Провалите в секса причина ли са за развод?

• 26 621
  • 400
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моя мъж Рак хич не е ревнив, чак ме е яд. За разлика от мен Mr. Green

# 91
"Денонощно ме терзае мисълта как съм на 25 и обожавам да правя секс, това е най-силното удоволствие в живота ми. Докато при мъжа ми не е така. И в крайна сметка цжелият живот е пред мен, а аз се затискам в брак без секс. Всичко друго ми е на ред в брака, но липсата на секс го засенчва. И съм в постоянна депресия, "
 Confused Сякаш ти мен цитираш  Sad Само,че аз съм на 28. Преди 10 мес родих и положението стана още по-критично.

# 92
# 93
Комплексарка, имах един познат-гей. Много дълго се криеше и от себе си. Единствения път в който съм го виждала възбуден и желаещ жена, беше с една мацка изглеждаща така- къса коса, слаба, с тесен ханш, широчки рамене(не грозно), изваяно от мускули тяло( не едри, а издължени). Беше готов да се ожени за нея, беше я издигнал в култ, твърдеше че само тя го разбира и познава истински. Искаше деца от нея. Много ми напомня твоя случай, дано не е така!Той е Овен, ако те интересува това.

Гризинка, ако мъжа ти медитира и се занимава с източни философии може да е повлиян от виждането им за секса. Доколкото съм чела(не е много) ,те смятат ,че след по-дълго въздържание удоволствието е в пъти по-голямо.

# 94
Измъкнахте ми въпроса с тези зодии:)
Може би човека е близнак.

И, рибите са си риби, не ги намесвайте така брутално Mr. Green

# 95
Комплексарка, имах един познат-гей...
                   Рак и гей са две взаимоизключващи се понятия според моя опит. Мъжкари са си отвсякъде  Peace. Но просто са си такива - секса не им е приоритет, ама хич. И двата рака, които съм опитомявала в живота си НЕ обичаха  Whistling. А на мен това ми е доказано силна страна  Twisted Evil. Единия казваше, че това е нещо, което ми е под достойнството да правя. При втория хич и не ми направи впечатление - нали си го знам, че ми е раче  Heart Eyes... Т.е. по подразбиране е нормално да не харесва.

# 96
Странно, за мен № 1 в секса, беше един Рак. ОХХХХХХХХХ, СПОМЕНИ, СПОМЕНИИИИИ Mr. Green

# 97
  • София
Познавам двама мъже-Рак, единият е кума ни, и двамата са кръшкачи. newsm78

# 98
                   'Кръшкачи' не значи 'силно сексуални'. Но да, обичат жените.

# 99
За рака и аз потвърждавам - опасни са.

# 100
  • София
комплексарката, мъжа ти имал ли е нормално детство? В смисъл не е нужно да го разказваш във форума, ти знаеш как е било, но помисли дали тези му проблеми не датират оттогава, неосъзнати последици, едипов комплекс изразяващ се в сексуални проблеми и т.н. Знам ли Thinking
Странно ми беше да прочета, че не може да приеме контакт лице в лице, не разрешава да го пипаш, той също не те докосва, прегръща те "братски".
И аз мисля така, особено щом се повлиява негативно от общуването с родителите си. Направи всичко възможно да се консултирате със сексолог или психолог. За да го навиеш му кажи, че проблемът е в теб, но трябва да присъства и той. Ако те обича и държи на здравето ти би трябвало да дойде, дори може първо да говориш със специалиста как точно да стане и да подготвиш почвата. Peace

# 101
Направо вземи и родата   Joy Че както е тръгнало по темата ще се окаже накрая, че не само вие имате големи, неразрешими проблеми, за които дори и не подозираш, ами и всички до девето коляно  rotfImbo

На жената й трябва бърз, качествен, дискретен секс  Crazy, не хокус-покус  ooooh!

# 102
  • София
 А жената вече каза, че обича мъжа си и не желае дискретен секс. Значи остава да се пребори някак с проблема и за целта първо трябва да намери причините. Няма нищо смешно в това, че те може да са в погрешното сексуално възпитание. Случва се доста често.

# 103
  • София
Комплексарка, имах един познат-гей. Много дълго се криеше и от себе си. Единствения път в който съм го виждала възбуден и желаещ жена, беше с една мацка изглеждаща така- къса коса, слаба, с тесен ханш, широчки рамене(не грозно), изваяно от мускули тяло( не едри, а издължени). Беше готов да се ожени за нея, беше я издигнал в култ, твърдеше че само тя го разбира и познава истински. Искаше деца от нея. Много ми напомня твоя случай, дано не е така!Той е Овен, ако те интересува това.

Гризинка, ако мъжа ти медитира и се занимава с източни философии може да е повлиян от виждането им за секса. Доколкото съм чела(не е много) ,те смятат ,че след по-дълго въздържание удоволствието е в пъти по-голямо.
Ами повлиян е, и още как, ама първите няколко месеца някак си така беше забравил за тия теории, и правехме секс като луди. Crazy После изведнъж се сети и....... Shocked Не знам, гадно е. Не съм някаква хиперсексуална, нито имам изисквания да го правим всеки ден, но чак пък толкова рядко, при положение, че се обичаме и в никакъв случай не сме си омръзнали.......не ми се вижда нормално. Не го разбирам въобще и това допълнително ме измъчва. Може би просто трябва да се примиря, а???! Sick

# 104
Мога 100% да твърдя, че рибите са асексуални, защото моят мъж е такъв като този на коплексарката/зодията му е такава, поведението също/, но смея да твърдя, че липсата на секс не ни пречи особено.

Общи условия

Активация на акаунт