното замайване не спира вече почти година.  Много, много се надявам да има поне оперативно или каквото и да е лечение за този проблем, който прави живота ми непълноценен, дори не мога да забременея  и да имам дете, докато съм в това състояние. Cry

# 729
Sabah, отиди на психиатър и пробвай с антидепресанти и успокоителни, може да ти помогнат
Пробвай с билки, хомеопатия, а защо не и гимнастика, фитнес все нещо трябва да ти помогне
Избери сама
Успех

# 730
  • София
Отидох в началото на лятото и от тогава съм на Сероксат - това е антидепресант. Именно към него станах зависима- сега ако не го пия два -три дни и на по-следващия започвам вече да рева за нищо и от всичко, без да съм сдухана или  нещо подобно. Просто си рева. Два пъти се опитвах да ги спра и двата пъти с този ефект. Единственото добро в цялата история е, че от тях сега съм много по- спокойна сравнение с преди.

# 731
  • Пловдив
Отидох в началото на лятото и от тогава съм на Сероксат - това е антидепресант. Именно към него станах зависима- сега ако не го пия два -три дни и на по-следващия започвам вече да рева за нищо и от всичко, без да съм сдухана или  нещо подобно. Просто си рева. Два пъти се опитвах да ги спра и двата пъти с този ефект. Единственото добро в цялата история е, че от тях сега съм много по- спокойна сравнение с преди.

Аз пия антидепресант от 3 години, точно поради тези проблеми. Все още е много рано да се опитваш да ги спираш, пък и при спиране трябва да става по схема. Не може като ти скимне и да ги спреш.

# 732
След преживян стрес преди повече от 2 години, със временни прекъсвания, съвсем неочаквано получавам силна тежест и стягане в главата, повишава се чувствително нервната възбудимост, кръвното налягане скача, като след известно време неприятното чувство започва да обхваща и стомаха, като започва и едно гадене. В такъв момент не мога да си намеря място, и имам чувството, че ще се пръсна. Понякога се е получава и при леко физическо или психично натоварване. Преди ходех на фитнес, но накрая на упражненията получавах същите симптоми, което не беше никак приятно.
Минах през кардиолог, невролог, гастроентеролог и т.н., но навсякъде се оказва че няма проблеми. След невролога пих някакви хапчета и за известно време бях ок но сега отново се появява. Ако имате някакви предложения за нови изследвания с радост бих ги разгледал.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 05:54 от van4o4

# 733
Аз също получавам световъртеж и моят доктор ми препоръча хомеопатичния ВЕРТИГОХИЛ. Пия го на 15 мин. по 12 капки за един ден и се получава доста добре, симптомите отслабват.В следващите два-три дни по 4 пъти дневно 15 капки.Ако не сте пробали, препоръчвам го.

# 734
И аз пия Вертигохил, само че на хапчета. Прочетох за него и пия по 3 табл.при по-силен световъртеж. Пише, че се пие 3 по три хапчета, а ако е много силен на 15 минути. Но аз често го взимам само еднократно т. е. 3 хапчета и ми се размине, някога стигам до 3 пъти по три, но само за един ден.
 Не знам дали не греша, затова мнението на  jenito1968 ми е добре дошло, ще пробвам и на капки, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт