Провалите в секса причина ли са за развод?

• 26 616
  • 400
  •   1
Отговори
# 105
Не казвам, че зодията му е такава, просто някое от момичета на стр.5 направи такова предположение.Просто има такива мъже, факт.Гледам тук се отправят предположения, че е гей, но моля ви не стигайте до такива крайности.

# 106
  • София
Мога 100% да твърдя, че рибите са асексуални, защото моят мъж е такъв като този на коплексарката/зодията му е такава, поведението също/, но смея да твърдя, че липсата на секс не ни пречи особено.
ТОВА КАТЕГОРИЧНО НЕ Е ВЯРНО!  #2gunfire АЗ СЪМ РИБА И СЕ ОПЛАКВАМ ОТ МЪЖ ДЕВА! ЕДИНСТВЕНО В СЕКСУАЛЕН АСПЕКТ, ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ! И......ЛИПСАТА НА СЕКС ОСОБЕНО МИ ПРЕЧИ! Sad

# 107
А жената вече каза, че обича мъжа си и не желае дискретен секс. Значи остава да се пребори някак с проблема и за целта първо трябва да намери причините. Няма нищо смешно в това, че те може да са в погрешното сексуално възпитание. Случва се доста често.

Whistling Сигурно четем различни теми  Joy

Туй на какво ти мяза?  newsm78

Цитат
А що се отнася до любовниците: първо искам детето ми да е щастливо и да има доверие в семейството си - това с любовници далеч не се постига; второ - мъжът ми не ми е направил друго лошо, освен, че не ме желае; трето дори и да реша да си търся лчбовник - ами това не е лесно, защото дискретни хора, които са склонни да бъдат любовници почти няма, бързо ще заревнува и ще започне да прави мизерии, да предявява претенции; четвърто - вероятността любовникът ми да е семеен и да съсипем така и неговото семейство никак не е малка (внимавайте като давате съвети на някого да си хване любовник, че светът е малък, а и вие имате мъже. Даже се чудя как може човек с лека ръка да даде такъв съвет при това положение); освен това нямам никаква гаранция, че ще си намеря любовник, който да прави хубав секс - то ако хубавият секс се правеше от всеки, още преди да срещна мъжа ми щях вече да съм останала с някого от предишните ми гаджета... То по тези причини нямам и никаква гаранция, че бих срещнала при някакви други обстоятелства човек, който напълно да покрива сексуалните ми изисквания, наравно с останалите изисквания... И така се стига до задънената улица...
казано от създателката на темата 1-2 страници по-напред

Аз подразрбах следното, живеят си добре, разбират се, няма проблеми, оплаквания и неразбирателства в ежедневието. Иска си жената мъжа, само дето й липсва секс. И то не просто някакъв, а почти всякакъв. Ясно и просто. Какви психолози, сексолози, астролози и 5 лева?  Thinking Пък да ходи... нейна си работа, ама от говор едва ли ще получи оргазъм.

Само дето тя се е увлякла малко в очакванията си към субекта "любовник"  Wink Просто трябва да разгриничи "извънбрачна връзка" от чистото физическо удовлетворение.

# 108
Не казвам, че зодията му е такава... Просто има такива мъже, факт.
                  Аз съм асексуална и съм риба, пък. И смятам че горното е съвсем вярно. И всички раци, които познавам са точно като мъжа на комплексарка. Освен това мисля, че той би се засегнал от идеята за сексолог. Много са честолюбиви тия жавотни. Нямам никаква идея как биха могли да се променят нещата. Иначе са традиционалисти в секса, леекинко консервативни дори. Но страшно силно обичат. Спри да говориш на тази тема, опитай да се държиш различно след секс - да изглеждаш по-щастлива от обикновено, те обичат да правят другите щастливи, и би могъл да опита да е по-редовен  newsm78.
                  Дона, и аз останах с впечатлението, че тя не иска друг. Просто си иска своето от този мъж.

# 109
oбърнахте темата на"Мъже,секс и зодии"-глупаво е,защото вси4ко е индивидуално-не може вси4ки Риби да са асексуални/моя е Риба и е най-страхотния любовник/ или пък вси4ки Раци да са върха в леглото.Към комплексарката:Подкрепям мнението на Ангелина.Аз също имам познат,който е семеен,има деца,уж оби4а жена си,а секс-никакъв,докато един ден семейството му не го свари на калъп с един мургавелко.Не казвам,4е мъжа ти е гей,но след като си толкова категори4на,4е не искаш любовник,трябва да огледаш нещата от вси4ките им страни,защото твоето положение е ненормално-след като из4етох вси4ко,останах с впе4атление,4е него едва ли не го е гнус от теб.И не мисля,4е психотерапевт или сексолог би помогнал.

