Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 818
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Майра, имаш една бира от мен  beer

Тони, моя лекар ми беше казал, че от кола маската могат да се получат контракции. И преди бременна с Пепи не ходех. Но тогава използвах самобръсначка предимно Blush Сега не смятам да се отказвам от ходенето на кола Naughty

Кетито, аз също сравнявам с преди, нормално е Grinning

# 106
  • София
Добър вечер на всички.  Hug Добре дошли на новите мами! Никой не е закъснял!  Hug... и хора, чакам си близнаците  Mr. Green

Гледам, че Аманита повече нищо не е писала, но се надявам, че е така, защото лежи и си почива, та да няма никакви зацапвания от тук нататък. Сигурна съм, че всичко ще е наред и се моля да е така.  Praynig

Астарта, колко добре те разбирам! Точно като в онази реклама, дето казват "знам какво е"...  Joy На мен по принцип не ми става лошо, ама тази сутрин..  Sick Качих се в тролея, чувствах се ОК и в един момент като взе да ми става едно задушно, едно тясно, едно тягостно, едно гадно... Беше ми много зле и твърдо реших, че ще слезна на следващата спирка, нищо че не е моята, а ми е в средата на маршрута.. Добре, то до спирката има 15м, ама като сме в задръстване.  #Crazy Първо си мислех да помоля някого да седна за мъничко на негово място, защото доста ми беше лошо, ама ми се стори, че ще ме сметнат за луда - та тя спирката ей я къде е... И така тръгвам да се придвижвам към вратата, а ми става още по-зле... Направо имам чувството, че всеки миг ще повърна на стълбите на тролея, както съм се подпряла на дръжката...  Sick За няколко секунди се облях в пот.. Много ми прилоша и много исках да кажа да отворят вратата, за да слезна, ама вече бяхме точно на 2м от спирката и не ми се искаше да занимавам целия тролей със себе си, че не бях на първа врата...
Като стигнах заветната спирка, явно съм се отпуснала повечко, да се наложи някаква жена да ми удря шамари, а едни момичета ми помогна да седна на пейката, предложиха ми вода и май от студа вън ми просветна.. Изпуснах още един тролей и със следващия продължих към работа.. Закъснях с цял час.  Rolling Eyes

После си бях кукуряк и вечерта като ми се наду стомаха.. Имах усещането, че някой вътре го опъва, опъва... като балон, дето всеки миг ще се пукне... Добре, че сега вече нищо ми няма..  Whistling

Майра, имаш прекрасно човече!

.. и накрая един въпрос към Патишонка, че май се пада нещо като доста любознателна.. Четох, че в 9г.с може да се чуе сърцето на бебето и с обикновени слушалки - като тези, с които се мери кръвно... Дали е вярно.. ?  newsm78
Моля, който има апарат за кръвно у дома, да провери!  Naughty

ine
, имам книгата на doc файл.. Ако ми пратиш на ЛС e-mail, ще го получиш.  Hug

# 107
  • София
Здравейте момичета, днес ходих на втория преглед и видяхме бебка - 1 cm и сърчицето - 140 удара в минута. Беше много вълнуващо!
Лека вечер на всички:)

# 108
  • София
Katche, това е прекрасна новина!  Hug

Абе май само на мен не ми каза док колко удара са в минута...  Crossing Arms
Следващия път непременно ще питам.

# 109
Преди имаше книгата на д-р Спок в нета - някои да има линк ??

Моля заповядайте
ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО И ДЕТЕТО д-р Спок

Патишонка, може да го копираш на първата страничка ако искаш, но то е за бебето не за бременната.

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 09:40 от Kokolin@

# 110
Здравейте момичета, днес ходих на втория преглед и видяхме бебка - 1 cm и сърчицето - 140 удара в минута. Беше много вълнуващо!
Лека вечер на всички:)

Браво.Това в коя седмица е?? Нали знаеш за поверието ако е под или над 140 удара в минута е момче или момиче. Как беше точно??? newsm78 Ама то бебето точно на кантар му бие сърчицето. Да е живо и здраво. Laughing Laughing
Ето какво точно казват бабите:
”Ако пулсът на бебето е под 140 удара в минута, ще бъде момче. Ако е над 140 удара в минута, ще бъде момиче.”

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 22:59 от Kokolin@

# 111
Коколина, да това са витамините на Хип, които са под формата на сок. Дуци беше пуснала линк.

ДуциHug

Саксофон, майка ми е акушерка и към 20та седмица преди не успя да чуе тоновете с обикновена слушалка. По-късно става  Sad Тя така познавала и преди пола, когато не са имали ехограф - мисля, че момичетата имали по-бързи тонове - ще трябва да я питам пак да не излъжа Peace А Коколина е писала подобно ....

Тони, аз знам за колата, че ако си си ходила досега може. Не е препоръчително ако е за първи път заради болката. Обаче за интимни части май препоръчваха да се избягва, защото там става много чувствително и може да те боли повече от обикновено.

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 22:47 от Майра

# 112
Здарвейте на всички. Искам да споделя с вас, че днес направих нещо доста лошо и сега ми е толкова криво. Имах ужасно напрегнат ден, телефона не спираше да звъни, една луда данъчна инспекторка ме изкара едва ли не престъпник... и след малко от притеснение ми излезна на усната един огромен херпес. След това пък започнах един рев... няма край. Накрая се ядох и се обадих на една приятелка да излезнем. В заведението ужасно ми се припи бира и изпих едан малка 330мл. Момичета кажете много ли е вредна бирата, че моята лекарка ми каза да не пия никакъв алкохол. Чуствам се ужасно Cry Аз по принцип пия алкохол 2 пъти в годината и по малко, ама днес така ми се припи бира Embarassed

# 113
Аманитка, Яничка надявам се всичко при вас да е ОК  Praynig

# 114
  • Видин
Здравейте.Пия си хаповете,имаше още едно петънце вечерта,майка ми говори с доктора,според него няма проблем щом е кафяво.Ще изчакам още 1-2 дни да видя какво е положението и ако продължава ще си ходя на Видин да ме прегледа.Надявам се всичко да е ок. Praynig
Ще пиша пак

# 115
Аманита, само си почивай и мисли за хубави неща и всичко ще бъде наред Hug

# 116
Момичета здравейте!

Добре дошли на новозаписаните ох че хубаво се увеличаваме Party  bouquet
Оставих ви на 5,6 стр от гадене и повръщане ......  а сега какво намирам Браво на вас  newsm10  smile3501  love001

Ох аз вече оздравях три дни неможех да стана от леглото и за капак както ви писах ми текна розово течение на следващия ден нямаше а на по следващия ми текна кафяво и ..... вече бях се побъркала. Обадих се на докторката каза да пия нош па и да лежа и в понеделник при нея както си ми е часа но ако станело силна червена кръв да тичам в бърза помощ.

Слава богу всичко е наред опрлавих се. И на всичкото отгоре с тая настинка.............. абе гадория голяма си беше, но поне отървах антибиотика защото много се притеснявах.

Вчера чухме сърчицето,но странното е че докторката ми каза термин около 16,17.07 а аз по всички календари изчислявам на 10,11.07 Не че и кой знае какво но друго си е да знам че на 10.07 (това е моя рожден ден) мога да имам такъв хубав подарък от мъжленцето ми.

Та за кървенето ми изписаха дуфастон 2х1 на ден през 12ч

Ох май пиша много объркано. Толкова много неща исках да ви пиша а сега изключих тотално.
Май трябва да пиша и послре да редактирам. Изкуфяла работа.

АААААА за запека.......  В началото и аз имах разтройство но от 4 дни не бях ходила и корема ми беше адски подут все едно съм в 5 месец. Но днес след половин часово висене в тоалетната беше щастлив ден за мен  newsm68 newsm44 smile3521

На всичкото отгоре исках снощи да ви пиша за сърчицето но мъжа ми тегли музика и ни спряха нета защото изхарчил лимита  Twisted Evil

Оле стана много дълго но знам че ще ми простите все пак не съм писала много отдавна

Цунки и гунки на всички вас отивам да спя че до сега ви четох но вече не мога да гледам а утре пак на работа. Утре ще ви проверя пак     love001   smile3525 Hug Hug Hug

# 117
  • София
emzi, според мен от една малка бира нищо няма да стане.. По-спокойно, всичко е наред и се опитвай да не обръщаш внимание на онези, които те карат да се гневиш.. С всички сили се старай да ги игнорираш като мислиш за теб и хубавото малко човече в теб!  Hug

Ами amanita, то и в Благоевград има доктори бе момиче! Не е нужно да пътуваш. Пък и нали няма да има повече петна. Всичко ще е наред вече след хапчетата и почивката.  Praynig И забрави, че имаш свекърва, поне сега!  Naughty

sisoni, поздраления и на теб за сърчицето! Радвам се, че вече си добре.  Hug

# 118
  • Варна
Поздравления sisoni за сърчицето  Peace Ти при кого ходиш на лекар?

# 119
  • Варна
Добро утро на всички! Май съм първа днес!

Emzi, сигурна съм че нищо няма да стане от една бира, аз четох че дори по половин чаша вино всяка вечер не вреди.

Amanitka, надявам се всичко да е отминало.

Някои знае ли как е Яничка?

Общи условия

Активация на акаунт