Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 755
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Ти пък за една бира, нищо няма.
Аз не пия алкохол също, но малко преди закъснението имах страшно напрегнат ден, получих сърцебиене, което също много ме изнервяше и като се прибрах вместо валидол(алерична съм и гледам да избягвам всякакви лекарства) реших да си сипя Шеридънс. Сигурно беше повече от 50 гр.
Днес пак имам сърцебиене, но ще се въздържа Laughing

# 121
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добро утро и от мен.Вече от час съм на работа ,изпих си чая от шипки (не смея билкови да пия),и се зарових тук да видя какво сте писали снощи. Laughing
emzi спокойно една бира няма да ти навреди изобщо,та колко алкохол има в нея ,пък и все пак не се наливаш с бира ежедневно все пак. Peace
Аз днеска да се похваля спах чак до 6.30 ,просто рекорд като се има предвид,че вече доста време се събуждам преди 5 и не мога да заспя.За сега съм свежа и не ми се гади както вчера.През първата ми бременност толкова много повръщах че до 5 месец бях свалила 3 килограма ,но после добре наваксах и ударих накрая + 20 Blush.
Искам да попитам мамите от Бургас при кой лекар ходят.Аз ходих при Ганчев заради първоначалното зацапване,тъй като е съпруг на личната и зацапването се получи в събота ,веднага се обадих на нея да го пита каква да правя.Той ме гледа с вагинален ехограф,видяхме точицата ,ама сега ми казва да отида чак средата на декември,а все си мисля ,че искам да отида при някой друг да чуем сърчицето,и все пак да чуя още едно мнение.
Само дето не мога да реша при кой. Crazy
Пожелавам лек и приятен ден на всички ви.И никакво лошо настроение.

# 122
здравейте, момичета  Hug

още една юлка приемате ли във вашия отбор?  Laughing вече имам едно прекрасно момченце, сега съм в началото на втората си бременност, терминът ми е 10 юли, от София съм, на 31 г (това за справката в началото на страничката... и между другото поздравления за страхотната страничка... с всичките тия линкове...   bouquet)

бебчето го гледахме за пръв път на 21-ви ноември на УЗ...

засега пия само и единствено фолиева киселина (стандартните 400 микрограма) и витамин Е (200 мг), имам ужасно гадене, предимно вечер и слава богу, защото работя сутрин от 4-4.30... повръщане засега нямам, въпреки че при предишната бременност беше някъФ ужасТ просто...

за ранния ми втори месец бременност имам завиден корем  Crazy така че днес ще ходя да си търся подходящи дрешки, панталоните ми вече са тясни и неудобни... извадих няколко адреса тук от форума на добри магазини, стискайте палци да намеря нещо...

отивам да ям за трети път от сутринта вече, уфф, такъв апетит ми се е отворил  Crazy

ами това е, засега, дано да имам време да ви чета, много гушки на всички коремчета и дано юли месец да гушкаме сладки бебчета  Hug

# 123
  • София
Дами, я ми кажете от всички тук само аз ли излиза, че още не съм ходила на доктор?

# 124
  • Варна
Дами, я ми кажете от всички тук само аз ли излиза, че още не съм ходила на доктор?

Ще отидеш, има време, аз като отидах преди 2 дни сега си мисля че можеше още седмица да изчакам поне... Grinning

# 125
Аз също още не съм ходила на лекар.Ще отида утре или вдругиден. Joy
Патишонка благодаря ти много за инфото  bouquet,опитах да ти пиша на лични ,но кутията ти е пълна и не ми прие отговора Laughing

# 126
ray, добре дошла  bouquet Дай боже всички да гушкаме бебоците си лятото Praynig
Много ми стана интересно какво работиш Blush Първата ми мисъл беше, че водиш някой сутрешен блок я в радио, я по телевизия Grinning

# 127
Пухчо и аз още не съм си избрала лекар.Патишонка ми препоръча Ковачева , аз имам впечатления от работата на Гамишев - на една колежка и двете дъщери бяха при него .Сега едната е бременна и пак е при него. Аз докато раждах той беше на смяна и ми хареса отношението към момичетата,но като специалист не знам колко е добър...Така че и аз се колебая много. newsm78

# 128
  • Варна
Момичета закусвате ли? Аз от 1 седмица насам без закуска не мога.. За първи път в живота си, може би заради цигарите, нали от 2 седмици не пуша.. Thinking

# 129
Добро утро!!
Здрасти ray и честита бременност.
Vessi_to  аз още като стана от леглото и ми се гади, вие ми се свят и ми прилошава направо ми иде да се гръмна. Успявам едва около 10-11ч. да си хапна някакъв плод - ябълка или нещо сочно. За друго не ми се и помисля.
Момичета, претеглете се за да знаете колко килограма сте в началото на бременността, защото после ще има да се чудите като ви попитат в 8 мия месец. Аз така се почувствах неудобно като по време на предишната бременност лекарката ме пита "килограми преди забременяване? и аз  Rolling Eyes Rolling Eyes бая мислене му ударих hahaha hahaha hahaha hahaha

# 130
  • Варна
Момичета, един тъп въпрос, аз съм в 5-та седмица и 4 дни, това 5-та или 6-та седмица е?

# 131
Добро утро на всички Laughing

Тони, смяташ седмиците от последната ти менструация до днес, вадиш две и получаваш точно в коя седмица си Simple Smile Дано да си ме разбрала че май не го обясних добре Confused

# 132
  • София
Добро утро и от мен! Хубав ден ви желая момичета! И по-малко гадене и умора  Grinning
Мен сънчо ме връхлетя с пълна сила, снощи можех в 20 ч. да заспя, а сутринта като станах така ми се виеше свят. Но определено не мога нищо да ям сутрин - само едно портокалче метнах.
Пухчо защо не смееш да пиеш билкови чайове?
emzi и аз миналият петък изпих една малка биричка, а вече знаех, че съм бременна. Реших, че това ще ми е последният алкохол за известно време.

# 133
Добро уто и от мен!

Весито, аз закусвам задължително. След като мина през банята всяка сутрин Sick не мога да не хапна нещо...

Момичета, един тъп въпрос, аз съм в 5-та седмица и 4 дни, това 5-та или 6-та седмица е?
6та Peace

Коколина, не ги ли пишат тия кг в картона? На мен онзи ден ми направиха т.нар. тук паспорт и ме измериха веднага и записаха кг. На всеки 4 седмици като ходя на преглед ме мерят и записват. Е мериха ме с дрехи и обувки и излязох с 3кг повче от домашния кантар, ама това друг въпрос hahaha Аз си ги следя сама и без това Wink

Ray,  welcome

# 134
Тони, смяташ седмиците от последната ти менструация до днес, вадиш две и получаваш точно в коя седмица си Simple Smile Дано да си ме разбрала че май не го обясних добре Confused
Защо вадиш две? Две какво??? седмици , дни?? Ти севсем ме разби?? Нищо не се вади. Брои се от първи ден на последната менструация.
Ако си в 5 седмица и 4 дни мисля че се казва че си в 6-та седмица. Това последното е според моята логика.  newsm78
Майра тук в България или по-специално мен никой не ме е мерил. Чак на края 45 дни преди термина, когато ми пишеха направлението за родилния дом ме питаха. И аз затова и бая се позамислих тогава.
kami_ch ти ходи ли на преглед в Закрила? При кои лекар?? Доволна ли си от апаратурата там?

Общи условия

Активация на акаунт