# 110
  • София
oбърнахте темата на"Мъже,секс и зодии"-глупаво е,защото вси4ко е индивидуално-не може вси4ки Риби да са асексуални/моя е Риба и е най-страхотния любовник/ или пък вси4ки Раци да са върха в леглото.Към комплексарката:Подкрепям мнението на Ангелина.Аз също имам познат,който е семеен,има деца,уж оби4а жена си,а секс-никакъв,докато един ден семейството му не го свари на калъп с един мургавелко.Не казвам,4е мъжа ти е гей,но след като си толкова категори4на,4е не искаш любовник,трябва да огледаш нещата от вси4ките им страни,защото твоето положение е ненормално-след като из4етох вси4ко,останах с впе4атление,4е него едва ли не го е гнус от теб.И не мисля,4е психотерапевт или сексолог би помогнал.
Peace

# 111
Мисля,че липсата на достъчно секс при мен не би била повод да се разделя с мъжа си.Но хората са различни и явно всеки възприема семейните отношения по различен начин.

# 112
Като става въпрос за зодии, аз съм дева, а той риба, страхотна комбинация няма що.Моля, не си мислете, че един мъж е гей, защото не прави често секс със жена си.Мога да кажа, че един гей никога няма да легне с жена, ако наистина е такъв.Може човек да има здравословни проблеми-високо кръвно, диабет, това влияе върху либидото.Щом авторката си го обича, не иска да си търси любовник, винаги може да намери начин-самозадоволяване, вибратор.Пък и какво казах по-горе, не секса е най-важното в една връзка.

# 113
Прочетох статията от вестника. Все едно за него е писана, само дето още не е минал на хапчета... Това е явно положението - няма оправия...

# 114
  • София
Прочетох статията от вестника. Все едно за него е писана, само дето още не е минал на хапчета... Това е явно положението - няма оправия...
Ами моят като е с перфектна фигура и железни здраве и психика, какво?! Още по-необяснимо........ newsm78 newsm78 newsm78

# 115
Що се отнася до това гей ли е - почти е сигурно, че не е. Имам приятели гейове. Много сме близки и до сега щяха да го разконспирират. Питах ги наскоро директно какво мислят и те са категорични, че не е гей.

# 116
Това за гея, е доста чувствителна за мъжете тема.Никога не ги питайте за това нещо, той и моят беше набеден за такъв, ама аз съм сигурна, че не е.Причината при нас е друга, не мога да забременея.Според тъщата това било защото мъжа ми не правил често секс с мен, респективно за нея е гей.Истината е, че сега двамата не могат да се гледат.

# 117
Е пъ да!
Абе наистина е мнооого гнуслив, но аз принципно съм от жените, вманиачени на тема хигиена. Къпя се сутрин и вечер, косми нямам, зъбите ми светят... А освен всичко, не ползвам тоалетна хартия. Мия се при всяко посещение на тоалетната ( и по двата повода) с вода. Само в екстремни случаи ползвам хартия. (но товае друга тема) Правя всичко това не, защото той е гнуслив, а защото съм си такава от дете. И аз не знам защо.
А зодиите - те са сложна тема и не са универсални правила...

# 118
Е пъ да!
Абе наистина е мнооого гнуслив, но аз принципно съм от жените, вманиачени на тема хигиена. Къпя се сутрин и вечер, косми нямам, зъбите ми светят... А освен всичко, не ползвам тоалетна хартия. Мия се при всяко посещение на тоалетната ( и по двата повода) с вода. Само в екстремни случаи ползвам хартия. (но товае друга тема) Правя всичко това не, защото той е гнуслив, а защото съм си такава от дете. И аз не знам защо.
Е това вече дойде в повече.
Един въпрос - защо ник-а ти е комплексарка baby_neutral, не мислиш ли че проблема идва от тук, станаха два въпроса. Crazy

# 119
Е пъ да!
никой не ти говори за 4истоплътност-ти може да скърцаш от 4истота и той пак да се потриса от допира ти.Незнам,всеки решава сам,но аз така не мога да живея-ако е болен,да,ще разбера,но здрав,прав мъж да ми се прави на ощипан-няма да стане тая работа.

Общи условия

Активация на акаунт