Някой има ли проблем с вестибуларния апарат?

• 540 666
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
  • София-Младост
Ако някой може да намери diamox или има повече моля да пише  Praynig
Потърси тема за живеещи в Англия и помоли якой от там да ти го купи.

Как ще ѝ го купи без рецепта?
С рецептата от тукашният доктор няма ли да стане? Нямам представа просто, не ми се е налагало, просто го намерих в англ.сайтове.

# 691
Ако някой може да намери diamox или има повече моля да пише  Praynig
Потърси тема за живеещи в Англия и помоли якой от там да ти го купи.

Как ще ѝ го купи без рецепта?
С рецептата от тукашният доктор няма ли да стане? Нямам представа просто, не ми се е налагало, просто го намерих в англ.сайтове.

Не мога да кажа, а дори и да го купи, не зная как ще го изпрати после. Rolling Eyes
Тук напоследък са затегнали нещата, в БГ пощите също.
Точно лекарства исках да ми пратят и стана голяма драма! ooooh!

# 692
Изпращането на рецепта до Германия ми струваше 65 лв.След това лекарството ми го изпратиха по човек.По пощата мисля, че е трудно и несигурно.Незнам кои лекарства са разрешени и кои не.На рецептата трябва да е написано от лекаря, че ще са необходими  три опаковки.Това лекарство го има  в Гърция, Турция, Сърбия.Еднодневна екскурзия до Гърция е най удачната доставка на това лекарство, поне за мен.

# 693
Здравейте на всички.Аз съм момченце на 36 години и съм точно за вашия клуб.
Накратко преди два дена се събудих през ноща заради силно виене на свят сякаш някой ми въртеше
главата във всички посоки, отмина ми за секунди и след като се изправих ме връхлетя същото но по силно
И буквално се строполих на леглото изплаших се до смърт никога не ми се беше случвало такова нещо.
После през деня пак виене на свят, но в по лека форма, разбира се този ад се повтори и тази нощ даже три пъти
все едно някой ме натиска надолу.Сега пия бетасерк дано да ми помогне.
Искам да ви питам, някои от вас имали ли са такива преживявания и какво да правя като дойдатт пак тия
гадни неща? Моля ви....

# 694
  • Sunshine state
От малка съм с вестибулопатия и знам какво е проблем с вестибуларния препарат.. Sick
Спасява ме единствено дегана,иначе по цял ден съм прикована към леглото. Тази година имах 3 пристъпа,а предните 2 никакви. Отдавам го на силния стрес в работата.
Вече рядко се случва да ми се догади при пътуване само,ако има повечко завои. Преди няколко месеца например,пътувахме до Пещера и за малко да не омажа работата,а до хижа Здравец направо си повърнах.  Rolling Eyes

# 695
Накратко преди два дена се събудих през ноща заради силно виене на свят сякаш някой ми въртеше
главата във всички посоки, отмина ми за секунди и след като се изправих ме връхлетя същото но по силно
И буквално се строполих на леглото изплаших се до смърт никога не ми се беше случвало такова нещо.
После през деня пак виене на свят, но в по лека форма, разбира се този ад се повтори и тази нощ даже три пъти
Искам да ви питам, някои от вас имали ли са такива преживявания и какво да правя като дойдатт пак тия
гадни неща? Моля ви....

Здравей, bgliolio, същото преживях преди месец и половина, но аз и повръщах. С течение на времето състоянието ми се промени, но замаяността си остава и много внимавам как се обръщам в леглото, как преминавам от легнало в седнало положение... Разбирам отлично как се чувстваш и казано честно нямам съвет как да се спасяваш от кризите?! Аз просто чакам да си отидат и се моля да не идват! Аз също мисля да пробвам бетасерк, защото изписаният ми от невроложката Ноотропил не ми помага, въпреки че тя твърди, че е добър защото не е вреден.

Pupitka , "Деган" ми биха при кризата миналата година и мисля, че е само за спиране на гаденето и повръщането, но не и за лечение на състоянието, което ги предизвиква. Обаче, ако това те спасява и вдига на крака- защо не?!

# 696
  • Sunshine state
Да,помага ми за световъртежа специално. И на мен преди ми го слагаха на инжекции,но сега няма кой и го пия на ампули през устата. Действието е същото и съм много доволна.Пия една и след 15 минути все едно нищо не е било. Сега съм заредила и имам 3 за всеки случай. baby_neutral

# 697
  • София
Аndeli ,какво са ти казали за бетаерка,с какво вреди,тоес на какво? Аз не съм чела да има странични,но може лекарите да знаят? Бях,чела по руски сайтове, че съдържа съставка-главната,с която действа на апетита,тоес отслабва се...е не съм отслабнала,но поне го пиех с кеф... Rolling Eyes
 С дегана внимавайте защото сваля много кръвното,аз лично не мога да го пия.

# 698
  • Sunshine state
По принцип съм с ниско кръвно и знам,че сваля,но една ампула я пия и край. Да,пада ти кръвното,но пък е по-добре отколкото да ти се вие свят нон стоп. Наспивам, се и съм като нова,а по време на криза не мога и да заспя. Tired Ходила съм на работа директно след прием на деган,понеже нямаше начин да не отида и наистина ми беше отпаднало цял ден-едно,че повръщах през нощта и се изтощих от постоянното виене на свят,друго че и дегана ми свали кръвното.

# 699
Аndeli ,какво са ти казали за бетаерка,с какво вреди,тоес на какво?

мм, никой не е коментирал с мен нищо за бетасерка. Не са ми го предлагали дори, но понеже много от вас коментират, че го пият аз също реших да пробвам. Невроложката ми каза, че Ноотропила бил уж безвреден и каза, че няма проблем да го пия, но не ми повлиява и затова искам да видя как ще ми подейства бетасерк. А това, че казваш, че помага за сваляне на килограми ми е в +, защото току- що ми откриха хипофункция на щитовидната жлеза и заради нея съм качила доста килограми  ooooh! и няма да ми е излишна още малко "помощ".

# 700
Здравейте отново
Бихте ли описали подробно и точно как протича една криза при вас
Защото моите кризи се различават доста от вашите и не знам какво да правя на отоневролог ли да
отида или психиатър
Според една жена след като се събуждам към 3 през ноща със силен световъртеж чак не мога да отлепя
от леглото за около 2 по 20 секунди съм за психиатър

# 701
Според мен си за отоневролог

# 702
Здравейте! И аз пия "бетасерк" при нужда, когато усетя симптомите. До сега съм имала две кризи, при които е имало нужда да бъда на системи.

# 703
Мили дами , намериха ми хапчетата и ги почвам дано има резултат , че вече ми писна от това ми състояние . Пожелавам успех и на вас  Hug

# 704
гадни неща? Моля ви....

Здравей. Ходи ли на лекар за да ти диагностицира световъртежа? Този бетасерк който пиеш от лекар ли е изписан? Ами ако се окаже, че имаш психогенен световъртеж-нали знаеш, че в този случай бетасерка няма да ти помогне  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт